Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

videolar hepp youtube acamıyorumm

bende grubunuza katılmakk ıstıyorummm... 1.68 boyum 52 kiloyumm aslında istediğim zayıflamak degıl gobek ve sımıtlerımın gıtmessııı vee dik ve sıkı bir popoo yazaaa azzz kaldııı S.O.S:83::96:

​Sanada özelden dns vereyim anlattım nasıl yapılcağını üstte

Şun işyerindeyimm ve ende net kullanmyrum kiii artıkkk canlıı fotolardakılerı uygulycamm notalıpp evdee ama hangısınden baslıyımm neler yapıyımmm yardımmm lutfeennn:26::26::26:

ve birde sıkılaşmak için son bır ayımm sonra burun amelytı olacagım ve ara vermek zorunda kalacagımmm

bu fotolarr insanı ınanılmaz motıve edıyo :)

Kedi senin şu simitler için verdiğin videoyu yaptım ama sırtım, belim çok fena ağrıyor. Acaba hamlıktan mı yoksa ters bir hareket mi yaptım? Normal mi yani belimin ağrıması :26:

ve birde sıkılaşmak için son bır ayımm sonra burun amelytı olacagım ve ara vermek zorunda kalacagımmm
Canım yapıp bırakırsan çatlak ta olur ama :26: Bence hadtalığın ne ise geçsin sonra başlayalım..
Kedi senin şu simitler için verdiğin videoyu yaptım ama sırtım, belim çok fena ağrıyor. Acaba hamlıktan mı yoksa ters bir hareket mi yaptım? Normal mi yani belimin ağrıması :26:
Normal normal hamlıktan dır ve alış olmadığımız hareketler kesinlikle bir sorun yok

göbek ve simitler için olan hareketler hangileri öğrenebilir miiyim

Canım yapıp bırakırsan çatlak ta olur ama :26: Bence hadtalığın ne ise geçsin sonra başlayalım..

Normal normal hamlıktan dır ve alış olmadığımız hareketler kesinlikle bir sorun yok

İyi bari ya korktum bir an ters hareket yaptım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…