Spermden iğreniyorum

Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Sperm prezervatifin içine bile boşalsa, yine de duş almalısınız.

Hiç hijyenik değil.

Enfeksiyon kapabilirsiniz.

Hijyen anlayışınız beni biraz iğrendirdi :olamaz:

Sperm prezervatifin içine bile boşalsa, yine de duş almalısınız.

Hiç hijyenik değil.

Enfeksiyon kapabilirsiniz.

Hijyen anlayışınız beni biraz iğrendirdi :olamaz:
Ne enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.

Ne enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.
peki dr jekyll siz daha iyisini bilirsiniz tabi :KK52:

Kesin bi dogru yok derken gusül abdestini kastediyo gibi hissettim

Ne gorevi varmis ay🤣 bir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.
Ay her yerimin şampuanı ayrı, bir de kukumun yumak kıllarının şampuanına para veremem. Yaşasın epilasyon bu ne öyk.

Ay dayanamadım yazacağım.

Hani erkeklerin penisi, kadın vajenine enfeksiyon bulaştırabiliyor ya, vajen florası hijyene dikkat edilmezse kolayca bozulup enfekte olabiliyor ya.

Bir de kıl kökleri enfekte olabiliyor. Koku falan da oluyor.

Vajinal duş zararlı zaten ondan bahsetmiyorum. Ama dış genital organların hijyenini duş alarak sağlayabilirsiniz doktor hanımcım 🥰

Vücut salgılarından tiksinmeyip, sadece eşinizin sperminden tiksinmeniz de ayrı güzel.
Bir de birden kez giriyor kocam, silersin geçer dedi. O vıcık vıcıklık, salgılar sadece silmeyle geçmez, nasıl rahat eder ki insan. Ben koşa koşa ilk ç*şe, sonra banyoya giriyorum.

Ay dayanamadım yazacağım.

Hani erkeklerin penisi, kadın vajenine enfeksiyon bulaştırabiliyor ya, vajen florası hijyene dikkat edilmezse kolayca bozulup enfekte olabiliyor ya.

Bir de kıl kökleri enfekte olabiliyor. Koku falan da oluyor.

Vajinal duş zararlı zaten ondan bahsetmiyorum. Ama dış genital organların hijyenini duş alarak sağlayabilirsiniz doktor hanımcım 🥰
Dohtorum 😍♥️

Herhalde ön sevişmeleri kısa tutuyorsunuz ya da hiç yapmiyorsunuz. O sebeple vücudunuz seviştikten sonra temiz kalıyor. Yani vulvayi temizleyince temiz oluyor demek ki sizde.

Herkesin ilgi alanı, zevk noktaları aynı olmayabilir ama boynunuz, göğüsleriniz tükürük olmuyor mu? Direkt birleşme yaşanması lazım vücudun temiz kalmasi icin.

Tükürük değen yerlere su çarpmak yerine direkt suyun altına girmek daha mantıklı degil mi?

Herhalde ön sevişmeleri kısa tutuyorsunuz ya da hiç yapmiyorsunuz. O sebeple vücudunuz seviştikten sonra temiz kalıyor. Yani vulvayi temizleyince temiz oluyor demek ki sizde.

Herkesin ilgi alanı, zevk noktaları aynı olmayabilir ama boynunuz, göğüsleriniz tükürük olmuyor mu? Direkt birleşme yaşanması lazım vücudun temiz kalmasi icin.

Tükürük değen yerlere su çarpmak yerine direkt suyun altına girmek daha mantıklı degil mi?
Bir tarikat vardı, çarşafın bir noktasına delik açıp aralarına onu çekip hiç temas kurmadan sadece gir çık yaparak birlikte oluyormuş kişiler. Anca o şekilde temiz kalınıyordur, aksi şekli mantıklı gelmedi. 😅

Bir tarikat vardı, çarşafın bir noktasına delik açıp aralarına onu çekip hiç temas kurmadan sadece gir çık yaparak birlikte oluyormuş kişiler. Anca o şekilde temiz kalınıyordur, aksi şekli mantıklı gelmedi. 😅
Temiz kalmaya çalışılarak sevişilir mi be djdksla tepeden tırnağa öpülmek muazzam:KK8:

Bir de birden kez giriyor kocam, silersin geçer dedi. O vıcık vıcıklık, salgılar sadece silmeyle geçmez, nasıl rahat eder ki insan. Ben koşa koşa ilk ç*şe, sonra banyoya giriyorum.
Orta sehpa mıyız, bi ıslak bezle temizlenelim zaten hayret bişey.

X