Çook teşekkür ediyorum canımBiz her ay test yaptırmadık zaten doktorda biranda yükselmesini beklemiyordu 6 ay sonra yaptırdık yükselmişti. Heray test yaptırmak daha çok stresli olur demişti zaten doktor
Rica ederim canım hayırlı haberler alırsınız inşallahÇook teşekkür ediyorum canım
Öyle mi diyorsun ya iki aydır klomen ve vitamin desteği kullanıyoruz bizde artış olmadı erken mi beklentim acaba
YaaaCanim 6 ayi buliyor 1 seneyi buluyor pes etme biz ilk ay yukseldi dedik biraktik yerin dibine cakildi
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar süre sonra hamile kaldın bide ileri hareket kaç oldu sizinCanım şimdi kkde gezerken gördüm yazını benim eşimde de ileri harekette sorun vardı 6 ay günde 2 kez proxeed kullandı şuanda 7 haftalık ikizlere hamileyim çok şükür
Spermler 3 ayda bir yenileniyor canımÖyle mi diyorsun ya iki aydır klomen ve vitamin desteği kullanıyoruz bizde artış olmadı erken mi beklentim acaba
Sabırla beklemek düşüyor bize öyleyse. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin sağlıklaSpermler 3 ayda bir yenileniyor canım
Merhaba neden düşüktü değerler ve nasıl yükseldi acaba?Eşimin sperm hareketliliği arttıktan 6 ay sonra hamile kaldım . %10dan %65e çıkmıştı hızı sayısıda 10 milyondan 350 milyona yükseldi
YaaaTamam canim iyi ki söyledin bunu
Benim eşim de söylüyor bunu ama demekki sayıya tesiri için biraz daha sabırlı olmalıyım. Bir ara çok umutsuzluğa düşmüştüm zannediyorum ki hemen artış olacakOnun icin hem sevin hem de sabirli ol uzun surede de belliolabilri kisa surede de bak 3 gun olacak esim ilacla keciboynuzu ozune baslayali diyor ki sayi arttigi zamanlardaki gibi oluyorum zorla cikior farki kendileri hissedior istek de artior
Benim eşim de söylüyor bunu ama demekki sayıya tesiri için biraz daha sabırlı olmalıyım. Bir ara çok umutsuzluğa düşmüştüm zannediyorum ki hemen artış olacak
İnşAllah canım şuan zamanı var diyerek bekliyorum. Burda okudukça da umudum artıyor. ilaç ve kürleri düzenli bir şekilde uygulayıp bekleyeceğiz tevekkül bizden takdir Allah'tanCanim bak bizde 1 hafta da belirtiler cikti bir ayda azodan 50 milyon olduk sonra bir ay sonra sadece kürü uyguladik yine dustu pekmezi icince artior bizimkide sadece bir tuhafhic sabirsiz olma bizden cok daga zor durumda olanlar var Allah bizimle beraber demekki cok guzl zamanda en guzl sekilde gelecekler istikrarli ol kesmeden devam edin artış zamanla oluor
Neler kullandınız keçiboynuzu dışında? Klomen kullanıyor eşim bilmiyorum ki fazlası zarar verir mi bazı arkadaşlar öyle yazmışlar daCanim bak bizde 1 hafta da belirtiler cikti bir ayda azodan 50 milyon olduk sonra bir ay sonra sadece kürü uyguladik yine dustu pekmezi icince artior bizimkide sadece bir tuhafhic sabirsiz olma bizden cok daga zor durumda olanlar var Allah bizimle beraber demekki cok guzl zamanda en guzl sekilde gelecekler istikrarli ol kesmeden devam edin artış zamanla oluor
Ben forumda okuyarak keçiboynuzu özü; üzüm pekmezi; fındık; ceviz; bal karıştırıp getiriyorum günde 2 kere. Bir de her aksam havuç suyu iciriyorum |
İlaç kullanıyor musunuz peki? Keçiboynuzu tüketiyoruz biz de, çekirdek de çok iyi geliyormuş çerez vs. Beklemek ne kadar zor bilsem ki kesin artacak hiç stres yapmiycam
Ben forumda okuyarak keçiboynuzu özü; üzüm pekmezi; fındık; ceviz; bal karıştırıp getiriyorum günde 2 kere. Bir de her aksam havuç suyu iciriyorumBir de incir i akşamdan zeytinyağına koyuyorum . Sabahları 1 adet yiyor.
İlaç kullanıyor musunuz peki? Keçiboynuzu tüketiyoruz biz de, çekirdek de çok iyi geliyormuş çerez vs. Beklemek ne kadar zor bilsem ki kesin artacak hiç stres yapmiycamİncir yapmayı ben de düşünüyorum ama stres de çok etkiliyor malum. Kendi halinde hiç ses çıkarmadan kullanıyor ilaçlarını bir de inciri getirip strese sokmak istemiyorum onu
Neler kullandınız keçiboynuzu dışında? Klomen kullanıyor eşim bilmiyorum ki fazlası zarar verir mi bazı arkadaşlar öyle yazmışlar da