Dip no atsın benceİlişkiden sonra yıkamayınca floranın bozulacağını düşünüyorsanız sizin tıp diplomanızı doğrulamaları gerekiyor ilk olarak.
"Arıyor" şu anDip no atsın bence
Gün geçmiyor kiAsıl ben sizi samimi bulmadım otera hanım. Doktor olduğunuzu söylüyorlar fakat söylediğiniz şeyler pek doktorun ağzından çıkacak cümleler değil.
Penis vajinaya enfeksiyon bulaştırabilir diyorsunuz aynı mesajın içinde vajinal duş zararlı diyorsunuz.
Gerçekten doktorsanız bana ilişkiden sonra duş almayınca nasıl enfeksiyon kapabileceğimi açıklar mısınız? Yada penisteki hangi bakterinin kıl köklerimi nasıl enfekte edebileceğini?
Sağlıklı bir florası olan bir vajina penisten enfeksiyon kapar mı?
Gri renkli, seher yıldızı marka boxerını çıkarmadan sevişen adamın büllüğü isterse 20 cm olsun benim libido ölürAdama bak akaryakıt pompası mısın be adam
O nece bir betimlemedir, forum büllük koktu. O gri donun kokmama, kenarlardan fiyonk tüyler fışkırmama ihtimali yokGri renkli, seher yıldızı marka boxerını çıkarmadan sevişen adamın büllüğü isterse 20 cm olsun benim libido ölür
Vallahi hanımefendi bizim bildiğimiz sevişme denilen şey bolca tükürük, ter, meni ve kadınsal sıvı içeren bir eylemdir. Bunlar vucut içerisindeyken steril olmakla beraber dışarı çıktıklarında bolca enfeksiyon üretebilirler. İğrenç olan sadece meni değildir yani. Kişisel hijyen kısmı tabi ki size kalmış ama bu sevişme artıkları bedenden temizlenmezse parfümün bastıramayacağı ve ne olduğu da çok belli olan bir koku yayar. İnsanlara kötü kokmamak için birliktelik sonrası duş almanızı öneririm.Ne enfeksiyonu Allah aşkına ya. Kim sevişti diye enfeksiyon kapmış? Çok yanlış bi temizlik algısı bu. Açtığım konu ile ilgisi olmamasına rağmen herkes temizlik kültürümü eleştirmiş. Üstelik bu konuda ortada kesin bir doğru yokken.
Fiyonk tüylerO nece bir betimlemedir, forum büllük koktu. O gri donun kokmama, kenarlardan fiyonk tüyler fışkırmama ihtimali yok
O tüyler kopup kopup kıvır kıvır sağa sola dökülebiliyorkfkfffO nece bir betimlemedir, forum büllük koktu. O gri donun kokmama, kenarlardan fiyonk tüyler fışkırmama ihtimali yok
Ay bakire ölmeyi tercih ederdim sanırım o ne yaBir tarikat vardı, çarşafın bir noktasına delik açıp aralarına onu çekip hiç temas kurmadan sadece gir çık yaparak birlikte oluyormuş kişiler. Anca o şekilde temiz kalınıyordur, aksi şekli mantıklı gelmedi.
Salak kelimesini sana yakıştıramadım yengeçcim… burada eleştirilen şey hemen koştur koştur duş almaması veya ani gelişen olaylar yüzünden duş alamaması değil.Ne salak salak yorumlar gelmiş ya. Kadın belki ilişkiden sonra koştur koştur vebali gibi yıkanmayı sevmiyordur, kocasına sarılıp o yorgunlukla uyumayı tercih ediyordur. Sabah, belki de sabah seksinden sonra girecektir duşuna.
Dert mi yani?
Sizin fantezilerinizi bilmem, çikolatayla mi sevisiyorsunuz her seferinde ama öyle vıcık vıcık terlerin birbirine girdiği, yapış yapış, banyo yapmazsan iğrenç olacagin bir işlem mi seks? Biz mi yanlış yapıyoruz
Yikanmazsan ölecek hastalığı mi var? Pek çok insan kış aylarında, zamansız kacamaklarinda, kamplarda, sıcak suya erişimin 24 saat olmadığı yerlerde ilişkiden sonra koşa koşa yıkanmıyor. Ama ortamlarda böyle linçlenmekten korktuğu için 'tovbe bismillah, zinhar banyo yapmadan uyuyamam' diye konuşuyor iştehiç mi zamansız kaçamağıniz olmadı, ise gidecekken-tam evden çıkacakken, vaktiniz yokken hızlı - spontane bir şeyler yaşamadiniz?
Her şey mekanik olarak mı gerçekleşiyor; eve gel,yemek ye, duş al, yatağa gir, seviş , gusül al,uyu, planın dışına asla çıkma....
Siz yine yıkanın da koşa koşa banyoya gitmeyen, yıkanmak için sabahı bekleyeni niye linçliyorsunuz?
Ben de bunu anlayamıyorum ...
Konuya gelince de kağıt havluya falan bosalsin adam, hortumla oynayan çocuk gibi neden etrafı ıslatmanin derdine düşüyor ki? Kibar kibar söyleyin rahatsız olduğunuzu. Elbet dikkat eder. Dikkat etmezse daha sert şekilde uyarirsiniz
O zaman prezervatif kullanmasın ona boşalmıyorsa duş alınır zaten ilişkiden sonra almak istememeniz değişik geldi birazMerhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
İlişkiden önce duşa giriyormuş, sonra girmiyormuş. Islak mendil falan hallediyormuş işini. Yani konu sahibinin de öyle spontane gelişen bir seks durumu yok, gayet planlı. Oluyor yani, yoksa bir iki kere yıkanmadan giyindi çıktı diye niye oowww yapalım?Ne salak salak yorumlar gelmiş ya. Kadın belki ilişkiden sonra koştur koştur vebali gibi yıkanmayı sevmiyordur, kocasına sarılıp o yorgunlukla uyumayı tercih ediyordur. Sabah, belki de sabah seksinden sonra girecektir duşuna.
Dert mi yani?
Sizin fantezilerinizi bilmem, çikolatayla mi sevisiyorsunuz her seferinde ama öyle vıcık vıcık terlerin birbirine girdiği, yapış yapış, banyo yapmazsan iğrenç olacagin bir işlem mi seks? Biz mi yanlış yapıyoruz
Yikanmazsan ölecek hastalığı mi var? Pek çok insan kış aylarında, zamansız kacamaklarinda, kamplarda, sıcak suya erişimin 24 saat olmadığı yerlerde ilişkiden sonra koşa koşa yıkanmıyor. Ama ortamlarda böyle linçlenmekten korktuğu için 'tovbe bismillah, zinhar banyo yapmadan uyuyamam' diye konuşuyor iştehiç mi zamansız kaçamağıniz olmadı, ise gidecekken-tam evden çıkacakken, vaktiniz yokken hızlı - spontane bir şeyler yaşamadiniz?
Her şey mekanik olarak mı gerçekleşiyor; eve gel,yemek ye, duş al, yatağa gir, seviş , gusül al,uyu, planın dışına asla çıkma....
Siz yine yıkanın da koşa koşa banyoya gitmeyen, yıkanmak için sabahı bekleyeni niye linçliyorsunuz?
Konuya gelince de kağıt havluya falan bosalsin adam, hortumla oynayan çocuk gibi neden etrafı ıslatmanin derdine düşüyor ki? Kibar kibar söyleyin rahatsız olduğunuzu. Elbet dikkat eder. Dikkat etmezse daha sert şekilde uyarirsiniz
Vajinal duş farklı bir şeydir. Bahsedilen enfeksiyonlar vulva ve dış dudaklarda oluşur, zira kıllar ve kıl kökleri sadece buralardadır. eğer partnerinizde zührevi bir hastalık varsa bu da rahime doğru oluşabilecek rahatsızlıkları tetikler. Araştırmanız öğrenmeniz gereken çok şey var. Bir tıp öğrencisi için çok fazla cahilsiniz. Otreranın yorumlarını anlayamamanız bile bunun için yeterli kanıt.Asıl ben sizi samimi bulmadım otera hanım. Doktor olduğunuzu söylüyorlar fakat söylediğiniz şeyler pek doktorun ağzından çıkacak cümleler değil.
Penis vajinaya enfeksiyon bulaştırabilir diyorsunuz aynı mesajın içinde vajinal duş zararlı diyorsunuz.
Gerçekler işlerine gelmiyor o yüzden, ben bir dakika tereddüt etmemiştim yorumlarını okuduğumda, gayet belli doktor olduğu, ayrıca seviyesi de tartışma götürmez.
Çok alkollüyken veya çok yorucu çılgın bir gecenin sonrasında sarılıp uyuyakalıp banyoyu ertelediğim de olmuştur;ama bu istisna oluyor. Zaten baskıdan dolayı idrar sıkıştırıyor; sonra hemen banyo yapamasam bile on dakikada duşa giriyorum. Fil gibi sevişmeye gerek yok, en basiti sevişirken bile salya oluyor boynumuz göğsümüz. Neden salak oluyor yorumumuz?Ne salak salak yorumlar gelmiş ya. Kadın belki ilişkiden sonra koştur koştur vebalı gibi yıkanmayı sevmiyordur, kocasına sarılıp o yorgunlukla uyumayı tercih ediyordur. Sabah, belki de sabah seksinden sonra girecektir duşuna.
Dert mi yani?
Sabahı beklemekten bahsettiğini hiç sanmıyorum yengenççim ya, ben de sabahı beklemekte sakınca görmem. Konu sahibinin bahsettiği şey bence senin düşündüğünden çok başka.Ne salak salak yorumlar gelmiş ya. Kadın belki ilişkiden sonra koştur koştur vebalı gibi yıkanmayı sevmiyordur, kocasına sarılıp o yorgunlukla uyumayı tercih ediyordur. Sabah, belki de sabah seksinden sonra girecektir duşuna.
Dert mi yani?
Kedi köpek gibi koku mu bırakiyor aceba?Saçmalık! bulduğu yere boşalmak ne demek! Fantezi olarak uzerinize mi boşalıyo yoksa yatağın herhangi bi yerine mi anlam veremedim ama odanızda pet bardak vs bulundurup oraya yönlendirirseniz rahat edersiniz.