Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

sağlık herşeyden değerlidir. Sağlığınızı dikkate alın. önce sağlık sonra vücut .. Sağlınızı her zaman dikkate alın. yağlı yiyeceklerden uzak durun<. Fass food ları birde böyle deneyin

kediii videolar için teşekkür ederim indiriyorum yarın yapıcam

bide kendi ben jillian yapıyorum bugün başladım sence devam etmeli miyim ? bide burdaki egzersizlerimi de yapıyorum ?

Zayıf olmak elbiselerinizi güzel gösterirFit olmak çıplakken güzel gösterir!!

sanirim benimkinin gozlerini oyarim
r
Vallaha benmkide bakar seninkide bakar ama nasıl bakıldığına bağlı.. Biraz güveniniz olsun kendinize.
kediii videolar için teşekkür ederim indiriyorum yarın yapıcam

bide kendi ben jillian yapıyorum bugün başladım sence devam etmeli miyim ? bide burdaki egzersizlerimi de yapıyorum ?
&#8203;Bende arada jilla yapıyorum. sana ağır gelmyorsa devam et

gebertirim heralde de şey dicem ben 3.kadın varya siyah kilotlu ben o kilotlardan arıyorum bulamıyorum herhangi bi adı var mı bunların ?
canim ben bi ara tezgahtarlik yaptim ordan biliyorum bayan boxer diye satiyorduk zaten iki cesit oluyor ya normal olani ya da boyle popo arasina giren tanga gibi olani

r
Vallaha benmkide bakar seninkide bakar ama nasıl bakıldığına bağlı.. Biraz güveniniz olsun kendinize.

&#8203;Bende arada jilla yapıyorum. sana ağır gelmyorsa devam et

yok ağır gelmiyo çünkü önceden slim in 6 yapmıştım bünye alıştı tamam devam edicem inşallah cidden diğer kişiler gibi bi sonuç alırım ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…