Spermden iğreniyorum

Yahu ne alakası var ego tatmini ile DİNİ DOGMALARLA bu konunun? Kimse size gusül alın demedi ki? Dümdüz duştan bahsediyoruz. Benim kocamsız yattığım bir günün sabahı bile ilk işim duşun altına girmek oluyor. On dakika bile sürmüyor duşum, duş altında yüz temizleme jelimle yüzümü, cildimi temizliyorum; dişlerimi fırçalıyorum. Bu benim günlük x2 rutinim. Yemekten önce diş fırçalarım ben, şahsen temizlik dersi alacağım son insansınız.

Seks yaptıktan sonra da ekstra yorgun, alkollü, ekstrem bir durumda değilsem rutin olarak baskı sonucu tuvalet ihtiyacımı görüp derhal duşa girerim. Biz de keyif yapıyoruz, seks sigarası yakıyoruz da hijyen ayrı bir şey. Üstümde veya içimde spermle, salyayla, terle ve diğer vücut sıvılarıyla duramam şahsen.

Yeminle hiç ilişkiye girmeden ilişkiden soğudum

Siz yazınca aklıma iki ihtimal geldi. Yurdumuzda güvenlik abla vardı samimi olmuştuk. Çok genç erken evlilik vb konuşurken eşinden neden boşandığını anlattı. Adam hiç öpmemiş sadece boşalıp gidiyormuş, hiç sevmemiş. Belki öyle birşeydir.
Birde eşi temiz olmadığını ve temizlensin diye bilerek öyle yapıyor olabilir. Yani yüzüne söylemeyip mecbur bırakma durumu olabilir.
Her şeyden önce insanın kendi bedenine saygı duyması gerekiyor, bunu öğrenmeli insan çarşafında yorganına sende temiz olmayı hakediyorsun.

Usulen bari bi su dokuneydin iyiydi

Dini dogmalar ne alaka? Sadece din mi size temiz olmanızı öğütlüyor? Temizlik bir ihtiyaç. İnanan içinse din bu ihtiyacın altını dolduruyor. Yani din olmadan önce de vardı temizlik. Gusülden bahsetmiyorum temizlikten bahsediyorum. Mesela büyük tuvaletten sonra popişimizi su ile yıkamamız gerekir çünkü necaset ayrılmıştır ve su temizler ancak. Dine göre abdest şartları yerine getirilmez ve abdest olmaz. Bunun gibi. Önce temizlik.

Vucut temizliği kırk günü geçmemeli daha önce olması daha iyi tabi sınır kırk gün dediğniz gibi idrarlı gezilirmi ? Allah muhafaza.

Ne gibi bir ego yarışması olabilir ki insanlar size neden temizlenme iz gerektiğini soylüyor. Belki burada doktor olduğunu söyleyen kişiye inanmıyorsunuz. Yer gök devlet hastanesi dolu bir doktora gidip sorun ne zararı var diye. Ya bel soğukluğu vb şeyleri hiç mi duymadınız?
Bazıları kırıcı dilli olsada bence kulak kabartmalısınız. Siz şu an eşinizin sperminden iğreniyorsunuz, eşiniz yarın sizin korktuğunuzu temiz kokmadığını söylerse daha çok kırılırsınız.

Hayvan herif ön sevişmeyi gectim, öpmüyormus bile. Kuru kuru zorluyor kadını. Yalnizliktan duvara sürtsün şimdi domuz.

Vucut temizliği kırk günü geçmemeli daha önce olması daha iyi tabi sınır kırk gün dediğniz gibi idrarlı gezilirmi ? Allah muhafaza.
Bu idrar olayını duydum ben hatta idrar asit içerdiği için sürekli tuvaletleri domestos ile temizleme in zararlı olduğunu hücrelere zarar verdiğini söylemişti bir doktor. Çamaşır suyu solumak daha tehlikeliyim idrar asidi öldürüyormuş. Eskiden küçük çocuklara yıkamadan önce bilerek kumaşlara idrar yaptırırlarmış, rutubetli evlerde perdeler falan iz oluyor ya onu alırmış, bekletip öyle yıkarlarmış

Hayvan herif ön sevişmeyi gectim, öpmüyormus bile. Kuru kuru zorluyor kadını. Yalnizliktan duvara sürtsün şimdi domuz.
O zaman abla boşanmıştı, sevgilisi vardı. Evde çıplak gezmek çok güzel derdi bazı olumsuzluklar fark yaratır insanın hayatında. Domuzu bilmiyorum ne yapıyor sanmam yalnız kalacağını ama..

Daha neler duyacağız.

Tüm yorumları okumadım ama bir yerde vajinal duş lafı geçmiş. vajinal duşu, genital bölgeyi dışarıdan suyla yıkamak sanıyor galiba konu sahibi. Gerçi banlamış da neyse, içimde kalmasın

Tüm yorumları okumadım ama bir yerde vajinal duş lafı geçmiş. vajinal duşu, genital bölgeyi dışarıdan suyla yıkamak sanıyor galiba konu sahibi. Gerçi banlamış da neyse, içimde kalmasın
Vajina içinin yıkandigini hemen hemen 1 2 sene önce ogrendim. Şok olmustum öğrenince. Kimin aklina gelmis, kimler ne düşünerek uygulamiş anlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…