Spermden iğreniyorum

Ne kadar değişik bir mantığınız var, her mesajınızda biraz daha şaşırıyorum. Neyse, umarım çözersiniz ne diyeyim.

Duş almamış pis ve terli iki insanın birbirini öpüp yalaması size göre temiz mi yani? Konumuz bu mu
Ay kusmak icin sebep ariyordum sagolun yani
Neden 10 günde bir mi banyo yapılıyor? Her gün ya da gün aşırı banyo yapan biri temzidir.Tıp okuyan biri olarak hijyene daha dikkatli olmanız gerekmez miydi?
Bende diyorum bunu ne zaman yazmisim

Canım kan da temiz. Steril yani. İçmek ister misin. Onun gibi bir şey.

Birde idrar temiz evet ama vücuttan çıkana kadar. Çıktıktan sonra kontaminedir.

Kıl konusunda benim çalıştığım bir doktor da böyle demişti. Bayılıyolar bebek poposu gibi yapmaya O kılların da görevi var demişti. Ne görevi varsa. Bende hiç anlamıyorum. Bence pamuklu iç çamaşırı havalandırma işini görür. Bir de o zıbınlar resmen mantar dostu. Asla kullanmamak gerek. Kıl ayrıca nem oranını artırır gelsin bakterilerrrr.

Kimse sizin ilişkiden önce duş almanıza birşey dememiş. Bende severim ilişkiden önce duş almayı ama önemli olan sonrası değil mi zaten? Ben kendimi oyleyken çok pis hissediyorum yani temiz değil sonuçta kendimi banyoya zor atıyorum.

Aşkolsun Mavili, kendi salgılarından mı rahatsız oluyorsun? Ter mi? Çarşafa silin kurulan. Vajinal akıntılar mı? Peçeteye sil gitsin. Kendinden çıkan akıntıdan mı iğreniyorsun, hayret bir şey

Ne gorevi varmis ay bir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.

Onu ben de çok duydum ya, hem içeri girecek bakterileri tutuyormuş falan. Yapabilir miyim? Hayır

Camasirdan çıkması zor değil ki. Yoksa ıslak mendille mi siliyorsunuz?

Kılları büyütüp kukuya yastık yapacaz heralde.

Akla zarar konularda bugün de bu var sanırım. Öpüşüp yalaşmak için duş alıyor ama sonrası kuru peçete haftada bir mı duş alıyorsun da öncesi yıkanma ihtiyacı oluyor? Sonrasında nasıl yatıp uyunur o halde pes. Koca da ayrı değişik sağa sola niye attırıyor? Midem alt üst oldu siz evi bi dezenfekte edin sonrasında da adamın eline pet bardak neyim tutuşturun.

pamuk musun nesin
kılın ne görevi olcak işte. Tıptaki görevi sürtünmeyi engellesin deriyi korusun flan flan. İlk çağlarda önemliydi. Şimdi pammuklu iç çamaşırı yeterli

Yumak mııı. Yapanlar örsün kız karışır öyle.

Kukuyu bilmem de ben küçükken plajda koltuk alti upuzun boncuk takilmiş ve örülmüş bir yabanci turist görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…