Spermden iğreniyorum

her ilişkiden sonra zaten banyo yapmıyor musunuz, nasıl pis geziyorsunuz diyenler basmıştır kesin bu konuyu daha yorumları okumadım.

Evet normalde prezervatifin içine boşalması gerekiyor ama bundan mutsuzsa spiralle korunmaya geçip bütün bu saçmalıklardan kurtulabilirsiniz.

meni görüntü olarak mide bulandırmaya müsait bir sıvı ama zamanla alışırsınız. Normalleştirmek için sizin de biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor

Hele Regli döneminde ne korkunç olur o,
ayyy
Ben regli öncesi özellikle temizleniyorum o felaketle muhatap olmamak için, ne uzaması ya

Hic kirlenmedigine göre kuruluk da yasiyor herhalde
Insan hic islanmasa kondom jeli gitsin diye bile dus alir.

Tam üstüne bastınız
Onlarca kişi ne kadar pis olduğumuz hakkında konuşuyorlar şu anda.
Hatta bir hanımefendi tükürük yada vajinal sıvılarımı yıkamadığım için vajinamın yada kıl köklerimin enfeksiyon kapabileceğini söyledi.
Başka bir hanımefendiden prezervatif kullanma dersi aldım.
Bir başkası da sevişirken kocam ile yeterince öpüşmediğimiz ve kısa süreli seviştiğimiz minvalinde cümleler etti. Şoklar içerisindeyim

Kıl köklerindeki enfeksiyondan bahseden hanimefendi doktor bu arada. Herhalde bosa söylemiyordur

Ben sizi samimi bulmuyorum. Erkek üye de olabilirsiniz. Küçük bir tıp fakültesinde okuyorsunuz ama 4 senelik evlisiniz. Kaç yaşında başladınız fakülteye?

Aynı konuyu başka bir erkek forumuna açmışsınız.

Sizi raporladım. Umarım ben haksızımdır.

Günahınızı alıyorsam çok samimi olarak özür dileyeceğim. Ancak konularınız bana biraz tutarsız geliyor.

Bahsettiğin hanımefendi Otrera bu konularda bilimsel eğitim almış bir doktor, bil istedim.

Hanımlar keşke uyarmasaydınız, konu sahibi kendine has temizlik anlayışı ile mutlu mesut yaşayıp gidiyormuş, nerden çıktı şimdi enfeksiyon falan. İçinizden çıkıyorsa her salgı temizdir, sperm hariç. Krem gibi sür geç, mis.

Kusura bakmayın da, el yıkamamak kadar, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra mabadımızı temizlememek kadar absürt bir durum, bakın dini hassasiyetle de yazmıyorum ben inançsızım; hijyenik değil. Bu nedenle bayağı şaşırttınız sadece. Yoksa isterseniz 10 gün yıkanmayın.

Siz mi biz mi

Burada bir uye vardi. Kocasi boxerın acikligindan cikarip iliskiye giriyormus. Ic camasirini bile cikarmiyormus adam. Aslinda sasirmamak lazim.

Asıl ben sizi samimi bulmadım otera hanım. Doktor olduğunuzu söylüyorlar fakat söylediğiniz şeyler pek doktorun ağzından çıkacak cümleler değil.

Penis vajinaya enfeksiyon bulaştırabilir diyorsunuz aynı mesajın içinde vajinal duş zararlı diyorsunuz.

Gerçekten doktorsanız bana ilişkiden sonra duş almayınca nasıl enfeksiyon kapabileceğimi açıklar mısınız? Yada penisteki hangi bakterinin kıl köklerimi nasıl enfekte edebileceğini?

Sağlıklı bir florası olan bir vajina penisten enfeksiyon kapar mı?

işte siz hijyen kurallarına uymayarak floral dengeyi bozuyorsunuz... ay aman neyse,tamam siz de beni raporlayın,kimliğimi doğrulasınlar. benim saklayacak bir şeyim yok
İlişkiden sonra yıkamayınca floranın bozulacağını düşünüyorsanız sizin tıp diplomanızı doğrulamaları gerekiyor ilk olarak.

İlişkiden sonra yıkamayınca floranın bozulacağını düşünüyorsanız sizin tıp diplomanızı doğrulamaları gerekiyor ilk olarak.
Tamam olur, hadi onun için de gerekli mercilere şikayet edin. Doğrulasınlar. Benim korkacak hiiiçbir şeyim yok

Hedef şaşırtmaya çalışıyorsunuz ama, çalışmaz.

Size iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…