- 17 Aralık 2021
- 484
- 2.093
- 32
Karışık mı kalsın aaa cnm sendee bak boncuk da takmış. herkesin kılı kendineKukuyu bilmem de ben küçükken plajda koltuk alti upuzun boncuk takilmiş ve örülmüş bir yabanci turist görmüştüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışık mı kalsın aaa cnm sendee bak boncuk da takmış. herkesin kılı kendineKukuyu bilmem de ben küçükken plajda koltuk alti upuzun boncuk takilmiş ve örülmüş bir yabanci turist görmüştüm.
Sonraki ilişkiye kadar gideri varAhahha
Peçete, Islak mendil. Temizlik dünyasının parlayan yıldızları
Herkesin ter kokusu herkeseKarışık mı kalsın aaa cnm sendee bak boncuk da takmış. herkesin kılı kendine
Sperm prezervatifin içine bile boşalsa, yine de duş almalısınız.Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Baskasina ne bundanLisedeyken bi arkadaşım vardı. Regl döneminden sonra gusül almadığını belli etmek için özellikle regliden regliye oje sürerdi. Yakın olduğumuz için de açıkça söylerdi. O geldi birden aklıma.
miktarı çok az değilse Islak mendille silince geçmiyor. Çoğunlukla yıkamak zorunda kalıyorum. Beni rahatsız eden de bu zaten.Camasirdan çıkması zor değil ki. Yoksa ıslak mendille mi siliyorsunuz?
Ne enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.Sperm prezervatifin içine bile boşalsa, yine de duş almalısınız.
Hiç hijyenik değil.
Enfeksiyon kapabilirsiniz.
Hijyen anlayışınız beni biraz iğrendirdi
peki dr jekyll siz daha iyisini bilirsiniz tabiNe enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.
Bunun öncesi varsa sonrasıda var duş almak içinYoo biz genelde ilişkiden önce duş alıyoruz. Anlattığım gibi bir durum olmazsa sonra almıyoruz.
Kesin bi dogru yok derken gusül abdestini kastediyo gibi hissettimNe enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.
Ay her yerimin şampuanı ayrı, bir de kukumun yumak kıllarının şampuanına para veremem. Yaşasın epilasyon bu ne öyk.Ne gorevi varmis ay bir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.
Ay dayanamadım yazacağım.Ne enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.
Bir de birden kez giriyor kocam, silersin geçer dedi. O vıcık vıcıklık, salgılar sadece silmeyle geçmez, nasıl rahat eder ki insan. Ben koşa koşa ilk ç*şe, sonra banyoya giriyorum.Vücut salgılarından tiksinmeyip, sadece eşinizin sperminden tiksinmeniz de ayrı güzel.
DohtorumAy dayanamadım yazacağım.
Hani erkeklerin penisi, kadın vajenine enfeksiyon bulaştırabiliyor ya, vajen florası hijyene dikkat edilmezse kolayca bozulup enfekte olabiliyor ya.
Bir de kıl kökleri enfekte olabiliyor. Koku falan da oluyor.
Vajinal duş zararlı zaten ondan bahsetmiyorum. Ama dış genital organların hijyenini duş alarak sağlayabilirsiniz doktor hanımcım
Bir tarikat vardı, çarşafın bir noktasına delik açıp aralarına onu çekip hiç temas kurmadan sadece gir çık yaparak birlikte oluyormuş kişiler. Anca o şekilde temiz kalınıyordur, aksi şekli mantıklı gelmedi.Herhalde ön sevişmeleri kısa tutuyorsunuz ya da hiç yapmiyorsunuz. O sebeple vücudunuz seviştikten sonra temiz kalıyor. Yani vulvayi temizleyince temiz oluyor demek ki sizde.
Herkesin ilgi alanı, zevk noktaları aynı olmayabilir ama boynunuz, göğüsleriniz tükürük olmuyor mu? Direkt birleşme yaşanması lazım vücudun temiz kalmasi icin.
Tükürük değen yerlere su çarpmak yerine direkt suyun altına girmek daha mantıklı degil mi?
Temiz kalmaya çalışılarak sevişilir mi be djdksla tepeden tırnağa öpülmek muazzamBir tarikat vardı, çarşafın bir noktasına delik açıp aralarına onu çekip hiç temas kurmadan sadece gir çık yaparak birlikte oluyormuş kişiler. Anca o şekilde temiz kalınıyordur, aksi şekli mantıklı gelmedi.
Orta sehpa mıyız, bi ıslak bezle temizlenelim zaten hayret bişey.Bir de birden kez giriyor kocam, silersin geçer dedi. O vıcık vıcıklık, salgılar sadece silmeyle geçmez, nasıl rahat eder ki insan. Ben koşa koşa ilk ç*şe, sonra banyoya giriyorum.