L-carnitine yağ yakıyor diye biliyorum sporla yapınca selüliti de mi eritiyormuşşş ay hemen almalıyımmmmm
Hoşgeldin tatlımm, ben squat programının 8. günündeyim, rest yani bugün..
O kadar koşturuyorum ki bu ara inanılmaz yoruluyorum..
Müsait ol ve sen de gel topiğimize.. (;
hiç sorma thalia mı natalia mı tartışması yapardık biz
ben de aldım 3 kilo, nazar değdi galiba bize
hallet işlerini de gel, sana istikrarlı bi program ayarlayalım artık,
ben de başlayacağım temmuzda
benim esneme de sorun olmuyordu canım ama şu bel videosunda ağrım oluyor, kasık fıtığı olacağım diye korkuyorum
tiffany neye yönelikti canım?
Canımm yaa hoşgeldin vallaha bizimde aşağıya kalır yanımız yok.. Ben bile yağladın lömbür lömbürAnamm ne çok kaynatmışsınız yinee.
Kedicim tekrar hoşgeldin, yeni topik de hayırlı uğurlu olsun.
Hiç bi Dizzy vardı, öldü mü kaldı mı, ayı gibi oldu mu?
Soran yok tabii.
İsveç diyetiyle 7 günde verdiğim 3 kiloyu gram gram geri aldım boğazımı tutamayıp. :))
Şimdi pazartesiden sonra 2 hafta falan memlekette olucam.
Planım sabah yürüyüş-koşu yapıp eve gelince de stepper aletim vardı onda çalışıcam.
Bu sırada L-carnitine almıştım ama sporu bırakınca kaldı tabii köşede, onu kullanmayı düşünüyorum.
Sporla kullanılınca selülite iyi geldiği söyleniyor.
Ben de bacak ağırlıklı çalışıcam zaten.
Bu iki haftadan sonra da aranıza katılmak istiyorum hanımlar.
Bu yaz stajım var, alışveriş yapmam lazım.
Pantolonlar bacağımda kalıyor, nasıl olacak bu iş?
Yine destan yazdım
m.kedicim teldeyim ozel mesaj gonderemiyorum ben
squat , zayiflarken sıkılasma ve bolgesel sıkilasmadayim.
simdide sporlarimi yapicaam :)
Evet melisim ya ben kasta seviyorum hafiften şmdi yemek yedim sporumu yapıcam gene yemekten sonra yapıyorum ki popom küçülmesintopukluyla daha mı etkili diyosun kedim
Eki Görüntüle 736160 Topuk ile squats yapıyorum n bacak kası ve arka bacak popo için müthiş egzersiz. Acayip hissetiriyor
Eki Görüntüle 736161 Burada tek bacağım yukarda eğilip kalkıyorum 5 kere anca
Eki Görüntüle 736162 bu şekilde yaptığım hareketlerden sonra bacaklarımı ve liflerimi esnetip rahatlatıyorum.
Eki Görüntüle 736163 squatsı dambılla yapıyorum tabi ki topuk ile. 25 tane anca
Eki Görüntüle 736164 aDambılım6kiloluk olan Bunları yaparken bu dambılı kullanıyrum ( hala nasıl yazıldığını bilmiyorum araştırmıyorum da )
yan yağlar için canımsimit bölgesi denen yer
Ojem çok denk geldi üstümdekiylekondisyonu arttırmıssın kedi :) böyle devam edersen dusunemıyorum senibrava valla bu arada ojelerimde kıyafetime uygun diyosun yani
canım ben squatsı çok ekmeğini yiyorum iç bacak için bir video daha paylaşırım birazdankedicim benim ic bacak sorunum var bende squatsi tipukluylami yapsam acaba ? baska ne onerirsin ic bacak icin ?
i
Teşekkürler canım bilgi için..
Kedim squatı sen de ayakların dışa açık şekilde yapıyorsun gördüğüm kadarıyla di mi?[/FONT]
i
Canım evet çünkü iç bacak toparlıyorum iç bacak için squatsı dışa açık ve iç bacaktan destek alıyorum