Ev iişi en büyük spor dur zaten yaseminA tatlım bunu unutma ben 1 saat evde karınca gibi oraya buraya süpürge paspas toz alma kilimleri çırp ser etrafı toparla bulaşık banyo derken 150-200 cal. yakıyoruz. . . ben yaptım 14:55 te başladım 1535 de bittiBen daha ütüyü bitircem de ohoo akşamı bulur benim spor saatiÜtü de spordan sayılsın bence
Ben yiyerek bile yapıyorsam herkes yapar vallahi :)) Abur cuburu bıraktım vallaha her şey daha iyi oluyorBöyle bi göbek için benim yememem içmemem lazım
Ev iişi en büyük spor dur zaten yaseminA tatlım bunu unutma ben 1 saat evde karınca gibi oraya buraya süpürge paspas toz alma kilimleri çırp ser etrafı toparla bulaşık banyo derken 150-200 cal. yakıyoruz. . . ben yaptım 14:55 te başladım 1535 de bitti
Ben yiyerek bile yapıyorsam herkes yapar vallahi :)) Abur cuburu bıraktım vallaha her şey daha iyi oluyor
Ya çikloottaa illaki olacak bizim regl günlerimiz var öncesi var sonrası var var da var yani onu kararında yemek lazım ama benim gibi günde 2 paket fındıklı yememek lazımBen de şimdi bitirdim 2 saattir ütü yapıyorum yazık banaBaya kalori yakmışımdır o zaman
Ben abur cuburu bırakamıyorum ya, cips falan değil de çikolataya dayanamıyorum
Ya çikloottaa illaki olacak bizim regl günlerimiz var öncesi var sonrası var var da var yani onu kararında yemek lazım ama benim gibi günde 2 paket fındıklı yememek lazım
Afferin sana devamını getirirsen inan sen kazanırsın
MOTİVASYON ZAMANI UYANIN ARTIK :szz:
RELAX PLASE
Merhaba canım , çok iyi yapmışsın yürüyüş çok iyi hissettiriyor bana da yaSelam kedi. Bugün rest günüm sabah kalktım 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Harika hissediyorum. Çikolatayı kesmeye karar verdim. 2-3 günde bir 1 tane yiyordum. Kilom yok ama fit de değilim