- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
Önemli değil tatlımSorun olmaaazz dediğim gibi asla yemeğinden ödün verme he spordan sonra dujunu al hemen yemeğini ye kaybettiğin enerjini hemen al.
Tabiki de kalkar bu kadar insan buraya geliyorsan bir şey yapmaya çalışıyorsa bunu yapıp gördükleri içindi
Tamamdır anlaştık kedicim çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim seni :)
Hergün gelip bildirim vs yapacak mıyız eskisi gibi:)
Olur ilk sayfaya yazacağım şimdi her gün rapor veriyoruz PAZAR günleri tartı günleriTamamdır anlaştık kedicim çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim seni :)
Hergün gelip bildirim vs yapacak mıyız eskisi gibi:)
Olur ilk sayfaya yazacağım şimdi her gün rapor veriyoruz PAZAR günleri tartı günleri
Olur tattlım vucudun azcık hamlıktan kurtulsun o acıma normal squat zor bir harekettirDün 50 squat yaptım bugün daha yapmadım.YApıcam ama bacaklarım acımış...Squata alıştıktan sonra karın egzersizlerini yapsam olur mu? birden yüklenmemek adına yani...:26:
kedıcım ben bunalrı her aksam yapırum ama her bırını sadece 25 er kez yapıorum 1 tekrar derken toplamda hepsınden 50 adetmı yapmam lazım o kısmını anlamadım canım :26::26::26:
Önemli değil tatlımSorun olmaaazz dediğim gibi asla yemeğinden ödün verme he spordan sonra dujunu al hemen yemeğini ye kaybettiğin enerjini hemen al.
Tabiki de kalkar bu kadar insan buraya geliyorsan bir şey yapmaya çalışıyorsa bunu yapıp gördükleri içindi
tamam canım bu akşam başlayacağım çok sağol
sonuç nasıldı canım
Dün 50 squat yaptım bugün daha yapmadım.YApıcam ama bacaklarım acımış...Squata alıştıktan sonra karın egzersizlerini yapsam olur mu? birden yüklenmemek adına yani...:26:
Olur tattlım vucudun azcık hamlıktan kurtulsun o acıma normal squat zor bir harekettir
kedıcım ben bunalrı her aksam yapırum ama her bırını sadece 25 er kez yapıorum 1 tekrar derken toplamda hepsınden 50 adetmı yapmam lazım o kısmını anlamadım canım :26::26::26:
Yeme dikkat edersen sorun olmaz spordan sonra arayı çok açma hemen sağlım bir tavuklu veua ton balıklı birşeyler ye makarna da olabilir
2ye bölebilirsin 70 i . 20 dakika ara ile.
Canım evet hepsini 25 kere yaptın ya mesela 20 dakika dinle bie 25 kere daha yap hepsini 25x2 buna denir
Cok tesekkur ederım canım cevabın ıcn ayrıca 30 tanede squat yaptım ama öldum bıttım
ayy ben de yapcam ben de ben de :)
Aynn bende öyle diyorum hatta bugun bikinilerimi denedim allah belamı vermiş haberim yokDün açıkçası 30 dan sonra çok zorlandım... Ama paylaştığın fotoğraflardaki hatunları gözümün önüne getirdikçe "Ben de öyle olcam!" dedim ve yaptımbi tarftan diyet ve selült kremleriyle destekliycem...
Eeee her güzelliğin zorluğu var dırYeme dikkat edersen sorun olmaz spordan sonra arayı çok açma hemen sağlım bir tavuklu veua ton balıklı birşeyler ye makarna da olabilir
Cok tesekkur ederım canım cevabın ıcn ayrıca 30 tanede squat yaptım ama öldum bıttım
Bii bakayım canımcımKedicim 1 ayda felan etkisini görebileceğim sıkı bir karın egzersizi verir misin bana ya ? LYS ye hazırlanıyorum çok zamanımı almayacak bişeyler olması gerekiyo
​Canım onlar hızlı halleri ama ne yavaş ne hızlı orta tempo idealdirkedicim bu hareketleri canlı olarak izliyoruz yaa görüntülerde çok hızlı yapıyor biz de yaparken bu tempoda mı yapmamız lazım yani etkili olan şekli bu mudur??