Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Ben daha ütüyü bitircem de ohoo akşamı bulur benim spor saati :KK14: Ütü de spordan sayılsın bence :KK53:
Ev iişi en büyük spor dur zaten yaseminA tatlım bunu unutma ben 1 saat evde karınca gibi oraya buraya süpürge paspas toz alma kilimleri çırp ser etrafı toparla bulaşık banyo derken 150-200 cal. yakıyoruz. . . ben yaptım 14:55 te başladım 1535 de bitti :KK69:
Böyle bi göbek için benim yememem içmemem lazım :KK53:
Ben yiyerek bile yapıyorsam herkes yapar vallahi :)) Abur cuburu bıraktım vallaha her şey daha iyi oluyor :21:

Ev iişi en büyük spor dur zaten yaseminA tatlım bunu unutma ben 1 saat evde karınca gibi oraya buraya süpürge paspas toz alma kilimleri çırp ser etrafı toparla bulaşık banyo derken 150-200 cal. yakıyoruz. . . ben yaptım 14:55 te başladım 1535 de bitti :KK69:

Ben yiyerek bile yapıyorsam herkes yapar vallahi :)) Abur cuburu bıraktım vallaha her şey daha iyi oluyor :21:

Ben de şimdi bitirdim 2 saattir ütü yapıyorum yazık bana :KK53: Baya kalori yakmışımdır o zaman :KK1:

Ben abur cuburu bırakamıyorum ya, cips falan değil de çikolataya dayanamıyorum :KK39:

Ben de şimdi bitirdim 2 saattir ütü yapıyorum yazık bana :KK53: Baya kalori yakmışımdır o zaman :KK1:

Ben abur cuburu bırakamıyorum ya, cips falan değil de çikolataya dayanamıyorum :KK39:
Ya çikloottaa illaki olacak bizim regl günlerimiz var öncesi var sonrası var var da var yani onu kararında yemek lazım ama benim gibi günde 2 paket fındıklı yememek lazım :KK30:

Kizlar yakinda dügünüm var dügünü gectim balayi var, ve bu bingil görüntümden kurtulmam lazimmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52:

ama popomu kaldiramiyorum ya, hantallastim hemde cok fena:KK45:

Kizlar beden kitle endeksime baktigimda normal kilolu gözüküyorum. Üst sinirda tabiiki. Ancak ben 10 kilo fazlam oldugunu düsünüyorum ki, sikilasmaya ve özellikle sirtimda ve karnimdaki yaglardan kurtulmaliyim.

Biraz arastirdim ve kedilerdetatilyapar arkadasin paylasitgi videolar, netten buldugum baska egzersizler, pilates ve tempolu yürüyüs ile desteklemeyi amaclariyorum, hergün hareket halinde olmaliyim. Ve karatay eat clean karisimi bir beslenme düzenine basvuracagim.

Ancak üc ay sonra, istikrarli bir sekilde devam edersem gözle görülür cok fark olur mu? Sikislasma bagbinda? Ki sporumu ve belsenmemi hayat tarzi haline getirmem gerektigini biliyorum, ancak bu sekilde devam edersem acaba üc ay gibi kisa sürede siki bir vucudum olur mu?

:KK9: Afferin sana devamını getirirsen inan sen kazanırsın :21::21:

Ya isim olarak nasil hitap edicem bilmiyorum abla mı desem :KK70: ben kilo vermeye calisiyorum demiştim ya sizde önce kiloları ver sonra program yapalım demiştiniz ya ben şimdiden bi kaç haraket istesem basenlerimi eritmek içinn yada günlük apor olarak yapabileceğim hareketler olursa da olurr :) bu arada bugün dansla karışık 30 dk spor yaptımm :KK70:

tumblr_n2us9bzsUN1ralgmjo1_500.jpg

tumblr_n3d3s9L1XW1s0fzano1_500.jpg

tumblr_n3c3lj8S7y1r88csto1_500.jpg

tumblr_n3fm5e5Lul1t1c4l4o1_500.jpg

MOTİVASYON ZAMANI UYANIN ARTIK :szz:

tumblr_mymr4pkqsC1s1u8aoo1_500.jpg

tumblr_n2nld24W8l1s31tlko1_500.jpg

RELAX PLASE :21:

Son düzenleyen: Moderatör:

motivasyon zamanı :KK14:

tumblr_n1hlyx0WGn1rmjd3no1_500.jpg

tumblr_n1v93aVY6a1rj09c5o1_500.jpg

tumblr_n2nlfcNPfX1s33dtio1_500.jpg

Yess , proteyin vitaminler bütün gün seni tok ve dinç tutabilirler :KK55:

tumblr_n3f2507K6c1snddc9o1_500.jpg

tumblr_n2r4o3FWrU1rmzotqo1_500.jpg

Havalar güzelleşti mutlaka gün için de çıkıp bool bool tempolu yürüyün imkan varsa koşun 30 dakika

tumblr_n2zqgaMhh91s9z4j6o1_500.gif

Selam kedi. Bugün rest günüm sabah kalktım 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Harika hissediyorum. Çikolatayı kesmeye karar verdim. 2-3 günde bir 1 tane yiyordum. Kilom yok ama fit de değilim:KK14:
Merhaba canım , çok iyi yapmışsın yürüyüş çok iyi hissettiriyor bana da ya :KK14:

Bende düşünüyorum ama zor biraz günde 4 dilim yiyorum ya
:26:Ben de 14:00 da başlayacağım egzersizlerime 40 dakika sürüyor Sende benim gibi zayıf ama yumuşak' san şu videoyu tavsiye ederim iç bacak popo bacak çok iyi çalıştırıyor ben ilk 25 dakika dayana bildim bu gün 35 dakika yapacağım hepsini :KK6:

X