Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu arada hayırlı olsun bebeğin canım ne kadarlık hamilesin

tabi eşin yaptırsın emin olun bir sorun olmadıgına ondan sonra kafanı dagıt ben bebeği unuttum ay hamıle kalmıştım

umarın en hayırlı zamanda gelir bebişler kafanıza takmayın
ben cıkıyorum eşim yemege gelecek yemek yapmam lazım allaha emanet olun

sonucu değerlendirebilicek kimse yokmu?

sayı iyi cnm 57 milyon ama ileri hareketlilikte sorun var.yani %25 30 larda normal sayılıyo..aglütinaston denilen anormal şekilli spermler yazıyo ya onların yapışıklığı cnm yani sperm hücreleri felan tek tek olacağına küme küme yapışık durumda ama bu nun sayısı çok önemli sizde %44 ..şimdilik sorun hareket cnm onun içinde ilaç önerir dr.

canımmm çok teşekkür ederim gerçekten korkmuştum. Bunun için kadın doğumcuyla görüşmem yeterli olurmu yoksa üroloğa gidelimmi?

canımmm çok teşekkür ederim gerçekten korkmuştum. Bunun için kadın doğumcuyla görüşmem yeterli olurmu yoksa üroloğa gidelimmi?

ileri hareket doğal yolla hamile kalmak için önemli dir ..evet üroloğada göster belki ayrıca bir ilaç önerebilir ama asıl kadın doğ. dr.u ilgilenir tedaviyi o yönlendirir.

ileri hareket doğal yolla hamile kalmak için önemli dir ..evet üroloğada göster belki ayrıca bir ilaç önerebilir ama asıl kadın doğ. dr.u ilgilenir tedaviyi o yönlendirir.

aslında önce kadın doğumcu ile görüşüp hem muayne olmaktada fayda var. Zaten daha öncede dediğiniz gibi eğer ciddi bir durum olursa kendileri yönlendirir
kızlar burda hamileyim haberini vermek için sabırlanıyorum. Rabbim herkese ama herkese istediği murat ettiği bebeğini versin inşallah.

kadın doğumcuyu aradım, ben eşine ilaç vs bişey yazamam sen ürolojiye götür sonucu dedi.

slm kızlar beni hatırlarsınız 18 ekimde eşim spermiogram yaptırmıştı herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu.o hafta benim de çatlama haftamdı.eşime ek gıda takviyesi (ballı polenli arı sütü, keçiboynuzu pekmezi) yapmadan hamile kalamıcam düşüncesi kafama kazındığından bu ay hiççç gün saymadım. bat 4 kasımdı. 5 kasım yani arife günü test yaptım öylesine ve şok şok şok hamileyimmmmmm..hala inanamıyorumm dün doktora gittik ve küçücük keseyi vajinal muayeneden gördük.bugün tam 5+1 günlük hamileyim yani demek istediğim herşey Rabbimin izniyle oluyor..Allah hepinize nasip etsin inşallah..

harikaaa çok sevindim ben yazmıştım sana bişeyler hatırlıyorum...Allah tamamına erdirsin yaaa ne güzel..bana da dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur...gerçekten çok sevindim

Amin inşaallah.Herşeyin bir vakti zamanı vardır.Rabbim sabredenlerin yanındadır ,yeter ki O'ndan ümit kesilmesin.
Allah (cc) size sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah.Darısı bizlerin başına.
Rabbe emanet olun.

Valla ben de inanamıyorum şu an,çok çok sevindim senin için arkadaşım,bu haberi diğer topiklere de yaz,inan bunu duymaya ihtiyacı olan çok kişi var,Allah tamamına erdirsin.

Günaydın kızlar, eşim bayramdan beri çok hastaydı. artık iyileşti, yarınn sabaha ürolojiden randevu aldık. İnşallah doktorumuz ilgilenir rabbiminde izniyle herşey yolunda giderde bebişimiz olur. Ben çok heycanlıyım, korkuyorumda. Ürolojiden sonra bende bir kadın doğumcuya gitmek istiyorum. belki aşılama vs yapılır, 4 yıldır beklemekten artık tahammülüm kalmadı Ne olur dua edin bizim için.

Günaydın. Eşimle ürolojiye gittik. Çok bir problem olmadığını sigara içmeyerek, sebze meyve ağırlıklı beslenerek hareketin dahada arttırabileceğini söyledi. Bizi zeynep kamil tüp bebek merkezine yönlendirdi. Orayla görüşün size daha yardımcı olucaklar dedi. Başka hastanelere gitmeyin bu işin gerçek doktorları orda dedi. Yarın sabaha tüp bebek polikliniğinede randevu aldım. Bakalım ne olucak

Anladığım kadarıyla morfoloji %3 ,diğerleri gayet iyi,hareket %51,sayınız çok iyi,morfoloji sorununuz var,doktor tedavi uygulayacaktır.tedavinizde Allah yardımcınız olsun.

Canım morfolojı ne oluyor ? Dr hıcbırsey soylemedı ne tedavı ne bırsey hıcbırsey onermedı yapmamız gereken nedır ?

Canım morfolojı ne oluyor ? Dr hıcbırsey soylemedı ne tedavı ne bırsey hıcbırsey onermedı yapmamız gereken nedır ?

Arkadaşım testinize baktım ileri harekkette düşük %5 miş
morfoloji spermin yapısı demek sağlıklı olan oran %3 yani sizde.

eşin iyi bi ürologa görünsün varikosel varmı hormonlarda sorun varmı bakılsın.

kenidimizden örnek vereyim ilk testimizde ileri hareket %3 morfoloji %1 di

2,5 yıldır beklemedeyiz eşimde varikosel vardı 4 ay önce ameliayt oldu beklemedeyiz testi yenilemedik henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…