Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Dün 50 squat yaptım bugün daha yapmadım.YApıcam ama bacaklarım acımış... Squata alıştıktan sonra karın egzersizlerini yapsam olur mu? birden yüklenmemek adına yani...:26:

Bu arada ''vucudum da değişiklik olmadı '' ankette bu şıkkı seçen arkadaşlar Alone hiç bir egzersizlere başlamadı topiğe 2 kere mi ne yazdı.. norwegian zaten sadece şahsi meselesi yüzünden bu şıkkı seçti Ki norwegianın eski nicki '' vucudumda deşiklik oldu '' seçeneğinde ki ros of veva dır

Garip .. Keşke herkes denese düzenli tertipli şekilde de böyle şeylere gerek kalmasa spor yapıp ta değişime uğramayan insan yoktur

Dün 50 squat yaptım bugün daha yapmadım.YApıcam ama bacaklarım acımış... Squata alıştıktan sonra karın egzersizlerini yapsam olur mu? birden yüklenmemek adına yani...:26:
Olur tattlım vucudun azcık hamlıktan kurtulsun o acıma normal squat zor bir harekettir

kedıcım ben bunalrı her aksam yapırum ama her bırını sadece 25 er kez yapıorum 1 tekrar derken toplamda hepsınden 50 adetmı yapmam lazım o kısmını anlamadım canım :26::26::26:

kedicim bu hareketleri canlı olarak izliyoruz yaa görüntülerde çok hızlı yapıyor biz de yaparken bu tempoda mı yapmamız lazım yani etkili olan şekli bu mudur??

kedicikk sana bişey sorabilir miyim gerçi biliyorum hiçbir hareketi ısınmadan yapmamamız lazım ama sen bize ne tür ısınma hareketleri önerirsin mesela ben yerimde koşar gibi yapıyorum zaten ısınmanın amacı da kalp ritm hızını artırmak değil mi ??

Son düzenleme:
Olur tattlım vucudun azcık hamlıktan kurtulsun o acıma normal squat zor bir harekettir

Dün açıkçası 30 dan sonra çok zorlandım... Ama paylaştığın fotoğraflardaki hatunları gözümün önüne getirdikçe "Ben de öyle olcam!" dedim ve yaptım bi tarftan diyet ve selült kremleriyle destekliycem...

Kedicim 1 ayda felan etkisini görebileceğim sıkı bir karın egzersizi verir misin bana ya ? LYS ye hazırlanıyorum çok zamanımı almayacak bişeyler olması gerekiyo

Aynn bende öyle diyorum hatta bugun bikinilerimi denedim allah belamı vermiş haberim yok Daha sıkı çalışmam lazım

kedicim bu hareketleri canlı olarak izliyoruz yaa görüntülerde çok hızlı yapıyor biz de yaparken bu tempoda mı yapmamız lazım yani etkili olan şekli bu mudur??
​Canım onlar hızlı halleri ama ne yavaş ne hızlı orta tempo idealdir

Bugün hayatımda ilk kez spor yaptım tamam fazla sürmedi 20 dk yaptım ama olsun bir yerden ba§lamak lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…