Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
yaa ben 2 gündür çok abur cubur yedimmm :KK14::KK14: arkadaşlar memeleketlerinden oralara özgü yiyecekler getirdiler yedim bende :KK70: ama kalori hesabı yaptım o gün çok fazla şey yemedim ve de sporumu da yaptım 1100 kalorı toplamda anca aldım iştahım yok yemek değil tek abur cubur yedim 2 günde .S :KK19::KK19::18:

bu arada kalori hesabı yaban bir site keşfettimm isteyen olursa veririm linkini

Yok olmaz bak burada anlattım nasıl değişeceğini özelden Dnsleri atayım :

Şimdi bak İnternet şekli var ya kısadan uzuna doğru ona mousele git ,
sağ tıkla AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ AÇ ' yazıyor ona tıkla tamam mı . bir sayfa açılacak

orada bağlantılar - kablosuz ağ bağlatısı yazıyor ona tıkla

bir sayfa daha çıkacak orada ÖZELLİKLER VAR ona tıkla tamam mı ?

Bir sayfa çıkcak küüçük orada : BU BAĞLANTI AŞAĞIDAKİ ÖĞELERİ KULLANIR yazısı altında başlıklar var .

orada şu yazan :internet Protokolü sürüm4(TCP\\IPv4) ONA 2 tıkla

bir sayfa daha çıkacak küçük orada aşağıda AŞAGIDAKİ DNS SUNUCU yazıyor ona tıkla sana özelden atacağım şifreleri yazacaksın TAMAM deyip çık her yere girebilirsin artık

​kevser: Canım bu şekilde yapıcaksın verdiğim num. yazacaksın

yaa ben 2 gündür çok abur cubur yedimmm :KK14::KK14: arkadaşlar memeleketlerinden oralara özgü yiyecekler getirdiler yedim bende :KK70: ama kalori hesabı yaptım o gün çok fazla şey yemedim ve de sporumu da yaptım 1100 kalorı toplamda anca aldım iştahım yok yemek değil tek abur cubur yedim 2 günde .S :KK19::KK19::18:

bu arada kalori hesabı yaban bir site keşfettimm isteyen olursa veririm linkini
Kalori o kadar almışsındır ama + olarak trans yağlaaarr şekerleeerr ohooo ..

7000 kalori 1 kg demek
:KK34:

Bu squat yaparken değil de sonrasında acısını çıkarıyor. Isınma falan yaptığım halde durum feci. :KK14: neyse ki 3 günden sonra daha kolay oluyor. Kedicim ben 25 sumo 25 normal squat yapıyorum. Selülitlerime ölümm!:KK47:

Bu squat yaparken değil de sonrasında acısını çıkarıyor. Isınma falan yaptığım halde durum feci. :KK14: neyse ki 3 günden sonra daha kolay oluyor. Kedicim ben 25 sumo 25 normal squat yapıyorum. Selülitlerime ölümm!:KK47:
Ya zaten bir kere ritmi tutturun sonrası vucudunuz isteyecek zaten sporu :KK34:
evet canım var malesef dun gece 35 dakıka leslıı 25 er adet 6 adet o senın gosterdıgın karın hareketlerı ve 35 tane squart yaptım öldummmmmmmmmmmmmmmmm hergun yapıcam ınsallah:KK9::KK9::KK9:

Merhaba tatlım aynen tam gaz devam selülitlere ölüümm yaşasın sıkı popolar :KK1:

tumblr_lyuccskvGP1qflbgwo1_500.jpg

:KK1::KK1::KK1:

X