Spermden iğreniyorum

Yoo biz genelde ilişkiden önce duş alıyoruz. Anlattığım gibi bir durum olmazsa sonra almıyoruz.
İlişkiden sonra duş almıyor musunuz normal bir ilişkide evet prezervatifin içine boşalması gerekir, zaten prezervatifin amacı budur ama ondan önce ilişki sonrası duş almamanızda da pek normal sayılmaz zaten. Yahu gusül denen bişey var. Tövbe tövbe..

İdrarın steril olduğu doğru. Ancak mesane içindeyken sterildir. Tuvalet sonrası penisi yıkamaya gerek yoktur diyen doktorun da doktorluğundan şüphe ederim. Daha neler

Duş alınmak zorunda değil bence herkes istediği gibi yaşasın hayatını noluyo yani ayrıca konuyla alakalı spremin tiksinilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum

Vajina içinin yıkandigini hemen hemen 1 2 sene önce ogrendim. Şok olmustum öğrenince. Kimin aklina gelmis, kimler ne düşünerek uygulamiş anlayamiyorum.
Mantar vajinit gibi enfeksiyonlarda yapılabilen bir uygulama ama doğum kontrolü için kullanıldığını buradan öğrendim. Kendini temizleyen bir iç organı temizlemeye çalışmak resmen saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…