Merhaba canım , çok iyi yapmışsın yürüyüş çok iyi hissettiriyor bana da ya
Bende düşünüyorum ama zor biraz günde 4 dilim yiyorum ya :26:Ben de 14:00 da başlayacağım egzersizlerime 40 dakika sürüyor Sende benim gibi zayıf ama yumuşak' san şu videoyu tavsiye ederim iç bacak popo bacak çok iyi çalıştırıyor ben ilk 25 dakika dayana bildim bu gün 35 dakika yapacağım hepsini
[video=youtube;I2PKsIVIsz8]https://www.youtube.com/watch?v=I2PKsIVIsz8[/video]Aynen öyle pek yumuşağımvideo görünmüyor kedi:44:
Vallahi ben yaptım nasıl süper hissediyorum biliyor musun çok güzel o hafif acı hissBen gene çukulata yedim
Uff, dün spor da yapmadım, kedi bana bişey söyle, dışla beni
Vallahi ben yaptım nasıl süper hissediyorum biliyor musun çok güzel o hafif acı hiss
Vallahi sen biliirsiiiinnn böyle çıkmak varken yaaza
Böyle çıkarsın
Vallahi ben bilmeemmm nasıl istersen öyle gireceksin yaza kimse elini kolunu tutmuyor ki seniOff bu çok kötü oldu yaaaaBöyle olmak istemiyorum
Hemen spor saatimi yapıyorum o zaman
Vallahi ben bilmeemmm nasıl istersen öyle gireceksin yaza kimse elini kolunu tutmuyor ki senihadi yandan yandan
Hadi bakalım sen mi benmi göreceğiz yazınTamam tamam başlıyorum, hem de karın hareketlerini de yapıcam
Fıstık olcam taş olcam çatlıcaksınız siz de
Hadi bakalım sen mi benmi göreceğiz yazın
Yoo hayır şuan bacaklarım popom 1-2 cm fazla ve vasat .. 2 ay sonra befor after foto koyalım en çok kim değişecek ?Ama senin vücut güzel, ben senle yarışamam ki