• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
yaa ben 2 gündür çok abur cubur yedimmm :14::14: arkadaşlar memeleketlerinden oralara özgü yiyecekler getirdiler yedim bende :D ama kalori hesabı yaptım o gün çok fazla şey yemedim ve de sporumu da yaptım 1100 kalorı toplamda anca aldım iştahım yok yemek değil tek abur cubur yedim 2 günde .S :19::19::18:

bu arada kalori hesabı yaban bir site keşfettimm isteyen olursa veririm linkini

Yok olmaz bak burada anlattım nasıl değişeceğini özelden Dnsleri atayım :

Şimdi bak İnternet şekli var ya kısadan uzuna doğru ona mousele git ,
sağ tıkla AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ AÇ ' yazıyor ona tıkla tamam mı . bir sayfa açılacak

orada bağlantılar - kablosuz ağ bağlatısı yazıyor ona tıkla

bir sayfa daha çıkacak orada ÖZELLİKLER VAR ona tıkla tamam mı ?

Bir sayfa çıkcak küüçük orada : BU BAĞLANTI AŞAĞIDAKİ ÖĞELERİ KULLANIR yazısı altında başlıklar var .

orada şu yazan :internet Protokolü sürüm4(TCP\\IPv4) ONA 2 tıkla

bir sayfa daha çıkacak küçük orada aşağıda AŞAGIDAKİ DNS SUNUCU yazıyor ona tıkla sana özelden atacağım şifreleri yazacaksın TAMAM deyip çık her yere girebilirsin artık

​kevser: Canım bu şekilde yapıcaksın verdiğim num. yazacaksın

yaa ben 2 gündür çok abur cubur yedimmm :14::14: arkadaşlar memeleketlerinden oralara özgü yiyecekler getirdiler yedim bende :D ama kalori hesabı yaptım o gün çok fazla şey yemedim ve de sporumu da yaptım 1100 kalorı toplamda anca aldım iştahım yok yemek değil tek abur cubur yedim 2 günde .S :19::19::18:

bu arada kalori hesabı yaban bir site keşfettimm isteyen olursa veririm linkini
Kalori o kadar almışsındır ama + olarak trans yağlaaarr şekerleeerr ohooo ..

7000 kalori 1 kg demek
:34:

Bu squat yaparken değil de sonrasında acısını çıkarıyor. Isınma falan yaptığım halde durum feci. :14: neyse ki 3 günden sonra daha kolay oluyor. Kedicim ben 25 sumo 25 normal squat yapıyorum. Selülitlerime ölümm!:47:

Bu squat yaparken değil de sonrasında acısını çıkarıyor. Isınma falan yaptığım halde durum feci. :14: neyse ki 3 günden sonra daha kolay oluyor. Kedicim ben 25 sumo 25 normal squat yapıyorum. Selülitlerime ölümm!:47:
Ya zaten bir kere ritmi tutturun sonrası vucudunuz isteyecek zaten sporu :34:
evet canım var malesef dun gece 35 dakıka leslıı 25 er adet 6 adet o senın gosterdıgın karın hareketlerı ve 35 tane squart yaptım öldummmmmmmmmmmmmmmmm hergun yapıcam ınsallah:46::46::46:

Merhaba tatlım aynen tam gaz devam selülitlere ölüümm yaşasın sıkı popolar :1:

tumblr_lyuccskvGP1qflbgwo1_500.jpg

:1::1::1:

Back