Spor arkadasi arayanlarin yeri

baktim videolara cnm, bence güzele benziyor.. fitnessa gitmedigim günlerde vaktim olursa bunlari yapabilirim, hem ne kadar kalori yaktiginida gösteriyor :))

İyi akşamlar bende arnıza katılmak istiyorum. Aranızda en tombiş benım herhalde :) iki gün oldu spora başlayalı. Heryerim arıyor şuanda. Kısa yazacağım cünki saat gec oldu sabah iş var erken kalkıyorum. Zaman buldukca paylaşımlarda bulmak isterim ama biraz zamanım kısıtlı. Yaş: 32, boy: 158, kilo: 66, ölcülerim 96-80-103, göbek 95, üst bacak 63, kol 28 Tarih: 27.05.13. Fark ettiğiniz gibi inçeçiğim :)

İyi akşamlar bende arnıza katılmak istiyorum. Aranızda en tombiş benım herhalde :) iki gün oldu spora başlayalı. Heryerim arıyor şuanda. Kısa yazacağım cünki saat gec oldu sabah iş var erken kalkıyorum. Zaman buldukca paylaşımlarda bulmak isterim ama biraz zamanım kısıtlı. Yaş: 32, boy: 158, kilo: 66, ölcülerim 96-80-103, göbek 95, üst bacak 63, kol 28 Tarih: 27.05.13. Fark ettiğiniz gibi inçeçiğim :)

hoşgeldin öncelikle :KK3::KK3: burda tombişlik falan tanımıyoruz birbirimizden destek alarak düzenli spor yapmaya çalışıyoruz :KK16: tez vakitte istediğin ölçülere ulaşabilirsin inşallah:KK34:

bugünkü yaptığım spor:

ebru şallı cardio pilates 1.3 saat
fndkkrdunun paylaştığı 2. videodan 20 dk yapabildim daha fazla dayanamadım :KK50: 270 kalori yakıldı
tifanny ile abs çalıştım birde 7 dk

ilk gün için fena sayılmaz ne dersiniz:KK34:

hosbuldum :KK3:.. üstümden kamyon cesmis gibiyim. Hergün mü spor yapiyorsunuz kizlar, bana haftada 3 gün yeterli denildi. Bugün zamanim olmicak galiba. Dis doktorunda randevum var.

Ben dün 12 dak. pisiklet sürdüm isinmak icin sonrada 30 saat eksersiz yaptim. 200 kalori anca yakmisimdir :KK43:

göbegim cok kötü, hele oturunca cok irenc :2: insallah kurtulurum yaglardan.

hosbuldum :KK3:.. üstümden kamyon cesmis gibiyim. Hergün mü spor yapiyorsunuz kizlar, bana haftada 3 gün yeterli denildi. Bugün zamanim olmicak galiba. Dis doktorunda randevum var.

Ben dün 12 dak. pisiklet sürdüm isinmak icin sonrada 30 saat eksersiz yaptim. 200 kalori anca yakmisimdir :KK43:

zamanın varsa eğer plates yapabilirsin :KK53:

elma şekerim tüm ölçülerim aynı faakat göbek incelmiş bi tek oda 93dü şimdi 88 olmuş :KK52:

platese başlamadan önce şimdi tiffanynin bel videosunu yapıcam dans gibi olanları değil her zaman yaptığımı nedense ben her zaman yaptığım videodaki ağrıyı acıyı hissetmedim o yüzden yaptığım videoyu 2 kez yapıcam hergün :KK34:

platesten sonrada attığım o 1000 kalorilik sporlardan birini yapıcam ama hepsini değil tabi :KK51:

günaydın kızlar :KK3:
bu ara boğazım açıldı benim, spor yaparak bunu dengelemem gerek yoksa kilo almaya başlayacağım :KK50:
tatlı yemeye de son vermeliyim, meyve çok seviyorum ve yiyorum ama bugünlerde çikolatadan başka birşey görmüyor gözüm :KK56:

Kızlarrr ben cuma günü yolda düştüm bileğimdeki çapraz bağları zedelemişim doktor 1 hafta spor yapma dedi :KK5: bende ayak bileğimi zorlamayacak seyler yapmaya çalışıyorum. Squat ve tiffany'nin bikini abs ini yapıyorum. Jillian zorladıgı için bir hafta ara verdim. Salona da gitmiyorum bu hafta :KK25:ama vicdanım hiçç rahat değil.. İnsan spor yaptıkca yapası geliyor, gerçekten bağımlılık gibi :KK15:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simitler için ne yapıyorsunuz.tiffany nın hangı vıdeosunu yapıyorsunuz ? link atabılır mısınız?

Son düzenleme:
günaydın kızlar :KK3:
bu ara boğazım açıldı benim, spor yaparak bunu dengelemem gerek yoksa kilo almaya başlayacağım :KK50:
tatlı yemeye de son vermeliyim, meyve çok seviyorum ve yiyorum ama bugünlerde çikolatadan başka birşey görmüyor gözüm :KK56:

light çikolatalardan denesen, bir de hurmadan çikolata yapıyordum ben bir ara, bir diyetisyenin tarifiydi uğraştırıcı ama en azından kilo yapmıyor :KK1:
Kızlarrr ben cuma günü yolda düştüm bileğimdeki çapraz bağları zedelemişim doktor 1 hafta spor yapma dedi :KK5: bende ayak bileğimi zorlamayacak seyler yapmaya çalışıyorum. Squat ve tiffany'nin bikini abs ini yapıyorum. Jillian zorladıgı için bir hafta ara verdim. Salona da gitmiyorum bu hafta :KK25:ama vicdanım hiçç rahat değil.. İnsan spor yaptıkca yapası geliyor, gerçekten bağımlılık gibi :KK15:

geçmiş olsun, bence o bağlar iyileşmeden hiç bir şey yapma, birazcık ara vermiş olursun hem önemli olan senin sağlığın :KK34:

canim hosgeldin aramiza, bence hicte tombis degilsin, ölcülerin gayet güzel, yaza kadar incecik olucaksin kesinlikle :KK66:

hoşgeldin öncelikle :KK3::KK3: burda tombişlik falan tanımıyoruz birbirimizden destek alarak düzenli spor yapmaya çalışıyoruz :KK16: tez vakitte istediğin ölçülere ulaşabilirsin inşallah:KK34:

bugünkü yaptığım spor:

ebru şallı cardio pilates 1.3 saat
fndkkrdunun paylaştığı 2. videodan 20 dk yapabildim daha fazla dayanamadım :KK50: 270 kalori yakıldı
tifanny ile abs çalıştım birde 7 dk

ilk gün için fena sayılmaz ne dersiniz:KK34:

süperrrr cnm seni tebrik ederim.. ilk gün olmasina ragmen cok güzel spor yapmissin, en az 500 kalorilik spor yapmissindir hatta daha fazla diye düsünüyorum.. hep böyle azimle spor yaparsin insallah :KK66:

ben hafta ici hergün isten sonra fitness'da 1 saat spor yapiyorum canim, kimine göre degisir tabi.. sen kendini nasil iyi hissediyorsan ona göre spor programi yap bence :KK66:
dünki sporunu gözden kacirdigimi sanma, güzel bi baslangic yapmissin tebriklerrr :KK66:)

cok gecmis olsun canim bence doktorunu dinle ve bi süreligine spora ara ver, saglik bu sakaya gelmez :/ Allah korusun daha cok kötü seylere yol acabilir.. benim esim bi dikisle ise gitmemesi gerekirken gittigi icin suan 2 defa ameliyat oldu iltihap girmis diye.. cok dikkat et kendine, iyicene dinlen, ondan sonra tam gaz devam edersin sporuna :KK66:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simitler için ne yapıyorsunuz.tiffany nın hangı vıdeosunu yapıyorsunuz ? link atabılır mısınız?

simit icin yaptigimiz video bu canim :KK66:
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube
bele cok dikkat et :KK66: cok yorabilir ..

kizlarrr bugün zumba günüydü deli gibi zumba yaptim fitnessda :)) cok iyi terledim..
bugün biraz sancili gecti, malum adetliyim, o yüzden evde egzersizlerimi yapmayacagim..

bu arada gözümden kacmayan bisey var.. fndkkrdu ve cornella'nin hesabi gecici olarak pasiflenmis.. noldu kizlar cok merak ettim??:18::18::18:

günaydinnnnn kk'nin en fit citirlarii :KK66:)

güne motivasyonla uyanalim dedimmmm ve size resimler yükledim :KK8::KK8::KK8:

$3-month-Cinch-Before-After.jpg $17-weight-loss-photos-before-and-after-women-teen-skinny_large.png $28-2-weight-loss-before-and-after-women-skinny.jpg $32-weight-loss-before-after-women-waist1.jpg $303-weight-loss-before-after-women-thighs.jpg $304-extreme-weight-loss-before-after-women.jpg $305-weight-loss-before-after-women-thighs.jpg $53269208064335768_lg2sttIJ_c.jpg Eki Görüntüle 723402 $before-and-after-healthy-weight-loss-24777489-299-320.jpg $before-and-after-healthy-weight-loss-25728600-400-309.jpg $tumblr_m8ywps89zp1ry6pvmo1_500_large.jpg $tumblr_mewgkqkhOB1rn1i8ao1_500.jpg $tumblr_mf7u5qEdLU1qckhsxo1_500.jpg $tumblr_mh004odnFq1raq6kto1_1280.jpg

hadiiii bakalim spora devammm :KK55::KK55::KK55:

Günaydi canlar..

dün aynanin karsisinda dönüp durdum kendime baktim.. hic bu kadar kilolu yagli olmamistim insallah eski fit görünümüme dönmeyi basara bilirim. Dün spor salonuna gidemem diyordum ama gittim sadece bir saat spor yapim bana kalsa bide zumba kursuna katilirdim ama eve gitmem gerekiyordu. Calisiyorum ve ilgi ve sevgi bekleyen kücük bir oglum var. Bekarken bende spor salonuna giderken bazen 2 saaten fazla kaliyordum. Simdi daha zor zaman ayirmak. Zumba hic yapmadim ve merak ediyorum. Dün 30 dak. crosstrainer (türkcesini bilmiyorum) spor yaptim sonra bide 30 dak. yogun bir fitness kursuna katildim.

Bide gün boyu yediklerimi not alip kalori lerini hesapladim 1377 kcal.

Bügün de not alacagim :) Ne kadar kalori almak gerekiyor günde bilen var mi?

merhaba kızlar :KK3:
bu ara çok yoğunum, çalışma kampına aldım kendimi.
pek giremeyebilirim ama sporumu yapıyorum kusura bakmayın olur mu :KK17:

çok geçmiş olsun bıdık, şunu önerebilirim sana :KK34:

[video=youtube;bvE0uQRM5-A]http://www.youtube.com/watch?v=bvE0uQRM5-A[/video]

light çikolatalardan denesen, bir de hurmadan çikolata yapıyordum ben bir ara, bir diyetisyenin tarifiydi uğraştırıcı ama en azından kilo yapmıyor :KK1:

geçmiş olsun, bence o bağlar iyileşmeden hiç bir şey yapma, birazcık ara vermiş olursun hem önemli olan senin sağlığın :KK34:

yok canım ya şimdi eve geldim çikolatadan evdeki tatlılara yöneldim, en kolay hangisine ulaşıyorsam ondan yiyorum ama ölümüne yiyorum :KK50:

Günaydi canlar..

dün aynanin karsisinda dönüp durdum kendime baktim.. hic bu kadar kilolu yagli olmamistim insallah eski fit görünümüme dönmeyi basara bilirim. Dün spor salonuna gidemem diyordum ama gittim sadece bir saat spor yapim bana kalsa bide zumba kursuna katilirdim ama eve gitmem gerekiyordu. Calisiyorum ve ilgi ve sevgi bekleyen kücük bir oglum var. Bekarken bende spor salonuna giderken bazen 2 saaten fazla kaliyordum. Simdi daha zor zaman ayirmak. Zumba hic yapmadim ve merak ediyorum. Dün 30 dak. crosstrainer (türkcesini bilmiyorum) spor yaptim sonra bide 30 dak. yogun bir fitness kursuna katildim.

Bide gün boyu yediklerimi not alip kalori lerini hesapladim 1377 kcal.

Bügün de not alacagim :) Ne kadar kalori almak gerekiyor günde bilen var mi?

günaydın canım,
zaman ayırabildiğin kadar yaparsın ama sürekli yaparsın sen de bir ayda değil iki ayda istediğin sonuca ulaşırsın :KK34:
hiç kıyamıyorum ben bebişlere :KK16: keşke spor değilde onlarla oynasak bütün gün çok fit olsak :KK1:
kk da hesaplama yeri var kaloriyi, yukarda araçlar kısmında :KK34:

X