Ne kadar değişik bir mantığınız var, her mesajınızda biraz daha şaşırıyorum. Neyse, umarım çözersiniz ne diyeyim.Ya konuyu nerden nereye çektiniz allah aşkına? Birkaç kereden fazla girip çıkıyor orasını dert etmeyin siz. Kendi vajinal salgınızdan iğreniyorsanız bişey diyemem artık. Peçeteyle silersin geçer. Zehir değil ya. Ben sadece spermden gerek kokusu gerek yapışkan yapısı sebebiyle iğrendiğimi söyledim ve çamaşırlardan yada insan vücudundan çıkarmanın daha zor olduğuna değinmiştim.
prezervatifle korunma konseptini de pek anladığınız söylenemez amaPrezervatifi doğum kontrolü için kullanıyoruz
Ay kusmak icin sebep ariyordum sagolun yaniDuş almamış pis ve terli iki insanın birbirini öpüp yalaması size göre temiz mi yani? Konumuz bu mu
Bende diyorum bunu ne zaman yazmisimNeden 10 günde bir mi banyo yapılıyor? Her gün ya da gün aşırı banyo yapan biri temzidir.Tıp okuyan biri olarak hijyene daha dikkatli olmanız gerekmez miydi?
Canım kan da temiz. Steril yani. İçmek ister misin. Onun gibi bir şey.Yanlis kisiyi alintiladiniz herhalde. Bir sey yazmak istiyorum bu konuyla ilgili.
Takip ettigim doktorlar var. Onlardan duydugum kadarıyla tıpta bazı seyler sosyal hayattaki gibi görülmüyor.
Mesela cok unlu bir ürolog, idrar sterildir, idrar yaptiktan sonra penisi yikamaniza gerek yok dedi bir videosunda.
Bir baska jinekolog, vulvadaki kılların çamaşır ve vajina arasinda boşluk oluşturarak vajinanin hava almasini sağladığını, bu sebeple vulva kıllarının uzun olmasinin bir sorun teşkil etmedigini soyledi.
Idrardan sonra yikanmamis bir penisin temiz olmasi nasil mümkün olur? Ya da upuzun vulva kıllarına idrar değdikçe bakteri üretmez mi? Bazi seyleri anlayamiyorum.
Aşkolsun Mavili, kendi salgılarından mı rahatsız oluyorsun? Ter mi? Çarşafa silin kurulan. Vajinal akıntılar mı? Peçeteye sil gitsin. Kendinden çıkan akıntıdan mı iğreniyorsun, hayret bir şeyKimse sizin ilişkiden önce duş almanıza birşey dememiş. Bende severim ilişkiden önce duş almayı ama önemli olan sonrası değil mi zaten? Ben kendimi oyleyken çok pis hissediyorum yani temiz değil sonuçta kendimi banyoya zor atıyorum.
Ne gorevi varmis ayCanım kan da temiz. Steril yani. İçmek ister misin. Onun gibi bir şey.
Birde idrar temiz evet ama vücuttan çıkana kadar. Çıktıktan sonra kontaminedir.
Kıl konusunda benim çalıştığım bir doktor da böyle demişti. Bayılıyolar bebek poposu gibi yapmaya O kılların da görevi var demişti. Ne görevi varsa. Bende hiç anlamıyorum. Bence pamuklu iç çamaşırı havalandırma işini görür. Bir de o zıbınlar resmen mantar dostu. Asla kullanmamak gerek. Kıl ayrıca nem oranını artırır gelsin bakterilerrrr.
Onu ben de çok duydum ya, hem içeri girecek bakterileri tutuyormuş falan. Yapabilir miyim? HayırNe gorevi varmis aybir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.
Tutuyor ve orada koloni oluşturup toplu halde gecis yapiyorlar sanirimOnu ben de çok duydum ya, hem içeri girecek bakterileri tutuyormuş falan.
Okurken bile igrendimAşkolsun Mavili, kendi salgılarından mı rahatsız oluyorsun? Ter mi? Çarşafa silin kurulan. Vajinal akıntılar mı? Peçeteye sil gitsin. Kendinden çıkan akıntıdan mı iğreniyorsun, hayret bir şey
Camasirdan çıkması zor değil ki. Yoksa ıslak mendille mi siliyorsunuz?Ya konuyu nerden nereye çektiniz allah aşkına? Birkaç kereden fazla girip çıkıyor orasını dert etmeyin siz. Kendi vajinal salgınızdan iğreniyorsanız bişey diyemem artık. Peçeteyle silersin geçer. Zehir değil ya. Ben sadece spermden gerek kokusu gerek yapışkan yapısı sebebiyle iğrendiğimi söyledim ve çamaşırlardan yada insan vücudundan çıkarmanın daha zor olduğuna değinmiştim.
Büyük ihtimalle.Camasirdan çıkması zor değil ki. Yoksa ıslak mendille mi siliyorsunuz?
Kılları büyütüp kukuya yastık yapacaz heralde.Ne gorevi varmis aybir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.
AhahhaCamasirdan çıkması zor değil ki. Yoksa ıslak mendille mi siliyorsunuz?
kılın ne görevi olcak işte. Tıptaki görevi sürtünmeyi engellesin deriyi korusun flan flan. İlk çağlarda önemliydi. Şimdi pammuklu iç çamaşırı yeterliNe gorevi varmis aybir de benim anlattigim olaydaki doktor oyle 1 2 milimetrelik bir kıldan bahsetmiyordu. Bayağı uzun olacak yumak olacak ki çamaşırla vajina arasina bosluk yapsin. Oyle gezilir mi ya? Idrar illa ki değiyor. Sadece suyla yikamak oneriliyor. Ne kadar temiz olacak? Ben yumak gibi yapamam valla ya yok yani.
Kukuyu bilmem de ben küçükken plajda koltuk alti upuzun boncuk takilmiş ve örülmüş bir yabanci turist görmüştüm.pamuk musun nesin
kılın ne görevi olcak işte. Tıptaki görevi sürtünmeyi engellesin deriyi korusun flan flan. İlk çağlarda önemliydi. Şimdi pammuklu iç çamaşırı yeterli
Yumak mııı.Yapanlar örsün kız karışır öyle.