Spermden iğreniyorum

Yoo biz genelde ilişkiden önce duş alıyoruz. Anlattığım gibi bir durum olmazsa sonra almıyoruz.
İlişkiden sonra duş almıyor musunuz 😳 normal bir ilişkide evet prezervatifin içine boşalması gerekir, zaten prezervatifin amacı budur ama ondan önce ilişki sonrası duş almamanızda da pek normal sayılmaz zaten. Yahu gusül denen bişey var. Tövbe tövbe..

Yanlis kisiyi alintiladiniz herhalde. Bir sey yazmak istiyorum bu konuyla ilgili.

Takip ettigim doktorlar var. Onlardan duydugum kadarıyla tıpta bazı seyler sosyal hayattaki gibi görülmüyor.

Mesela cok unlu bir ürolog, idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra penisi yikamaniza gerek yok dedi bir videosunda.

Bir baska jinekolog, vulvadaki kılların çamaşır ve vajina arasinda boşluk oluşturarak vajinanin hava almasini sağladığını, bu sebeple vulva kıllarının uzun olmasinin bir sorun teşkil etmedigini soyledi.

Idrardan sonra yikanmamis bir penisin temiz olmasi nasil mümkün olur? Ya da upuzun vulva kıllarına idrar değdikçe bakteri üretmez mi? Bazi seyleri anlayamiyorum.
İdrarın steril olduğu doğru. Ancak mesane içindeyken sterildir. Tuvalet sonrası penisi yıkamaya gerek yoktur diyen doktorun da doktorluğundan şüphe ederim. Daha neler🙄

Duş alınmak zorunda değil bence herkes istediği gibi yaşasın hayatını noluyo yani😂 ayrıca konuyla alakalı spremin tiksinilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum😝😝😋

Vajina içinin yıkandigini hemen hemen 1 2 sene önce ogrendim. Şok olmustum öğrenince. Kimin aklina gelmis, kimler ne düşünerek uygulamiş anlayamiyorum.
Mantar vajinit gibi enfeksiyonlarda yapılabilen bir uygulama ama doğum kontrolü için kullanıldığını buradan öğrendim. Kendini temizleyen bir iç organı temizlemeye çalışmak resmen saçmalık

X