- Konu Sahibi Masal aden
-
merhaba emodexten fayda gordunuzmu masallah hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah dna hasarini nasil yendinizDna hasari yeni cikti %48 dun doktorumuz kaan hocayla gorustu emodex kullancak esim proxeed i birakti
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/merhaba emodexten fayda gordunuzmu masallah hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah dna hasarini nasil yendiniz
Canm merhaba bizdede cikmadi sayisi falan ben aradm labatuvari dedilerki makinayi degistrdik dediler sperm testi ucretli dedilercanım peki sperm sayı hareket falanda çıktımı test sonuçlarında bizde yaptırdık bugun sonucu mail olarak aldık ama bunlar yok bizde
Cnm esim 3 ay kulandi emodex testk verdik dusmus hasar cok sukurmerhaba emodexten fayda gordunuzmu masallah hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah dna hasarini nasil yendiniz
Cikmadi cnm aradm duzeni dediler makinemizi yeniledik dedileer artk ayri bakiliyor dedilercanım peki sperm sayı hareket falanda çıktımı test sonuçlarında bizde yaptırdık bugun sonucu mail olarak aldık ama bunlar yok bizde
Afilim sonuc.ne cnm.nasil gidiyo bilgi almak istedmdeDna hasari yeni cikti %48 dun doktorumuz kaan hocayla gorustu emodex kullancak esim proxeed i birakti
Cnm emodex bize fayda etmsdi size ettimiMerhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 29 hasar cıkmıstı klomen 40 gün kullanıldı gün aşırı seklinde, emodex kullanıldı şimdi tekrar hasar tekrar test yaptırcaz aynı önerilerde bizede bulundu ama keçiboynuzu tozunu şimdi degil zamanı gelince kullanın dedi uygun degil size dedi bu progeny emodex gibi vitamin mi oluyor? Size iğne tedavisi ile başlamadı sanırım.
Canm esin gidince desin indirimden faydalanmak istiyorum desin %20 yapiolar indirimKizlar sperm dna hasar testi ayni zamanda sperm genetik testi olmuyor mu?eşim düzene dna hasar testi vermeye gitmişti sperm dna hasar testi 200 sperm genetik testi icin 600 tl demisler.bunlarin arasindaki fark nedir.
Cnm morfolojiyle semen analizi kac gunde cikiyorDoktor istiyor ama ben önceden yaptırıp sonuçlarla gitmiştim görüşmeye, böylece zamandan kazanmıştım. Ankaradaki Gen-art laboratuvarından yada Düzen laboratuvarından gidip kendiniz yaptırabilirsiniz. DNA hasar testi spermiyogram ve morfoloji bu üçünü yaptırmak istiyoruz Kaan hocanın hastasıyız diyince yapıyorlar, ama DNA Hasar testinin sonucu 20 güne anca çıkıyor.
cnm indirim yapiolar % 20 gidince deyin ama indrmden faydalanmk istiyorum diyin yapiolarkaan hocanın hastası değiliz yinede yaparlarmı birde ücret konusunda bilginiz varmı acaba? Esim varikosel amelyti oldu sayi su an 8 mlyn ileri hareket 19 6 ay once oldu o zaman 0di ileri hareket sayi 7ydi. Merak ediyorum acaba hasar varmi diye
Isirgan otu kulan cnm kaan hoca onu.onerio hepbiz şu an eşime keçiboynuzu kürüyle çakşır suyuna başladık ama hasara hangi durumda bakılıyo onuda merak ediyorum boşuna yapmayalım diyorum bi sıkıntı varsa
erken verirseniz aynı gün çıkıyor mail le gönderiyorlar özellikle mail le almak istiyrm deyin yoksa paylasmıyorlar bir yerdeCnm morfolojiyle semen analizi kac gunde cikiyor
Bnde cok korkuyorm valaha bnmde 2ncisi tutmaz diyeCnm benim esimdede var dna hasari ilk tup bebek basarsz olsu bizde kaan hocaya aralik ayina aldik emodex.kulaniyor ve isrgan cayi cok faydalymis insalh faydalarini gorruz dna hasari yuzunden 2ncsde tutmaz die korkuyorum tatlim
Bizede ilk mail atmislsrdi cnmerken verirseniz aynı gün çıkıyor mail le gönderiyorlar özellikle mail le almak istiyrm deyin yoksa paylasmıyorlar bir yerde
Yok kuzum 5 şişe bitirdik hemde sayıda artmadı hasar arttıCnm emodex bize fayda etmsdi size ettimi
Hadi.yaa.cok uzuldum kuzum duzelir kuzumYok kuzum 5 şişe bitirdik hemde sayıda artmadı hasar arttı
Afilim üzgün üye yazıo üyeliği pasif mi oldu acaba merak ettimAfilim sonuc.ne cnm.nasil gidiyo bilgi almak istedmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?