Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya bizimde bi kez sayımız tutmustu bakmıslardı 4 falandı belkide bizdede baş anomalisi sorunu var ama canm ya 4 ü normal kabul ediolar bide buna takılmayalım yoksa hepsi üst üste gelicek
Evet zaten oksidatif stres yüksek cıktı bide baş anormalisini kaldıramayacagm. Bir gün spermlerle bukadar ugrasacksın deseler gülerdim şimdi yat kalk sperm töbe Allah m

Evet zaten oksidatif stres yüksek cıktı bide baş anormalisini kaldıramayacagm. Bir gün spermlerle bukadar ugrasacksın deseler gülerdim şimdi yat kalk sperm töbe Allah m
Cidden ya ne spermmiş ya bi bizim zamanımızda böyle şeyler cıktı sanki.ama eskiler daha sağlıklı beslenirmiş radyasyon yokmuş işte bunlar bizim eşleri bu hale getirdi en güZeli köye gidip doğa ile yaşamakmış

K
Kesinlikle stres radyasyon kimyasallar hormonlar arttı vucut savunmasız kaldı bir senelik vitamnle spermler hareketlendi vala

Ke
kemik suyu tavsiye ediyorum 5 yıldir olmuyodu bizim esim 1 aydir kemik suyu icti ve ben o ay hamile kaldim simdi 8. Haftaya giriyorum.sarımsakli kemik suyu sperm sayısini yukseltio ve guclendiriyo

Test sonuçlarınızı merakla takip ediyorum kızlar. Banada biraz umut oluyorsunuz. Kotu yada dusmemis cikarsa çok uzuluyorum

Kızlar bende cevap bekliyorum bizden de sanırım panel testi isteyecek.tedaviye başlayalı 2ay olacak neredeyse.ne uzun bir süreç.beklemekle geçecek ömrü müz

Canım esimde %54dna hasarı var eşim tedavi oluyor.klomen ve impryl kullanıyor eşim
Ros testi peki o nasıl oksidatif stres oluyor. Bizim de anexin v normal dna hasarı 4.ama oksidatif stres 36 mail attk ama taaa ne zamana verdi günü ozamana kadar ne kullansak bilemedik

Ros testi peki o nasıl oksidatif stres oluyor. Bizim de anexin v normal dna hasarı 4.ama oksidatif stres 36 mail attk ama taaa ne zamana verdi günü ozamana kadar ne kullansak bilemedik
Sanırım bu vitaminlere kullanmaya devam edeceksin.biz panel yaptırmadik sadece DNA hasar testi yaptırdık o yüzde bizde ona bakmadılar

Sanırım bu vitaminlere kullanmaya devam edeceksin.biz panel yaptırmadik sadece DNA hasar testi yaptırdık o yüzde bizde ona bakmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…