Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Önemli değil tatlım :KK1: Sorun olmaaazz dediğim gibi asla yemeğinden ödün verme he spordan sonra dujunu al hemen yemeğini ye kaybettiğin enerjini hemen al.
Tabiki de kalkar bu kadar insan buraya geliyorsan bir şey yapmaya çalışıyorsa bunu yapıp gördükleri içindi :KK34:

Tamamdır anlaştık kedicim çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar ederim seni :)
Hergün gelip bildirim vs yapacak mıyız eskisi gibi:)

Dün 50 squat yaptım bugün daha yapmadım.YApıcam ama bacaklarım acımış...:KK50: Squata alıştıktan sonra karın egzersizlerini yapsam olur mu? birden yüklenmemek adına yani...:26:

Bu arada ''vucudum da değişiklik olmadı '' ankette bu şıkkı seçen arkadaşlar Alone hiç bir egzersizlere başlamadı topiğe 2 kere mi ne yazdı.. norwegian zaten sadece şahsi meselesi yüzünden bu şıkkı seçti Ki norwegianın eski nicki '' vucudumda deşiklik oldu '' seçeneğinde ki ros of veva dır :KK14:

Garip .. Keşke herkes denese düzenli tertipli şekilde de böyle şeylere gerek kalmasa spor yapıp ta değişime uğramayan insan yoktur :KK14:

Dün 50 squat yaptım bugün daha yapmadım.YApıcam ama bacaklarım acımış...:KK50: Squata alıştıktan sonra karın egzersizlerini yapsam olur mu? birden yüklenmemek adına yani...:26:
Olur tattlım vucudun azcık hamlıktan kurtulsun o acıma normal squat zor bir harekettir :KK55:

kedıcım ben bunalrı her aksam yapırum ama her bırını sadece 25 er kez yapıorum 1 tekrar derken toplamda hepsınden 50 adetmı yapmam lazım o kısmını anlamadım canım :26::26::26:

kedicim bu hareketleri canlı olarak izliyoruz yaa görüntülerde çok hızlı yapıyor biz de yaparken bu tempoda mı yapmamız lazım yani etkili olan şekli bu mudur??

kedicikk sana bişey sorabilir miyim gerçi biliyorum hiçbir hareketi ısınmadan yapmamamız lazım ama sen bize ne tür ısınma hareketleri önerirsin mesela ben yerimde koşar gibi yapıyorum zaten ısınmanın amacı da kalp ritm hızını artırmak değil mi ??:KK34:

Son düzenleme:
Günde kaç defa yapmak gerekiyor?

Artırarrak gidiliyor canım 30 gün boyunca... $20130221-211034.jpg Bugün 55 yapçam yarın da 60 yaptıktan sonra dinlenicem 1 gün.

Olur tattlım vucudun azcık hamlıktan kurtulsun o acıma normal squat zor bir harekettir :KK55:

Dün açıkçası 30 dan sonra çok zorlandım... Ama paylaştığın fotoğraflardaki hatunları gözümün önüne getirdikçe "Ben de öyle olcam!" dedim ve yaptım :KK1: bi tarftan diyet ve selült kremleriyle destekliycem...:KK16:

Yeme dikkat edersen sorun olmaz spordan sonra arayı çok açma hemen sağlım bir tavuklu veua ton balıklı birşeyler ye makarna da olabilir :KK34:
2ye bölebilirsin 70 i . 20 dakika ara ile. :KK34:

Canım evet hepsini 25 kere yaptın ya mesela 20 dakika dinle bie 25 kere daha yap hepsini 25x2 buna denir :KK34:

Cok tesekkur ederım canım cevabın ıcn ayrıca 30 tanede squat yaptım ama öldum bıttım :KK9::KK9::KK9:

Kedicim 1 ayda felan etkisini görebileceğim sıkı bir karın egzersizi verir misin bana ya ? LYS ye hazırlanıyorum çok zamanımı almayacak bişeyler olması gerekiyo :KK31:

Dün açıkçası 30 dan sonra çok zorlandım... Ama paylaştığın fotoğraflardaki hatunları gözümün önüne getirdikçe "Ben de öyle olcam!" dedim ve yaptım :KK1: bi tarftan diyet ve selült kremleriyle destekliycem...:KK16:
Aynn bende öyle diyorum hatta bugun bikinilerimi denedim allah belamı vermiş haberim yok :KK60: Daha sıkı çalışmam lazım :KK1:
Yeme dikkat edersen sorun olmaz spordan sonra arayı çok açma hemen sağlım bir tavuklu veua ton balıklı birşeyler ye makarna da olabilir :KK34:

Cok tesekkur ederım canım cevabın ıcn ayrıca 30 tanede squat yaptım ama öldum bıttım :KK9::KK9::KK9:
Eeee her güzelliğin zorluğu var dır :KK1:
Kedicim 1 ayda felan etkisini görebileceğim sıkı bir karın egzersizi verir misin bana ya ? LYS ye hazırlanıyorum çok zamanımı almayacak bişeyler olması gerekiyo :KK31:
Bii bakayım canımcım :KK55::KK55:

kedicim bu hareketleri canlı olarak izliyoruz yaa görüntülerde çok hızlı yapıyor biz de yaparken bu tempoda mı yapmamız lazım yani etkili olan şekli bu mudur??
​Canım onlar hızlı halleri ama ne yavaş ne hızlı orta tempo idealdir

Bugün hayatımda ilk kez spor yaptım :KK70: tamam fazla sürmedi 20 dk yaptım ama olsun bir yerden ba§lamak lazım :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X