Bugün hayatımda ilk kez spor yaptımtamam fazla sürmedi 20 dk yaptım ama olsun bir yerden ba§lamak lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok olmaz bak burada anlattım nasıl değişeceğini özelden Dnsleri atayım :
Şimdi bak İnternet şekli var ya kısadan uzuna doğru ona mousele git ,
sağ tıkla AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ AÇ ' yazıyor ona tıkla tamam mı . bir sayfa açılacak
orada bağlantılar - kablosuz ağ bağlatısı yazıyor ona tıkla
bir sayfa daha çıkacak orada ÖZELLİKLER VAR ona tıkla tamam mı ?
Bir sayfa çıkcak küüçük orada : BU BAĞLANTI AŞAĞIDAKİ ÖĞELERİ KULLANIR yazısı altında başlıklar var .
orada şu yazan :internet Protokolü sürüm4(TCP\\IPv4) ONA 2 tıkla
bir sayfa daha çıkacak küçük orada aşağıda AŞAGIDAKİ DNS SUNUCU yazıyor ona tıkla sana özelden atacağım şifreleri yazacaksın TAMAM deyip çık her yere girebilirsin artık
Kalori o kadar almışsındır ama + olarak trans yağlaaarr şekerleeerr ohooo ..yaa ben 2 gündür çok abur cubur yedimmmarkadaşlar memeleketlerinden oralara özgü yiyecekler getirdiler yedim bende ama kalori hesabı yaptım o gün çok fazla şey yemedim ve de sporumu da yaptım 1100 kalorı toplamda anca aldım iştahım yok yemek değil tek abur cubur yedim 2 günde .S :18:
bu arada kalori hesabı yaban bir site keşfettimm isteyen olursa veririm linkini
Kedimm cnmm cok sagolasinn bide ben yarin insllah suqats baslicam ama basen ve gobek icin bana video onerir misin​kevser: Canım bu şekilde yapıcaksın verdiğim num. yazacaksın
Kalori o kadar almışsındır ama + olarak trans yağlaaarr şekerleeerr ohooo ..
7000 kalori 1 kg demek
Aynn bende öyle diyorum hatta bugun bikinilerimi denedim allah belamı vermiş haberim yokDaha sıkı çalışmam lazım
Eeee her güzelliğin zorluğu var dır
evet canım var malesef dun gece 35 dakıka leslıı 25 er adet 6 adet o senın gosterdıgın karın hareketlerı ve 35 tane squart yaptım öldummmmmmmmmmmmmmmmm hergun yapıcam ınsallah
Ya zaten bir kere ritmi tutturun sonrası vucudunuz isteyecek zaten sporuBu squat yaparken değil de sonrasında acısını çıkarıyor. Isınma falan yaptığım halde durum feci.neyse ki 3 günden sonra daha kolay oluyor. Kedicim ben 25 sumo 25 normal squat yapıyorum. Selülitlerime ölümm!
evet canım var malesef dun gece 35 dakıka leslıı 25 er adet 6 adet o senın gosterdıgın karın hareketlerı ve 35 tane squart yaptım öldummmmmmmmmmmmmmmmm hergun yapıcam ınsallah
Merhaba tatlım aynen tam gaz devam selülitlere ölüümm yaşasın sıkı popolar
harıka calısıyor canım karın hareketlerı karnım acıdan yanıoo
Aynn bende öyle diyorum hatta bugun bikinilerimi denedim allah belamı vermiş haberim yokDaha sıkı çalışmam lazım
Eeee her güzelliğin zorluğu var dır
Bii bakayım canımcım
tamam canım
Spor saati : 2 dk sonra başlıyorum , 15:30 da bitecek öptüm hepinizi