Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

ben de 10 gundur spora basladım gunde 2 saat çalıısorum... kilo problemım yok ama kalca ve basenler hee bir de iç kollarda sarkma var.... bakalım spora devam yemek de ise diyet değil ama abur cubur ve sekeri cıkardım hayatımdan ...tabı elımden geldıgınce

sıkı kalçalarımolsun istiyorum çok mu yani :))

Son düzenleme:

Küçülsün işte daha ne isterim
Alt yok bende üst maşallah

Son düzenleme:
Selam Kedicim
Başlığın böyle aktif oldupüğunu görünce ben de hemen balıklama daldım:) Kullanıcı adım değişti belki hatırlarsın kilo almaya çalışan bir kız vardı guraypelin işte o benim :)

Ya ben yine kilo vermiştim bayaa şimdş yeni toparladım 45 oldum sonunda boyum da 168. 5 kilo daha istiyorum ama bu arada kilo alıp vermekten sanırım popomda çatlaklar var

Kendime de dedim 47 falan olayım squat yapayım. Bir yandan da tibetin hügençlik pınarı hareketlerini yapasım var karar veremedşm sana bi danışayım dedim

Oluyor herkeste bende bile var Sorun etme , squat a başla evet tibeti de biliyorum sen bilirsin tabiki vucuduna göre davran

Oluyor herkeste bende bile var Sorun etme , squat a başla evet tibeti de biliyorum sen bilirsin tabiki vucuduna göre davran

Peki tibetle squat benim gibi kilo almaya çalışan birine fazla gelir mi sence? Çok spor yapasım var ama önce toparlanmam gerek squat yapmış popoları gördükçe içim gigidyor benim de öyle olsun isityorum bir yanım da tibet tibet diyor

kedıcım ben bunalrı her aksam yapırum ama her bırını sadece 25 er kez yapıorum 1 tekrar derken toplamda hepsınden 50 adetmı yapmam lazım o kısmını anlamadım canım :26::26::26:

Yeme dikkat edersen sorun olmaz spordan sonra arayı çok açma hemen sağlım bir tavuklu veua ton balıklı birşeyler ye makarna da olabilir

Yeme dikkat edersen sorun olmaz spordan sonra arayı çok açma hemen sağlım bir tavuklu veua ton balıklı birşeyler ye makarna da olabilir

başının etini de yedim ama bir sorum daha var :) Squat programını ben de programdaki gibi böyle arttırarak gitsem kilo verme yönüne gitmem değil mi Kedicşm? Yoksa bi sayıda sabitlesem mi?

başının etini de yedim ama bir sorum daha var :) Squat programını ben de programdaki gibi böyle arttırarak gitsem kilo verme yönüne gitmem değil mi Kedicşm? Yoksa bi sayıda sabitlesem mi?
Önemli değil tatlım Sorun olmaaazz dediğim gibi asla yemeğinden ödün verme he spordan sonra dujunu al hemen yemeğini ye kaybettiğin enerjini hemen al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…