Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
plates yapmaya çalışıyorum ara ara ama korkumdan bişeyde yapamadım:KK1: dans ile ilgilendiğim zamanlarda zayıflatıp sonradan kas yapmıştı.ama eskisi gibi toplayamamıştım..şimdide bi soriyim dedim yine çökmiyim diye cnm sağol cvbın için:KK34:

pilates de olabilir ama daha bölgesel çalışmalısın bence canım :KK15:
dans olarak ne yaptın? ben oryantale heves etmiştim bir ara ama karnımı ağrıtıyor yapamıyorum :KK1:

Son düzenleme:
pilates de olabilir ama daha bölgesel çalışmalısın bence canım :KK15:
dans olarak ne yaptın? ben oryantale heves etmiştim bir ara ama karnımı ağrıtıyor yapamıyorum :KK1:

:KK9: evet karnı çok yakar bende ilgilenmiştim onunla bi ara..ya ben dansın her türlüsünü seviyorum..daha çok modern danslarla uğraştım cnm..break dans ile bile ilgilenmiştim:KK1:
o zamanlar popoda iyiydi..şimdi karın kasları bacaklar falan sağlamda ben popo istiyorum eskisi gibi:KK9: Allah tan çıkıkta popom var yne diye kendimi avutuyorum:KK9:

:KK9: evet karnı çok yakar bende ilgilenmiştim onunla bi ara..ya ben dansın her türlüsünü seviyorum..daha çok modern danslarla uğraştım cnm..break dans ile bile ilgilenmiştim:KK1:
o zamanlar popoda iyiydi..şimdi karın kasları bacaklar falan sağlamda ben popo istiyorum eskisi gibi:KK9: Allah tan çıkıkta popom var yne diye kendimi avutuyorum:KK9:

ahahahaha seni hayal edemedim yerde dönerken :KK9::KK9::KK9:
o zaman squats iyidir canım ya, onu yapmayı düşün sen :KK34:

ahahahaha seni hayal edemedim yerde dönerken :KK9::KK9::KK9:
o zaman squats iyidir canım ya, onu yapmayı düşün sen :KK34:

:KK9: şöyle bi düşündümde bende kendimi hayal edemedim bi an:KK9:
yere sürte sürte büyütmüşüz demek ki o zamanlar hey gidi gençlik :KK9:
aynen cnm başladım bile gaza getirdim kendi kendimi:KK1:
sen hangisini yapıyorsun?

:KK9: şöyle bi düşündümde bende kendimi hayal edemedim bi an:KK9:
yere sürte sürte büyütmüşüz demek ki o zamanlar hey gidi gençlik :KK9:
aynen cnm başladım bile gaza getirdim kendi kendimi:KK1:
sen hangisini yapıyorsun?

:KK9::KK9::KK9:
ben de squats ve tiffany ablanın videolarını yapıyorum normalde ama şimdilik hapsine zamanım olmadığı için sadece squats yapıyorum :KK1:

:KK9::KK9::KK9:
ben de squats ve tiffany ablanın videolarını yapıyorum normalde ama şimdilik hapsine zamanım olmadığı için sadece squats yapıyorum :KK1:

aslında sadece squats yapcaksın ve yüzceksin..yüzmek harika iyi geliyor..o ilk sayfada squats yapan ablanında nasıl bi poposu varmış maşallah:KK9::KK9::KK9:

aslında sadece squats yapcaksın ve yüzceksin..yüzmek harika iyi geliyor..o ilk sayfada squats yapan ablanında nasıl bi poposu varmış maşallah:KK9::KK9::KK9:

sorma sorma :KK9::KK9:
yazın yüzeceğim de şimdi fırsatım yok canım işte temmuzda gör beni :KK55:

natalia_oreiro_17.jpg
natalia-oreiro-34274.jpg
natalia+oreiro
pictures-natalia-oreiro-natali-53513.jpg
seksi-kal%C3%83%C2%A7alara-sahip-latin-hatunlar_111534.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
benim en az 5 yılım var evliliğe, sonra çocuk mocuk ohooo beni bekleme canım sen :KK9::KK9:
tabi ki biz ayva göbeklere meydan okuyan kadınlarız sarkık nedir :KK37:
hııı en az 5 yıl diyosun :44::44::44:
lanet olası sarkıklar ve göbekler ve selülitler ve yanlar ve basenler ve simitler ve yağlı popolar ve ...... :63::63::63:
off kola ıctım yaaa bı bardak :18: dayanamadım:KK14:
egzersız yapıyım extra barı

naptın naptın :KK22:
kutlarım canım, içtiğin yanlış bişey için bile egzersiz yapıyosun :KK9:

eneee vahşi güzel, ne izlerdim bu kadını be :KK53::KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
X