- 15 Ağustos 2010
- 249
- 18
Canım morfolojı ne oluyor ? Dr hıcbırsey soylemedıne tedavı ne bırsey hıcbırsey onermedı yapmamız gereken nedır ?
canım ileri hareketli sperminiz % 51 bu çok iyi,morfoloji %3,morfoloji spermlerin normal mi anormal mi yapılı olduğunun göstergesi,bu hamile kalmanda önemli,ilaçlarla düzelme şansı var,doktor yardımcı olmadıysa başka bir doktor seçebilirsiniz.
bu test sonucunu once kendı jınekolog dr'um daha sonrada üroloji dr'u gordu ve bır sorun yok dedıPes yaniii
Bende yumurtlamada sorun var bu ay yumurta takıbı yapılacak. Morfolojı eger gebelıgıme engel ıse o zaman neden esımı tedavı etmeden bana yumurta takıbı yapılsın kı ?? yumurta takıbınde bu morfolojı sorunu bıze gebe kalmada engel olrumu ? Benı bıraz aydınlatırmısnız ? Canım sıkıldı ama ıyıkı varsınız. Rabbım yardımcımız olsun.
bu test sonucunu once kendı jınekolog dr'um daha sonrada üroloji dr'u gordu ve bır sorun yok dedıPes yaniii
Bende yumurtlamada sorun var bu ay yumurta takıbı yapılacak. Morfolojı eger gebelıgıme engel ıse o zaman neden esımı tedavı etmeden bana yumurta takıbı yapılsın kı ?? yumurta takıbınde bu morfolojı sorunu bıze gebe kalmada engel olrumu ? Benı bıraz aydınlatırmısnız ? Canım sıkıldı ama ıyıkı varsınız. Rabbım yardımcımız olsun.
arkadaşlar günaydın eşim 45 gün önce spermiyogram testi yaptırdı ve bu tedaviden önceydi dr.ne olduğunu görmek istedi.ilk yaptırdığımız test sonuçlarını yazıyorum
volum 2ml
renk açık sarı
likefaksiyon süresi 20 dk.
sayı 16.2 milyon/ml.
motil sperm yüzdesi(a+b)7.3milyon/ml
motilite kalitesi(1 saat içinde)%45
a ileri hareketli %11
b ileri yavaş %34
c yerinde hareketli %6
d hareketsiz % 49
ve bu sonuçtan sonra eşime trental ve proxeed verdi.bunları kullandıktan sonra tekrar tahlil istedi ve pazartesi yaptırdık.tedavi sonrası yaptırdığımız testin sonucu ise
volüm 2ml
renk sarı
likefaksiyon 20dk.
sayı 20 milyon/ml
motil sperm yüzdesi (a+b)3 milyon/ml
motilite kalitesi(1 saat içinde)%15
a ileri hızlı % 0
b ileri yavaş %15
c yerinde hareketli%15
d hareketsiz %70
ve bu sonuca göre sperm değerleriniz gayet güzel proxeed içmeye devam etmesini söylemiş.doğal yolla bekleyebilirsiniz yada aşılama yaptırabilirsiniz.benim kafam karıştı ileri hızlı % 0 iken nasıl olucak yardım edin birde acaba doktorumuz tahlillerin tarihlerine bakmadanmı yorum yaptı acaba son testi tekrar göndersemde yeniden değelendirmesini istesemmi?
Toplam hareket %51
ileri hareket %5
tekrar baktım öyle.
Ya varya diyecek bırsey bulamıyorum. Pes dıyorum. Madem sorun var neden baslarından savıyorlar? EEe tabı hastane dönsün para kazansın. Özel hastanede sgk lı muayne 40 tl olmus. Tedavı baslayalım dedı bana bu sonuca baka baka. Tovbe Yarabbım yaaaaaaaaaa
Kizlar bugun esimin test sonuclarini aldik sonuc
volum;2.4
renk:donuk beyaz
Viskozite: Cok artmis
likefaksiyon suresi: degerlendirilmedi
Sayi: 133 000 000
iLer motil sperm yuzdesi %82
iLeri hizli a %34
Ileri yavas b %48
yerinde hareketli c %7
hareketsiz %11
sizce sonuc nasil kizlar daha doktora gostermeden sonuclari yazmak ve bu sonuclar hakkinda bilgi almak istiyorum
volum;2.4
iLeri hizli a %34
Ileri yavas b %48
yerinde hareketli c %7
hareketsiz %11
sizce sonuc nasil kizlar daha doktora gostermeden sonuclari yazmak ve bu sonuclar hakkinda bilgi almak istiyorum
1 yildir evliyiz ama maalesf henuz olmadi tabi benimde hormon testine bakilcak kullandigim hapin sonrasinda. Bakalim kismet
volum;2.4
iLeri hizli a %34
Ileri yavas b %48
yerinde hareketli c %7
hareketsiz %11
volum;2.4
iLeri hizli a %34
Ileri yavas b %48
yerinde hareketli c %7
hareketsiz %11