- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Hele Regli döneminde ne korkunç olur o,Ne gorevi varmis aybir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.
Hic kirlenmedigine göre kuruluk da yasiyor herhaldeHerhalde ön sevişmeleri kısa tutuyorsunuz ya da hiç yapmiyorsunuz. O sebeple vücudunuz seviştikten sonra temiz kalıyor. Yani vulvayi temizleyince temiz oluyor demek ki sizde.
Herkesin ilgi alanı, zevk noktaları aynı olmayabilir ama boynunuz, göğüsleriniz tükürük olmuyor mu? Direkt birleşme yaşanması lazım vücudun temiz kalmasi icin.
Tükürük değen yerlere su çarpmak yerine direkt suyun altına girmek daha mantıklı degil mi?
Tam üstüne bastınızher ilişkiden sonra zaten banyo yapmıyor musunuz, nasıl pis geziyorsunuz diyenler basmıştır kesin bu konuyu daha yorumları okumadım.
Evet normalde prezervatifin içine boşalması gerekiyor ama bundan mutsuzsa spiralle korunmaya geçip bütün bu saçmalıklardan kurtulabilirsiniz.
meni görüntü olarak mide bulandırmaya müsait bir sıvı ama zamanla alışırsınız. Normalleştirmek için sizin de biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor
Kıl köklerindeki enfeksiyondan bahseden hanimefendi doktor bu arada. Herhalde bosa söylemiyordurTam üstüne bastınız
Onlarca kişi ne kadar pis olduğumuz hakkında konuşuyorlar şu anda.
Hatta bir hanımefendi tükürük yada vajinal sıvılarımı yıkamadığım için vajinamın yada kıl köklerimin enfeksiyon kapabileceğini söyledi.
Başka bir hanımefendiden prezervatif kullanma dersi aldım.
Bir başkası da sevişirken kocam ile yeterince öpüşmediğimiz ve kısa süreli seviştiğimiz minvalinde cümleler etti. Şoklar içerisindeyim
Ben sizi samimi bulmuyorum. Erkek üye de olabilirsiniz. Küçük bir tıp fakültesinde okuyorsunuz ama 4 senelik evlisiniz. Kaç yaşında başladınız fakülteye?Tam üstüne bastınız
Hatta bir hanımefendi tükürük yada vajinal sıvılarımı yıkamadığım için vajinamın yada kıl köklerimin enfeksiyon kapabileceğini söyledi.
Bir başkası da sevişirken kocam ile yeterince öpüşmediğimiz ve kısa süreli seviştiğimiz minvalinde cümleler etti. Şoklar içerisindeyim
Bahsettiğin hanımefendiTam üstüne bastınız
Kusura bakmayın da, el yıkamamak kadar, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra mabadımızı temizlememek kadar absürt bir durum, bakın dini hassasiyetle de yazmıyorum ben inançsızım; hijyenik değil. Bu nedenle bayağı şaşırttınız sadece. Yoksa isterseniz 10 gün yıkanmayın.Tam üstüne bastınız
Siz mi biz miTam üstüne bastınız
Evet regli unuttum ben. Kanlar yapışır, dolaşır.Hele Regli döneminde ne korkunç olur o,
ayyy
Ben regli öncesi özellikle temizleniyorum o felaketle muhatap olmamak için, ne uzaması ya
Burada bir uye vardi. Kocasi boxerın acikligindan cikarip iliskiye giriyormus. Ic camasirini bile cikarmiyormus adam. Aslinda sasirmamak lazim.Bir tarikat vardı, çarşafın bir noktasına delik açıp aralarına onu çekip hiç temas kurmadan sadece gir çık yaparak birlikte oluyormuş kişiler. Anca o şekilde temiz kalınıyordur, aksi şekli mantıklı gelmedi.
Adama bak akaryakıt pompası mısın be adamBurada bir uye vardi. Kocasi boxerın acikligindan cikarip iliskiye giriyormus. Ic camasirini bile cikarmiyormus adam. Aslinda sasirmamak lazim.
Asıl ben sizi samimi bulmadım otera hanım. Doktor olduğunuzu söylüyorlar fakat söylediğiniz şeyler pek doktorun ağzından çıkacak cümleler değil.Ben sizi samimi bulmuyorum. Erkek üye de olabilirsiniz. Küçük bir tıp fakültesinde okuyorsunuz ama 4 senelik evlisiniz. Kaç yaşında başladınız fakülteye?
Aynı konuyu başka bir erkek forumuna açmışsınız.
Sizi raporladım. Umarım ben haksızımdır.
Günahınızı alıyorsam çok samimi olarak özür dileyeceğim. Ancak konularınız bana biraz tutarsız geliyor.
işte siz hijyen kurallarına uymayarak floral dengeyi bozuyorsunuz... ay aman neyse,tamam siz de beni raporlayın,kimliğimi doğrulasınlar. benim saklayacak bir şeyim yokSağlıklı bir florası olan bir vajina penisten enfeksiyon kapar mı?
İlişkiden sonra yıkamayınca floranın bozulacağını düşünüyorsanız sizin tıp diplomanızı doğrulamaları gerekiyor ilk olarak.işte siz hijyen kurallarına uymayarak floral dengeyi bozuyorsunuz... ay aman neyse,tamam siz de beni raporlayın,kimliğimi doğrulasınlar. benim saklayacak bir şeyim yok
Dip no?İlişkiden sonra yıkamayınca floranın bozulacağını düşünüyorsanız sizin tıp diplomanızı doğrulamaları gerekiyor ilk olarak.
Tamam olur, hadi onun için de gerekli mercilere şikayet edin. Doğrulasınlar. Benim korkacak hiiiçbir şeyim yokİlişkiden sonra yıkamayınca floranın bozulacağını düşünüyorsanız sizin tıp diplomanızı doğrulamaları gerekiyor ilk olarak.