Özellikle yatağın herhangi bir yerine değil ama prezervatifi çıkarınca nereye gideceği belli olmuyor. Yatağa da geliyor bana da geliyor. Ben de o anı mahvetmiyim diye bişey demiyorum ama sonrasında çok iş çıkıyor tabi.Saçmalık! bulduğu yere boşalmak ne demek! Fantezi olarak uzerinize mi boşalıyo yoksa yatağın herhangi bi yerine mi anlam veremedim ama odanızda pet bardak vs bulundurup oraya yönlendirirseniz rahat edersiniz.
Prezervatifi doğum kontrolü için kullanıyoruzBende sevmiyorum spermi kokusunu falan ama sizinki bi değişik. Boşuna prezervatif kullanmayın bari. Birde iliskiden sonra bir zahmet duş alın üzerinize bosalsa da bosalmasa da...
Doğum kontrolü için kullanılan prezervatifin icine bosalma olması lazım çıkarıp bulduğunuz yere bosalinca bu geri çekilme oluyor.Prezervatifi doğum kontrolü için kullanıyoruz
Arkadaş ilişki öncesi duş alıyormuş sonrası değilİlişkiden sonra duş almıyorum dedi mi yoksa ben mi yanlış anladım
Ben şok ben iptalArkadaş ilişki öncesi duş alıyormuş sonrası değil
Temiz oldugunu zanneden hijyen yoksunu bi birey ilişkiden sonra insan kendini kokuyor gibi hissediyor yaa öyle durulur mu terleme olmaya bilir ama yine de igrenç benceHerkes ilişkiden önce duş almamıza takılmış. Neden bu kadar şaşırıyorsunuz bir anlam veremedim. Hava zaten soğuk öyle bi terleme durumu olmuyor. Tükürük bulaşan yerlerine de isteyen yüzünü yıkar gibi bir su vurabilir. Ben ilişkiden önce mutlaka duş almayı tercih ediyorum. Sonrası çok rahatsız etmiyor beni.
Hayır. Geri çekilme prezervatif kullanmadan ilişkiye girip boşalacağı zaman dışarıya çıkmaya deniyor. Bizimkinde dışarıya çıktıktan sonra prezervatifi çıkarıp boşalma durumu söz konusu. Gebelik riski yok.Doğum kontrolü için kullanılan prezervatifin icine bosalma olması lazım çıkarıp bulduğunuz yere bosalinca bu geri çekilme oluyor.
Duş almamış pis ve terli iki insanın birbirini öpüp yalaması size göre temiz mi yani? Konumuz bu muTemiz oldugunu zanneden hijyen yoksunu bi birey ilişkiden sonra insan kendini kokuyor gibi hissediyor yaa öyle durulur mu terleme olmaya bilir ama yine de igrenç bencetencere kapak ikiniz de normal degilsiniz eşin ayrı olay sen ayrı şok oldum
İlişki öncesi duşa karşıyım mı yazmışım gayet güzel bişey bu alınması gerekir ama ilişki sonrası almamak da ayrı igrenç yani ikisi de yapılabilir çok zor bişey degil duş almak sadece ilişki öncesi almak yeterli gelmiyor bununla temiz titiz olmuş olmuyorsunuzDuş almamış pis ve terli iki insanın birbirini öpüp yalaması size göre temiz mi yani? Konumuz bu mu
Neden 10 günde bir mi banyo yapılıyor? Her gün ya da gün aşırı banyo yapan biri temzidir.Tıp okuyan biri olarak hijyene daha dikkatli olmanız gerekmez miydi?Duş almamış pis ve terli iki insanın birbirini öpüp yalaması size göre temiz mi yani? Konumuz bu mu
İlişkiden sonra inancınızı bilmiyorum Müslüman olmayabilirsiniz ama eğer Müslümansanız zaten gusl abdesti alınır duşu geçtim yani direkt abdest amacıyla girilir banyoya.Değilseniz de zaten sevişme sonrası terleme şu bu olmasa bile bir ten teması bilmem nesi vardır sonuçta tüm vücut nere denk gelirse artık değer yine yıkanma gerekir.Soru duş almak zorunda kalıyorumun çerçevesinde ilerlediği için bunları söyledim tabi.Yoksa bizi ilgilendirmez.Sperm konusuna gelince de ne adamlar varmış bizimkine yine şükür dedirten bir durum.Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim. Kocamla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Ama kendisi orgazm olmadan önce prezervatifi çıkartmak istiyor ve olur olmadık yerlere boşalıyor. İlk yıllarımızda tolere ediyordum bir şekilde ama çarşaf yıkamaktan ve duş almaktan sıkıldım. Her sevişmemizden sonra duş almak zorunda kalıyorum. Eşime bu durumdan hoşnutsuz olduğumu söyledim ama prezervatifi çıkarmadan boşalmayı sevmediğini söylüyor. Normal bir ilişkide prezervatifin içine boşalması gerekmez mi? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi?
Yanlis kisiyi alintiladiniz herhalde. Bir sey yazmak istiyorum bu konuyla ilgili.Neden 10 günde bir mi banyo yapılıyor? Her gün ya da gün aşırı banyo yapan biri temzidir.Tıp okuyan biri olarak hijyene daha dikkatli olmanız gerekmez miydi?
Prezervatifi takip penetrasyon yapiliyormus. Sonra penisi cikarip prezervatifi cikarip oraya buraya attırıyormuş. Korunma konusunda korunuyorlar yaniPrezervatif ben ne alaka?
Yani öncesinde de yıkanın tabi güzeldir hoştur ama, sonrasında nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamadım enteresan. Ya da eşiniz sadece birkaç kere girip çıkıyor bitiyor, sevişmek dediğiniz bu mu? Sadece eşinizin salgıları değil, sizden gelen salgılar oranıza buranıza bulaşmıyor mu? Neyse gözümde canlandıramadım, pek keyifsiz geldi konu
Evet yanlış alıntılama Tesekkur ederim düzeltme içinYanlis kisiyi alintiladiniz herhalde. Bir sey yazmak istiyorum bu konuyla ilgili.
Takip ettigim doktorlar var. Onlardan duydugum kadarıyla tıpta bazı seyler sosyal hayattaki gibi görülmüyor.
Mesela cok unlu bir ürolog, idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra penisi yikamaniza gerek yok dedi bir videosunda.
Bir baska jinekolog, vulvadaki kılların çamaşır ve vajina arasinda boşluk oluşturarak vajinanin hava almasini sağladığını, bu sebeple vulva kıllarının uzun olmasinin bir sorun teşkil etmedigini soyledi.
Idrardan sonra yikanmamis bir penisin temiz olmasi nasil mümkün olur? Ya da upuzun vulva kıllarına idrar değdikçe bakteri üretmez mi? Bazi seyleri anlayamiyorum.
Ya konuyu nerden nereye çektiniz allah aşkına? Birkaç kereden fazla girip çıkıyor orasını dert etmeyin siz. Kendi vajinal salgınızdan iğreniyorsanız bişey diyemem artık. Peçeteyle silersin geçer. Zehir değil ya. Ben sadece spermden gerek kokusu gerek yapışkan yapısı sebebiyle iğrendiğimi söyledim ve çamaşırlardan yada insan vücudundan çıkarmanın daha zor olduğuna değinmiştim.Prezervatif ben ne alaka?
Yani öncesinde de yıkanın tabi güzeldir hoştur ama, sonrasında nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamadım enteresan. Ya da eşiniz sadece birkaç kere girip çıkıyor bitiyor, sevişmek dediğiniz bu mu? Sadece eşinizin salgıları değil, sizden gelen salgılar oranıza buranıza bulaşmıyor mu? Neyse gözümde canlandıramadım, pek keyifsiz geldi konu