- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
Cardıo başlangıçlı dır belki de önce ısınma turlar yavaş yavaş kilo kaybı . Onlar bizim gibi değil biz bölgesel çalışınca hemenkilo kaybı görülüyor erkeklerin metobolizması farklı. Mesela testesterona ( doğru mu yazdım :26: ) ihtiyacları var kas için sevişmeyin derler erkeklere o yüzden futbolcular gibiCanım buu konuda ben de bişi danışcam sana?
Eşim spora gidiyor 1 aydan fazladır. Ama göbeğini halen eritemedi. Yağlar kasa mı dönüşmüştür sence?:26:
Çok iyi anladım yaptıklarını iyi başlamışsın hemen abanmak olmaz zaten Ben seni gördüğüm kadarıyl 1-2 ay'a kavuşursun bu popo ya . Abur cubur yokBugün sabah bir tabak menemen yanınada iki bardak çay içtim
Sonra akşam üzeri (hazır annem yapmış diye) sucuklu yumurta yedim. sonra 3 bardak çay
bir ara peynirli çubuk krakerle balık kraker yediğimide hatırlıyorum
8 bardak su içtim.
Yediklerimle kimseye kötü örnek olmak istemem bugün bunlar sondu
6dan sonra bir şey yemedim.
sonra yarım saat durmadan evde olduğum yerde koştum terledim.
sonra 50 tane sumo squat yaptım
kedi attığın video takıldı durdu niye bilmiyorum hareketleri hatırladığım kadarıyla yaptım.
yan yatıp tek bacağımı havaya kaldırıp indirdim 25 kere. diğerinide aynı şekilde yaptım.
sonra yüzüstü yatıp dirseklerimin üzerinde durup tek bacağımı yukarı kaldırıp indirdim 25 kere. diğer bacağımada yaptım.
sonra yine yüzüstü dizlerimin üstünde durup bacağımı yana kaldırıp indirdim. iki tarafada 25 kere yaptım.
sonra sırtüstü yatıp popomu kaldırıp indirdim 30 kere.
hareketlerin isimlerini bilmediğim için böyle anlattım daha başka bişey yaptım mı hatırlamıyorum şuan
egzersizler 25 dk sürdü..
nasılım kedi
yarın diyete de başlıyorum inşallah
bundan istiyom :26:
http://24.media.tumblr.com/a7a498db795e93cbd71900913a2b6124/tumblr_mfgkmencQi1qerkqmo1_500.jpg
ne kadar zamanı mı alır ki beni gördün kedicim
Merhaba , Teşekkür ederim ilk önce Canım burada biraz takıl fotoğraflar gaza getirir inan .. üşenme ben yapamam deme bak dünyaya bir evlat getirmişsin spor'mu yenecek seni Annelik en büyük vazife sen benim gibi atletizimden gelişsin kas yapın vardır 3-4 ay da taş olursun inan sonra sı devamlılıkla kalıcı olur.Kedi Merhaba,
Ne güzel nickin var gülümsetiyor insanı. .ne zamandır konunu görüyorum squat ı da ilkkez senden duydum, çok dikkatimi çekti ve aklım hep senin konunda. Hayatında hiç spor yapmamış bir insan olarak (ilk okulda atletizm ve hentbol da olduğumu saymazsak) spora çok ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok çok zayıfım, doğum yaptım karnımda göbeğim yok ama bir bıngıl durumu var. Yumuşak yumuşak. Popomda aynı şekilde. Ailecek dik yuvarlak popoluyuzdur ama doğumdan sonra düzleşti popom ve çok yumuşadı. Emzirmekten çok kambur durmaya başladım. Artık dik duramıyorum sürekli kamburum... Ve kollarım çok güçsüz... Yani vücudum alarm durumunda bağırıyor spora ihtiyacım var diye. Ama nasıl da üşeniyorum nasıl da üşeniyorum. İki gün gazlansam üçüncü gün sallıyorum...
Böyle işte kedicim. Konun çok dikkat çekici sanırım ben de başlayacağım squata çünkü tam ihtiyacım olan şey gibi gözüküyor... Belki kilo da alırım...
Sevgiler...
:)
Başla tabi ki ya spor hayatın en önemli en güzel sağlıklı kalma yöntemidir hafta 3 gün 1 saat yapsan asla fiziğinden olmaz sın ve sağlıkla kalırsınDokunmaz mı dokundu..
Başlıyorum bende..
Kuzum minik kuzum benim Tatlı belam spora devamtmm düştüm yakandan
El atayım zevkle Tatlım ilk şu video ile başlayalım mı ? Şu hafta 4 gün 2 hafta yap. 2'ci hafta bir tık daha artırırız zorluğuKediii Merhabaaa
Bende geldim aranıza
Bneim sorunum popo ve bacaklarımlaaa bi el att banaaa
Tatlım telefonun video çekiyorsa videoları 15-20 dakikalık videoları çek teline . Eğer oda olmaz diyorsan çıktı al ben sana istediğin hareketli resimlerin yanına yazayım anlatayım neyi nasıl yapacağını sende çıktısını al ?Kediiii banada yardim et
Benim sadece bir iki kilom fazlam var ama hic sIki degilim.
Simitlerim var ve üst bacaklarim kalin, alt bacaklarim iyi. Göbegimde yok.
Ama benim büyük bi sorunum var
Evde internetim yok ve bu yüzden videolarinla spor yapamiyorum.
Varmidir bi caresi?
Tatlım merhaba , şiddetle squat öneririm . Ama hafta en az 3 gün beyaz et çoğunluk la tavuk öneririm tavuklu makarna patatesli havuçlu tavuk göğüslü haşlamaselam ben 46 kiloyum kilo sorunum yok hatta kilo almaya çalışıyorum..
ben sadece sıkılaşmak istiyorum ve kalçamın daha kalkık olmasını istiyorum bana göre çözümleriniz var mı acaba:44::44:
kedii merhaba bu açtığın konuuu coook super benımde sorunum kalça ve bacaklar son 2 yılda 10 kilo verdım yaşım daha 22 ama sarkık sallanan bır popoya ve bacaklara sahıbım yaz gelıyor ve ben cook mutsuzum ((( nerden başlamam gerekıyor ama ben zayıflamak ıstemıyrm kılo almaya ugrasıyrm onun ıcın neler yapmama lazım ayy bana yardımcı olursaaannn coooooook mutlu oluurum
Tatlım merhaba, teşekkür ederim
Çok güzel bir kilo vermişsin tebrik ederim Vallahi ilk sayfa da ki Bölgesel sıkılaşma Programını öneririm sana .. O programı 1 ay boyunca orada açıkladığım şekil de yap . Sonra herkese dediğim gibi 1 ay sonra vucud alışınca 1 tık zorlaştıralım programını .