Kesinlikle bir hırslancaksın iki kiloüç kilo derken popo bacaklar yavaşş yava şekle girecek bi bakmışsın herkes sana özenerek bakıyor
Eğer alt yapı varsa evet 25 er den 3 SET yapılırsa kaslar kuvetlenir ama 25 den 1 x yaparsanız daha cazip olur. Ben onu öneriyorum 2x 25 yani .benim bir sorum olacakti tekrar.
Nette birkac hareketli egzersiz buldum. Bayanlar genelde sikilasmak icin 3 set 15 kere yapsin deniliyor. kasi büyütmek icin ise 25 kere. Bunda dogruluk payi var mi? Ve genelde kac set ve kac kere yapilmali egzersizler, bu konuda bilgileriniz var mi? Ben kaslarimin sismesindense daha cok sikilasmayi amacliyorum cünkü.
juju düş yakamdankedim bnm acil kg vermem gerek spor haricinde ne yapmamı önerirsin
Neden seviyorum : Daha hızlı diğerlerin den daha ter atırıyor daha eğlenceli ve çalıştırdığı kaslar ağırlıkla bacak popo
Eğer alt yapı varsa evet 25 er den 3 SET yapılırsa kaslar kuvetlenir ama 25 den 1 x yaparsanız daha cazip olur. Ben onu öneriyorum 2x 25 yani .alt yapi yok, yani bayadir spor yapmiyorum. Yaza dügünüm var, ve vucudumun bingil bingil olmasini önlemem gerek. o Zaman 2 x25 yapiyorum hareketleri sikilasmak icin.
Bu arada, pilatesi de düsündüm ancak, ben 155 boyda 60 kiloyum, hem cardio hem egzersiz hemde zayiflamayla olur mu? Yoksa önce daha belli bir kiloya kadar zayiflayip mi egzersiz yapmami önerirsin sikilasmak icin?
Şimdi izleyip söyleceğim snaa amayansimitler için ve göbek için istiyorsan ilk sayfadaki bölgesel sıkılaşmadkiler çok uygun!sağol canım :) ama benim sorunum göbekte acaba http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFsb5oxgJ6k
bumu göbeği çalııştırıyo eğer fikrin varsa öğrenmek istiyorum eğer yoksa kendim izliycem hepsini mecburen kendime uygun olanı bulmak için benim ilk sorunum göbek ve yan simit sonra tabiki popo ve bacak ama dediğim gibi göbek problemim var toplayıp sıkılaştırmam lazım seni çok yoruyorumm farkındayım ama topik sayesinde başladım, gaza geldim, spor heyecan vermeye başladı ve bunun için sana çoook teşekkür ediyorum canım
ha bu arada benim egzersiz videolarım vardı ben onlara devam ediyorum şuanda belki işine yarar passion4 profession un göbek bacak göğüs videolarıyla yapıyorum
Önce cardio ile başla lütfen yağlar kas'a dönüşmesin.Eğer alt yapı varsa evet 25 er den 3 SET yapılırsa kaslar kuvetlenir ama 25 den 1 x yaparsanız daha cazip olur. Ben onu öneriyorum 2x 25 yani .
alt yapi yok, yani bayadir spor yapmiyorum. Yaza dügünüm var, ve vucudumun bingil bingil olmasini önlemem gerek. o Zaman 2 x25 yapiyorum hareketleri sikilasmak icin.
Bu arada, pilatesi de düsündüm ancak, ben 155 boyda 60 kiloyum, hem cardio hem egzersiz hemde zayiflamayla olur mu? Yoksa önce daha belli bir kiloya kadar zayiflayip mi egzersiz yapmami önerirsin sikilasmak icin?
Şimdi izleyip söyleceğim snaa amayansimitler için ve göbek için istiyorsan ilk sayfadaki bölgesel sıkılaşmadkiler çok uygun!
Önce cardio ile başla lütfen yağlar kas'a dönüşmesin.
yaglar nasil kasa dönüsüyor ki?:26:
Ee sen yağları eritmezsen ne olur erimeden laaapp diye kasa dönüşürŞimdi izleyip söyleceğim snaa amayansimitler için ve göbek için istiyorsan ilk sayfadaki bölgesel sıkılaşmadkiler çok uygun!
yaglar nasil kasa dönüsüyor ki?:26:
Ee sen yağları eritmezsen ne olur erimeden laaapp diye kasa dönüşür
Canım buu konuda ben de bişi danışcam sana?
Eşim spora gidiyor 1 aydan fazladır. Ama göbeğini halen eritemedi. Yağlar kasa mı dönüşmüştür sence?:26:
[video=youtube;W0VjItiDF3w]https://www.youtube.com/watch?v=W0VjItiDF3w[/video]
Ben paylaşmadım ama tea bo bu egzersiz videosu. Bir çok videosu var en beğendiğim bu
Yürü be fındıkım ya seviyorum seni
Tatlım hoş geldin oku bari yararım dokunsun
At gibi dediydimNerelere gittin ki
Eğer alt yapı varsa evet 25 er den 3 SET yapılırsa kaslar kuvetlenir ama 25 den 1 x yaparsanız daha cazip olur. Ben onu öneriyorum 2x 25 yani .
juju düş yakamdan
Zayıflatıcam seni ben yarın biraz diyet listesi baakyım uygun bütçeli bol vitaminli bir şeyler yapacağım sana
selam ben 46 kiloyum kilo sorunum yok hatta kilo almaya çalışıyorum..
ben sadece sıkılaşmak istiyorum ve kalçamın daha kalkık olmasını istiyorum bana göre çözümleriniz var mı acaba:44::44:
Kediii Merhabaaa
Bende geldim aranıza
Bneim sorunum popo ve bacaklarımlaaa bi el att banaaa