- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
Yahu ne alakası var ego tatmini ile DİNİ DOGMALARLA bu konunun? Kimse size gusül alın demedi ki? Dümdüz duştan bahsediyoruz. Benim kocamsız yattığım bir günün sabahı bile ilk işim duşun altına girmek oluyor. On dakika bile sürmüyor duşum, duş altında yüz temizleme jelimle yüzümü, cildimi temizliyorum; dişlerimi fırçalıyorum. Bu benim günlük x2 rutinim. Yemekten önce diş fırçalarım ben, şahsen temizlik dersi alacağım son insansınız.Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde. Hiçbir bilimsel temeli olmamasına rağmen yıkanmaktan mutlak bir doğru gibi bahsedip yıkanmayanları ötekileştirince bilinçaltınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz. Aslında dini dogmalar doğrultusunda size küçüklükten beri beyin yıkamak suretiyle öğretilen bilgileri tekrar etmekten başka bir şey değil. Konunun başında bambaşka bir şey sormuş olmama rağmen toplu şekilde ayıplayıp aşağılayıp elinizden geldiğince küçük düşürmeye çalıştınız. Eminim burada bana saldıranların yarısı dişlerini bile fırçalamyordur. Gusül vecibesini yerine getirince en temiz siz oluyorsunuz bravo. Nerden nereye geldik ya pişman oldum sorduğuma.
Yeminle hiç ilişkiye girmeden ilişkiden soğudumMerhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Şşş öyle deme kırılıyor….Tencere kapak olmussunuz kardeş niye igreniyorsunbiri spermi ortalığa fiskirir diyeri duş almaz.siz iyimisiniz ya.evvv pislikk icinde aloooo kendinize gelinn
KirilmaliŞşş öyle deme kırılıyor….
Siz yazınca aklıma iki ihtimal geldi. Yurdumuzda güvenlik abla vardı samimi olmuştuk. Çok genç erken evlilik vb konuşurken eşinden neden boşandığını anlattı. Adam hiç öpmemiş sadece boşalıp gidiyormuş, hiç sevmemiş. Belki öyle birşeydir.Herhalde ön sevişmeleri kısa tutuyorsunuz ya da hiç yapmiyorsunuz. O sebeple vücudunuz seviştikten sonra temiz kalıyor. Yani vulvayi temizleyince temiz oluyor demek ki sizde.
Herkesin ilgi alanı, zevk noktaları aynı olmayabilir ama boynunuz, göğüsleriniz tükürük olmuyor mu? Direkt birleşme yaşanması lazım vücudun temiz kalmasi icin.
Tükürük değen yerlere su çarpmak yerine direkt suyun altına girmek daha mantıklı degil mi?
Usulen bari bi su dokuneydin iyiydiMerhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Dini dogmalar ne alaka? Sadece din mi size temiz olmanızı öğütlüyor? Temizlik bir ihtiyaç. İnanan içinse din bu ihtiyacın altını dolduruyor. Yani din olmadan önce de vardı temizlik. Gusülden bahsetmiyorum temizlikten bahsediyorum. Mesela büyük tuvaletten sonra popişimizi su ile yıkamamız gerekir çünkü necaset ayrılmıştır ve su temizler ancak. Dine göre abdest şartları yerine getirilmez ve abdest olmaz. Bunun gibi. Önce temizlik.Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde. Hiçbir bilimsel temeli olmamasına rağmen yıkanmaktan mutlak bir doğru gibi bahsedip yıkanmayanları ötekileştirince bilinçaltınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz. Aslında dini dogmalar doğrultusunda size küçüklükten beri beyin yıkamak suretiyle öğretilen bilgileri tekrar etmekten başka bir şey değil. Konunun başında bambaşka bir şey sormuş olmama rağmen toplu şekilde ayıplayıp aşağılayıp elinizden geldiğince küçük düşürmeye çalıştınız. Eminim burada bana saldıranların yarısı dişlerini bile fırçalamyordur. Gusül vecibesini yerine getirince en temiz siz oluyorsunuz bravo. Nerden nereye geldik ya pişman oldum sorduğuma.
Vucut temizliği kırk günü geçmemeli daha önce olması daha iyi tabi sınır kırk gün dediğniz gibi idrarlı gezilirmi ? Allah muhafaza.Yanlis kisiyi alintiladiniz herhalde. Bir sey yazmak istiyorum bu konuyla ilgili.
Takip ettigim doktorlar var. Onlardan duydugum kadarıyla tıpta bazı seyler sosyal hayattaki gibi görülmüyor.
Mesela cok unlu bir ürolog, idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra penisi yikamaniza gerek yok dedi bir videosunda.
Bir baska jinekolog, vulvadaki kılların çamaşır ve vajina arasinda boşluk oluşturarak vajinanin hava almasini sağladığını, bu sebeple vulva kıllarının uzun olmasinin bir sorun teşkil etmedigini soyledi.
Idrardan sonra yikanmamis bir penisin temiz olmasi nasil mümkün olur? Ya da upuzun vulva kıllarına idrar değdikçe bakteri üretmez mi? Bazi seyleri anlayamiyorum.
Ne gibi bir ego yarışması olabilir ki insanlar size neden temizlenme iz gerektiğini soylüyor. Belki burada doktor olduğunu söyleyen kişiye inanmıyorsunuz. Yer gök devlet hastanesi dolu bir doktora gidip sorun ne zararı var diye. Ya bel soğukluğu vb şeyleri hiç mi duymadınız?Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde. Hiçbir bilimsel temeli olmamasına rağmen yıkanmaktan mutlak bir doğru gibi bahsedip yıkanmayanları ötekileştirince bilinçaltınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz. Aslında dini dogmalar doğrultusunda size küçüklükten beri beyin yıkamak suretiyle öğretilen bilgileri tekrar etmekten başka bir şey değil. Konunun başında bambaşka bir şey sormuş olmama rağmen toplu şekilde ayıplayıp aşağılayıp elinizden geldiğince küçük düşürmeye çalıştınız. Eminim burada bana saldıranların yarısı dişlerini bile fırçalamyordur. Gusül vecibesini yerine getirince en temiz siz oluyorsunuz bravo. Nerden nereye geldik ya pişman oldum sorduğuma.
Hayvan herif ön sevişmeyi gectim, öpmüyormus bile. Kuru kuru zorluyor kadını. Yalnizliktan duvara sürtsün şimdi domuz.Siz yazınca aklıma iki ihtimal geldi. Yurdumuzda güvenlik abla vardı samimi olmuştuk. Çok genç erken evlilik vb konuşurken eşinden neden boşandığını anlattı. Adam hiç öpmemiş sadece boşalıp gidiyormuş, hiç sevmemiş. Belki öyle birşeydir.
Birde eşi temiz olmadığını ve temizlensin diye bilerek öyle yapıyor olabilir. Yani yüzüne söylemeyip mecbur bırakma durumu olabilir.
Her şeyden önce insanın kendi bedenine saygı duyması gerekiyor, bunu öğrenmeli insan çarşafında yorganına sende temiz olmayı hakediyorsun.
Bu idrar olayını duydum ben hatta idrar asit içerdiği için sürekli tuvaletleri domestos ile temizleme in zararlı olduğunu hücrelere zarar verdiğini söylemişti bir doktor. Çamaşır suyu solumak daha tehlikeliyim idrar asidi öldürüyormuş. Eskiden küçük çocuklara yıkamadan önce bilerek kumaşlara idrar yaptırırlarmış, rutubetli evlerde perdeler falan iz oluyor ya onu alırmış, bekletip öyle yıkarlarmışVucut temizliği kırk günü geçmemeli daha önce olması daha iyi tabi sınır kırk gün dediğniz gibi idrarlı gezilirmi ? Allah muhafaza.
O zaman abla boşanmıştı, sevgilisi vardı. Evde çıplak gezmek çok güzel derdiHayvan herif ön sevişmeyi gectim, öpmüyormus bile. Kuru kuru zorluyor kadını. Yalnizliktan duvara sürtsün şimdi domuz.
Daha neler duyacağız.Bu idrar olayını duydum ben hatta idrar asit içerdiği için sürekli tuvaletleri domestos ile temizleme in zararlı olduğunu hücrelere zarar verdiğini söylemişti bir doktor. Çamaşır suyu solumak daha tehlikeliyim idrar asidi öldürüyormuş. Eskiden küçük çocuklara yıkamadan önce bilerek kumaşlara idrar yaptırırlarmış, rutubetli evlerde perdeler falan iz oluyor ya onu alırmış, bekletip öyle yıkarlarmış
Sefası bol olsun ablanin.O zaman abla boşanmıştı, sevgilisi vardı. Evde çıplak gezmek çok güzel derdibazı olumsuzluklar fark yaratır insanın hayatında. Domuzu bilmiyorum ne yapıyor sanmam yalnız kalacağını ama..
Bizim din kültürü ogretmeni de yarım arpa boyu olunca kesilmeli derdi. Gerçi dine dayandirmak istemiyorum konuyu.Vucut temizliği kırk günü geçmemeli daha önce olması daha iyi tabi sınır kırk gün dediğniz gibi idrarlı gezilirmi ? Allah muhafaza.
Vajina içinin yıkandigini hemen hemen 1 2 sene önce ogrendim. Şok olmustum öğrenince. Kimin aklina gelmis, kimler ne düşünerek uygulamiş anlayamiyorum.Tüm yorumları okumadım ama bir yerde vajinal duş lafı geçmiş. vajinal duşu, genital bölgeyi dışarıdan suyla yıkamak sanıyor galiba konu sahibi. Gerçi banlamış da neyse, içimde kalmasın
Doğru söylemiş.Bizim din kültürü ogretmeni de yarım arpa boyu olunca kesilmeli derdi. Gerçi dine dayandirmak istemiyorum konuyu.
Arpa bulup yarısını ölçmeye gidiyorumBizim din kültürü ogretmeni de yarım arpa boyu olunca kesilmeli derdi. Gerçi dine dayandirmak istemiyorum konuyu.