- 11 Ağustos 2010
- 9.895
- 212
spermler değişken olabiliyor ..cinsel perhiz süresinin farklılığı ,stres ,yorgunluk ,sigara bunlar hep etken olan şeyler ..
benim eşim de ilk sperm verdiğinde rahattı ama aşılamada çok gerildi hatta vazgeçecekti nerdeyse ..ilk spermde rahat olduğu için 77 milyondu ama aşılamada 64 milyon çıktı ..azalmıştı bizim de dikkatimizi çekti ama 2 günlük cinsel oerhiz vardı üstüne stres de eklenince azaldı sanırım
canım eşimde 3 günlük perhiz ardından verdi testi. Yani 4 yılda iki gebelik ama sanki cidden yolunda olmayan bişeyler var gibi. Laborant hareketlilik yok, bu pskolojik olabilir, genellikle hastanede yapılınca böyle olabilyor dedi, dilerseniz bu sonucu verelim ama bence yeniden yaptırın herhangi bir ücret ödemeyin yeniden getirin dedi.
doğal yoldan iki kere hamile kalmışsın.birden böyle sıfırlanması imkansız gibi bişey .her ne kadar stres etkilesede sayı düşer evet ama hareket sıfırlanmaz .ayrıca laborantın öyle bir lüksüde yok bütün değerler 0 bile olsa size vermek zorunda o test sonucunu.bence imkanınız varsa daha iyi araştırıp bu konuda iyi olan bi yer bulun ve orda yaptırın .bana sanki laborant bakmamış gibi geldi..hemen moralini bozma en azından hamile kalabiliyosun.sadece düşüklerin nedeni araştırılır..buda ya genetik bozukluk ya sende pıhtılaşma yada morfolojideki bozukluktur...büyük ihtimalle..
Tatlım düşüklerimin ilki benim ihmalim hamileymişim çok ilaç içmiştim o sebepten ikincisi 5,5 haftalıkken kendi kendine dştü. Araştırıldı herhangi olumsuz bir şey çıkmadı bende, sağlıksız kromozonlara sahipsiz ondan düşmüştür dedi iki hastanede:26: