üşenmedim araştırdıM. BuyurVajina içinin yıkandigini hemen hemen 1 2 sene önce ogrendim. Şok olmustum öğrenince. Kimin aklina gelmis, kimler ne düşünerek uygulamiş anlayamiyorum.
Ben temizlik niyetiyle keşfedilmiş saniyordum. Yeni bir bilgi öğrendim. Teşekkür ederim.
Ilk evlendiğim zamanlar gorumcemden duymustum.Ben temizlik niyetiyle keşfedilmiş saniyordum. Yeni bir bilgi öğrendim. Teşekkür ederim.
Arpa bulmana gerek yok kırk günü geçme yeterArpa bulup yarısını ölçmeye gidiyorum
İlişkiden sonra duş almıyor musunuzYoo biz genelde ilişkiden önce duş alıyoruz. Anlattığım gibi bir durum olmazsa sonra almıyoruz.
İdrarın steril olduğu doğru. Ancak mesane içindeyken sterildir. Tuvalet sonrası penisi yıkamaya gerek yoktur diyen doktorun da doktorluğundan şüphe ederim. Daha nelerYanlis kisiyi alintiladiniz herhalde. Bir sey yazmak istiyorum bu konuyla ilgili.
Takip ettigim doktorlar var. Onlardan duydugum kadarıyla tıpta bazı seyler sosyal hayattaki gibi görülmüyor.
Mesela cok unlu bir ürolog, idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra penisi yikamaniza gerek yok dedi bir videosunda.
Bir baska jinekolog, vulvadaki kılların çamaşır ve vajina arasinda boşluk oluşturarak vajinanin hava almasini sağladığını, bu sebeple vulva kıllarının uzun olmasinin bir sorun teşkil etmedigini soyledi.
Idrardan sonra yikanmamis bir penisin temiz olmasi nasil mümkün olur? Ya da upuzun vulva kıllarına idrar değdikçe bakteri üretmez mi? Bazi seyleri anlayamiyorum.
Valla çok ünlü bir doktor. Duyunca ben de şok oldum.İdrarın steril olduğu doğru. Ancak mesane içindeyken sterildir. Tuvalet sonrası penisi yıkamaya gerek yoktur diyen doktorun da doktorluğundan şüphe ederim. Daha neler
40 gunde yarim arpa degil misir püskülü olur yahu.Arpa bulmana gerek yok kırk günü geçme yeter
Mantar vajinit gibi enfeksiyonlarda yapılabilen bir uygulama ama doğum kontrolü için kullanıldığını buradan öğrendim. Kendini temizleyen bir iç organı temizlemeye çalışmak resmen saçmalıkVajina içinin yıkandigini hemen hemen 1 2 sene önce ogrendim. Şok olmustum öğrenince. Kimin aklina gelmis, kimler ne düşünerek uygulamiş anlayamiyorum.
Evet orasıda öyleDoğum kontrol için gerekli. Sizin dediğiniz geri çekme yöntemi ve çok riskli. Spremden önce gelen sıvıda da sprem olabiliyor.