Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
L-carnitine yağ yakıyor diye biliyorum sporla yapınca selüliti de mi eritiyormuşşş ay hemen almalıyımmmmm:KK52:

Valla canım kendim deneyip görmedim ama sonuçta bölgesel çalışınca o bölgedeki yağ yakımını da hızlandırır heralde. Ben araştırırken selülit tedavisinde de kullanılıyor falan diye görmüştüm bir iki yerde..

Hoşgeldin tatlımm, ben squat programının 8. günündeyim, rest yani bugün..
O kadar koşturuyorum ki bu ara inanılmaz yoruluyorum..
Müsait ol ve sen de gel topiğimize.. (;

Hoşbulduk tatlım, ben de başlayacağım inşallah. :) Önce bacaklarım incelsin, sonra popoyu kaldırıcam. :p
Benim de koşturmaca, yaz okulu,staj falan uğraşıp duruyorum.
Temmuzda başlarım artık. :)

hiç sorma thalia mı natalia mı tartışması yapardık biz :KK9::KK9:

ben de aldım 3 kilo, nazar değdi galiba bize :KK53:
hallet işlerini de gel, sana istikrarlı bi program ayarlayalım artık,
ben de başlayacağım temmuzda :KK76:

benim esneme de sorun olmuyordu canım ama şu bel videosunda ağrım oluyor, kasık fıtığı olacağım diye korkuyorum :KK19:

Ben de temmuzda gelcemmmm :))
Beba valla noldu bize hiç anlamadım.
Ne güzel istikrarlı devam ediyordum, bi bıraktım ipin ucu kaçtı. :))

Benn geldiimm :KK1::KK1::KK1::KK1:

Kızlar kim hangi grupta bana özelden mesaj atsın liste oluşturacağım.
:nazar:

kedicim teldeyim ozel mesaj gonderemiyorum ben
squat , zayiflarken sıkılasma ve bolgesel sıkilasmadayim.
simdide sporlarimi yapicaam :)

Anamm ne çok kaynatmışsınız yinee. :KK9:
Kedicim tekrar hoşgeldin, yeni topik de hayırlı uğurlu olsun.
Hiç bi Dizzy vardı, öldü mü kaldı mı, ayı gibi oldu mu?
Soran yok tabii. :KK9:
İsveç diyetiyle 7 günde verdiğim 3 kiloyu gram gram geri aldım boğazımı tutamayıp. :))

Şimdi pazartesiden sonra 2 hafta falan memlekette olucam.
Planım sabah yürüyüş-koşu yapıp eve gelince de stepper aletim vardı onda çalışıcam.
Bu sırada L-carnitine almıştım ama sporu bırakınca kaldı tabii köşede, onu kullanmayı düşünüyorum.
Sporla kullanılınca selülite iyi geldiği söyleniyor.
Ben de bacak ağırlıklı çalışıcam zaten.

Bu iki haftadan sonra da aranıza katılmak istiyorum hanımlar.
Bu yaz stajım var, alışveriş yapmam lazım.
Pantolonlar bacağımda kalıyor, nasıl olacak bu iş? :KK43:

Yine destan yazdım :p
Canımm yaa hoşgeldin vallaha bizimde aşağıya kalır yanımız yok.. Ben bile yağladın lömbür lömbür
gene saldırdık bakalım inşallah çatlak olmadan sıkılaşalım:KK55:
kedicim teldeyim ozel mesaj gonderemiyorum ben
squat , zayiflarken sıkılasma ve bolgesel sıkilasmadayim.
simdide sporlarimi yapicaam :)
m.
tamam canım yazdım. Akşama kadar hazır olur liste sonradan gönderen olursa eklerim.:KK55:

Birazdan yeni fotolar koyacağım topukluile yaptığım çalışmaları burada paylaşcağım bir tanede ÖZEL albümde paylaşcağım:KK9:

$2013-06-15 17.01.39.jpg Topuk ile squats yapıyorum n bacak kası ve arka bacak popo için müthiş egzersiz. Acayip hissetiriyor
$2013-06-15 17.02.00.jpg Burada tek bacağım yukarda eğilip kalkıyorum 5 kere anca :KK52:
$2013-06-15 17.02.24.jpg bu şekilde yaptığım hareketlerden sonra bacaklarımı ve liflerimi esnetip rahatlatıyorum.

$2013-06-15 17.02.45.jpg squatsı dambılla yapıyorum tabi ki topuk ile. 25 tane anca :KK52:
$2013-06-15 17.04.27.jpg aDambılım :KK70: 6kiloluk olan :KK36:Bunları yaparken bu dambılı kullanıyrum ( hala nasıl yazıldığını bilmiyorum araştırmıyorum da :KK9:)

Eki Görüntüle 736160 Topuk ile squats yapıyorum n bacak kası ve arka bacak popo için müthiş egzersiz. Acayip hissetiriyor
Eki Görüntüle 736161 Burada tek bacağım yukarda eğilip kalkıyorum 5 kere anca :KK52:
Eki Görüntüle 736162 bu şekilde yaptığım hareketlerden sonra bacaklarımı ve liflerimi esnetip rahatlatıyorum.

Eki Görüntüle 736163 squatsı dambılla yapıyorum tabi ki topuk ile. 25 tane anca :KK52:
Eki Görüntüle 736164 aDambılım :KK70: 6kiloluk olan :KK36:Bunları yaparken bu dambılı kullanıyrum ( hala nasıl yazıldığını bilmiyorum araştırmıyorum da :KK9:)

kondisyonu arttırmıssın kedi :) böyle devam edersen dusunemıyorum seni :KK3::KK3: brava valla bu arada ojelerimde kıyafetime uygun diyosun yani :nazar::nazar:

kedicim benim ic bacak sorunum var bende squatsi tipukluylami yapsam acaba ? baska ne onerirsin ic bacak icin ?

kondisyonu arttırmıssın kedi :) böyle devam edersen dusunemıyorum seni :KK3::KK3: brava valla bu arada ojelerimde kıyafetime uygun diyosun yani :nazar::nazar:
Ojem çok denk geldi üstümdekiyle :p Kondüsyon artırıcaz tabikide hep birlikteeeeeeee:KK55:
kedicim benim ic bacak sorunum var bende squatsi tipukluylami yapsam acaba ? baska ne onerirsin ic bacak icin ?
canım ben squatsı çok ekmeğini yiyorum iç bacak için bir video daha paylaşırım birazdan

Teşekkürler canım bilgi için..

Kedim squatı sen de ayakların dışa açık şekilde yapıyorsun gördüğüm kadarıyla di mi?
[/FONT]
i
Canım evet çünkü iç bacak toparlıyorum iç bacak için squatsı dışa açık ve iç bacaktan destek alıyorum:KK15:

i
Canım evet çünkü iç bacak toparlıyorum iç bacak için squatsı dışa açık ve iç bacaktan destek alıyorum:KK15:

Ben de aynı şekil yapıyorum canım, bu 30 günlük programı ayaklarım dışa doğru yapıyorum ama düz tabanla tabii..
Umarım etkisini görürüm yaa..
İç bacak için paylaş sen bi iki bişi daha, hem de süper etkili olsun.. (;

kedicim ben de squats yapiyorumm totisimi sikilastirip diklestirip bi de buyutmek icin yapip yapip yiyorumm :KK56::KK56:
ama 30 tane yapiyorum her yapisimda, bi de kollarimi gelistirmek icin bi hareket yapiyorum
beni simdik hangi gruba eklersin bilemedim:26:

Ay bu kızında videoları izleyince pskolojım bozuluyor :KK52:

Buda bacak içi ve popo içi

Son düzenleyen: Moderatör:

​Şu aaralar favori bir bacak içi egzersizde şu

Bir çoğunuzun kolayça yapabilece4ği popo sıkılaştırma ve kaldırma egzersizi:KK16::KK16:

[quote="KedilerdeTatilYapar,

​Şu aaralar favori bir bacak içi egzersizde şu [/QUOTE]
yeni sekmede actim, dambilli squats a benzeyen harekete bayildim acaba kollarimla beraber gelisim icin ayni anda yapsam mi ki canim??

X