Sözünü tutmayan sevgilim ve evlilik planı, sizce ne yapmalıyım?

anası çalışsaymış? kırlent gibi tek göz odada oturup çocuğunun para getirmesini beklemeseymiş?
bu adam özelinde çok yorum yapmak istemiyorum ama genel olarak kadınlara partner seçimi için bir tavsiye vermem gerekirse ilk sırada sürekli şikayet eden, yapamadığı şeyler için bahaneler bulan ve kendini sürekli olarak kurban gören erkeklerden kaçınmaları gerektiği olurdu.

gerçekten merak ediyorum evlenenler nasıl evlenebiliyor? hiç sıkıntı olmuyor mu? herşey nasıl ilerliyor? ben mi şansızım bu kadar
Ya iste herkes de mutlaka bir sorun var ama iste hangi soruna ne kadar katlanabileceginiz ile alakali bir durum. Cunku ben de kolay bir insan degilim. Esim de bana katlaniyor bazi noktalarda. Iki tarafinda kendini torpulemesi lazim.

Bir de biraz zor ama annesi calisan ve ya calismis olan erkekler daha mantikli gibi

Boşanma aşanmasında biri olarak söylüyorum. Öncesinde sizi rahatsız eden içinize kuşku düşüren ne varsa hepsi daha da büyüp karşınıza çıkacak. Zaten sizi çok önemseyip elinden geleni yapsa bile zordu. Birde gün mü sayıyordun vs demesi. Ya sizi cepte gördüğü için ya da başka arayışlar içinde olup sizi yedekte tuttuğu için. Bence unutun yolunuza bakın. Azına değil daha iyisine daha güzeline bize değer veren emek veren erkeklere layığız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…