Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
L-carnitine yağ yakıyor diye biliyorum sporla yapınca selüliti de mi eritiyormuşşş ay hemen almalıyımmmmm

Valla canım kendim deneyip görmedim ama sonuçta bölgesel çalışınca o bölgedeki yağ yakımını da hızlandırır heralde. Ben araştırırken selülit tedavisinde de kullanılıyor falan diye görmüştüm bir iki yerde..

Hoşgeldin tatlımm, ben squat programının 8. günündeyim, rest yani bugün..
O kadar koşturuyorum ki bu ara inanılmaz yoruluyorum..
Müsait ol ve sen de gel topiğimize.. (;

Hoşbulduk tatlım, ben de başlayacağım inşallah. :) Önce bacaklarım incelsin, sonra popoyu kaldırıcam.
Benim de koşturmaca, yaz okulu,staj falan uğraşıp duruyorum.
Temmuzda başlarım artık. :)

Ben de temmuzda gelcemmmm :))
Beba valla noldu bize hiç anlamadım.
Ne güzel istikrarlı devam ediyordum, bi bıraktım ipin ucu kaçtı. :))

Benn geldiimm

Kızlar kim hangi grupta bana özelden mesaj atsın liste oluşturacağım.

kedicim teldeyim ozel mesaj gonderemiyorum ben
squat , zayiflarken sıkılasma ve bolgesel sıkilasmadayim.
simdide sporlarimi yapicaam :)

Canımm yaa hoşgeldin vallaha bizimde aşağıya kalır yanımız yok.. Ben bile yağladın lömbür lömbür
gene saldırdık bakalım inşallah çatlak olmadan sıkılaşalım
kedicim teldeyim ozel mesaj gonderemiyorum ben
squat , zayiflarken sıkılasma ve bolgesel sıkilasmadayim.
simdide sporlarimi yapicaam :)
m.
tamam canım yazdım. Akşama kadar hazır olur liste sonradan gönderen olursa eklerim.

Birazdan yeni fotolar koyacağım topukluile yaptığım çalışmaları burada paylaşcağım bir tanede ÖZEL albümde paylaşcağım

Topuk ile squats yapıyorum n bacak kası ve arka bacak popo için müthiş egzersiz. Acayip hissetiriyor
Burada tek bacağım yukarda eğilip kalkıyorum 5 kere anca
bu şekilde yaptığım hareketlerden sonra bacaklarımı ve liflerimi esnetip rahatlatıyorum.

squatsı dambılla yapıyorum tabi ki topuk ile. 25 tane anca
aDambılım 6kiloluk olan Bunları yaparken bu dambılı kullanıyrum ( hala nasıl yazıldığını bilmiyorum araştırmıyorum da )

kondisyonu arttırmıssın kedi :) böyle devam edersen dusunemıyorum seni brava valla bu arada ojelerimde kıyafetime uygun diyosun yani

kedicim benim ic bacak sorunum var bende squatsi tipukluylami yapsam acaba ? baska ne onerirsin ic bacak icin ?

kondisyonu arttırmıssın kedi :) böyle devam edersen dusunemıyorum seni brava valla bu arada ojelerimde kıyafetime uygun diyosun yani
Ojem çok denk geldi üstümdekiyle Kondüsyon artırıcaz tabikide hep birlikteeeeeeee
kedicim benim ic bacak sorunum var bende squatsi tipukluylami yapsam acaba ? baska ne onerirsin ic bacak icin ?
canım ben squatsı çok ekmeğini yiyorum iç bacak için bir video daha paylaşırım birazdan

Teşekkürler canım bilgi için..

Kedim squatı sen de ayakların dışa açık şekilde yapıyorsun gördüğüm kadarıyla di mi?
[/FONT]
i
Canım evet çünkü iç bacak toparlıyorum iç bacak için squatsı dışa açık ve iç bacaktan destek alıyorum

i
Canım evet çünkü iç bacak toparlıyorum iç bacak için squatsı dışa açık ve iç bacaktan destek alıyorum

Ben de aynı şekil yapıyorum canım, bu 30 günlük programı ayaklarım dışa doğru yapıyorum ama düz tabanla tabii..
Umarım etkisini görürüm yaa..
İç bacak için paylaş sen bi iki bişi daha, hem de süper etkili olsun.. (;

kedicim ben de squats yapiyorumm totisimi sikilastirip diklestirip bi de buyutmek icin yapip yapip yiyorumm
ama 30 tane yapiyorum her yapisimda, bi de kollarimi gelistirmek icin bi hareket yapiyorum
beni simdik hangi gruba eklersin bilemedim:26:

Ay bu kızında videoları izleyince pskolojım bozuluyor

Buda bacak içi ve popo içi

Son düzenleyen: Moderatör:

​Şu aaralar favori bir bacak içi egzersizde şu

Bir çoğunuzun kolayça yapabilece4ği popo sıkılaştırma ve kaldırma egzersizi

[quote="KedilerdeTatilYapar,
​Şu aaralar favori bir bacak içi egzersizde şu [/QUOTE]
yeni sekmede actim, dambilli squats a benzeyen harekete bayildim acaba kollarimla beraber gelisim icin ayni anda yapsam mi ki canim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…