Spermden iğreniyorum

drjekyll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
49
23
Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?

Nasil yani ? Sperm olmasa dahi iliskiden sonra dus almak istemeyecekmisiniz insan vicik terliyor zaten dussuz olurmu

O zaman prezervatif kullanmanın pek bir anlamı kalmıyor. Fantezi için mi yapıyor yoksa dikkatsizliğinden mi oraya buraya bulaştırıyor? Dikkatsizlikle oluyorsa peçete ya da havlu falan bulundurun. Fantezi içinse konuşarak bir orta yol bulun. Bazı erkeklerin "ooo bak ne biçim fıskırttım" diye hoşlarına gidiyor. spermden ben de pek hoşlanmam, çünkü kokusu beni rahatsız eder, çarşaflardan da zor çıkıyor gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…