plates yapmaya çalışıyorum ara ara ama korkumdan bişeyde yapamadımdans ile ilgilendiğim zamanlarda zayıflatıp sonradan kas yapmıştı.ama eskisi gibi toplayamamıştım..şimdide bi soriyim dedim yine çökmiyim diye cnm sağol cvbın için
pilates de olabilir ama daha bölgesel çalışmalısın bence canım
dans olarak ne yaptın? ben oryantale heves etmiştim bir ara ama karnımı ağrıtıyor yapamıyorum
evet karnı çok yakar bende ilgilenmiştim onunla bi ara..ya ben dansın her türlüsünü seviyorum..daha çok modern danslarla uğraştım cnm..break dans ile bile ilgilenmiştim
o zamanlar popoda iyiydi..şimdi karın kasları bacaklar falan sağlamda ben popo istiyorum eskisi gibiAllah tan çıkıkta popom var yne diye kendimi avutuyorum
ahahahaha seni hayal edemedim yerde dönerken
o zaman squats iyidir canım ya, onu yapmayı düşün sen
şöyle bi düşündümde bende kendimi hayal edemedim bi an
yere sürte sürte büyütmüşüz demek ki o zamanlar hey gidi gençlik
aynen cnm başladım bile gaza getirdim kendi kendimi
sen hangisini yapıyorsun?
ben de squats ve tiffany ablanın videolarını yapıyorum normalde ama şimdilik hapsine zamanım olmadığı için sadece squats yapıyorum
aslında sadece squats yapcaksın ve yüzceksin..yüzmek harika iyi geliyor..o ilk sayfada squats yapan ablanında nasıl bi poposu varmış maşallah
sorma sorma
yazın yüzeceğim de şimdi fırsatım yok canım işte temmuzda gör beni
ben sezonu açtım ama istikdarlı olmam lazım tek şişirmeye çalıştığım bi taraflarımı kaldırmam lazım
yaparsın sen şampiyonsun, kralsın
yaparım tabi
hepimiz yapabiliriz azimli kızlarız biz hadi kızlar spora
hııı en az 5 yıl diyosun :44::44::44:benim en az 5 yılım var evliliğe, sonra çocuk mocuk ohooo beni bekleme canım sen
tabi ki biz ayva göbeklere meydan okuyan kadınlarız sarkık nedir
off kola ıctım yaaa bı bardak :18: dayanamadım
egzersız yapıyım extra barı
eneee vahşi güzel, ne izlerdim bu kadını be
dizidekiyle alakası yok :)
aynen orda erkek çocuğu gibiydi meğer ne kadar da seksiymiş
:) böylelerini oynatıyolar hep