Sözünü tutmayan sevgilim ve evlilik planı, sizce ne yapmalıyım?

Bence bu adamın evi falan yok. Evi ailesi almış, bu da evim var diye hava yapayım demiş. Elinde patladı

Gitmeyen zamanın sevinmelisin. Çocuk odaklı evlilik yapacağını yazmıştın, babası bu beyfendi olursa bütün ömür görmek işitmek zorunda kalırdın. Babaanne -hala her şeye burnunu sokardı. Üstelik hemen boşanmaya kalksan kafadan iki sene daha giderdi. Kar zarar hesabı yapıp 1.5 seneyle burdan kurtulman lazım.

Şunu da farketmeni isterim, karşı taraf da mantık evliliği yapıyor her şey hesaplı yani. Düğün yapmama, evi maaşı olan eş adayına kitleme (burdan ev alacaktım karınla al dediler pahalandı muhabbeti), kardeşine yapılan şeyle kendi eşini kıyas.
Ya hepsini geçtim bir yerde birileriyle konuşup sonra getirip bunu sana aktarıyor . Seninkini de başkasına götürdüğünden emin ol. Bu idare etmeyi bilmeyen biri demek.
Başın çok ağrır

ya evet aynı, bu da ailesine toz kondurmuyor. İstediler yapamadılar, yapmayı çok istediler de durumları mı vardı. Babam iflas edince tek göz odada yıllarca yaşadılar. Bu işe girene kadar 3 kuruşa çalıştım sgk dokümümü göstereyim?
İflas etttiği tarih ne; 2009!
aradan geçmiş 15-16 yıl neyin bahanesi bu?
Ayrıca neden iflas ettiğini de sorgulasam oradan da babasının alkolikliği çıkabilir gibi geliyor

Nedense hep evleneceği zaman bi yiyesileri geliyor oğullarını, ondan önce ağzını açamıyorlar.

Onu çözmeye çalışmayı bırakın kendinize odaklanın bence. Kurtulun. Niyet kötü. Niyetine güvenmediğin biriyle aynı hayatı yaşayamazsın. Evlilik güvenli bir limandır. Manipüle yeri değil . Bekar kal ne olacak. Hem eminim karşına senin gibi biri çıkar. Sonra dersin amaan eskisine boş üzülmüşüm diye.

Konu sahibi gelmeden önce nerde oturuyorlarmış? Bu zamana kadar gelin gelsin de biz de sebeplenirik diye mi beklemişler? Kadının sorunu değil ki milletin nerde oturacağı. Prensesse de kendi parasıyla prenses olmuş, ev almış aile yardımıyla, neden, bu zamana kadar bi yer yurt edinememiş eş ailesi faydalansın diye mi?

Yahu adam 40 yaşında be 40. Bu zamana kadar afedersin poposuyla ceviz kırmış, şimdi mi aklına gelmiş ailesinin köyde oturduğu? Tabi bi elin nesi var iki elin sesi var de mi, sanki gelinden Allâh razı olsun diyecek var, hep oğlum yaptı etti olacak onlar.

Karşı çıkıyor, ailesine baktırcak çünkü. Bu zamana kadar umrunda olmamış dünya, hazır bakıcı geliyor ya şimdi ohh.

Karşı çıkıyor, ailesine baktırcak çünkü. Bu zamana kadar umrunda olmamış dünya, hazır bakıcı geliyor ya şimdi ohh.
Essek geliyor iste aileye semerini vuracaklar, parasini yiyecekler, kendilerine baktiracaklar. Ben de sunu anlamiyorum. Bu adamin babasi kac yildir hasta? Simdi mi baslari akillarina geldi de birden eve cikma istegi geldi.

Ya bende sorunca bana da babam arabasini satti beni okuttu, ev tuttu falan diyordu. O sebeple bir borc odeme mantigina girmisti. Ben de benimkiler de beni okuttular hesabini yapayim mi ama araba parasindan fazlaya gelir. Onlari da odeyelim ozaman dedim.

Essek geliyor iste aileye semerini vuracaklar, parasini yiyecekler, kendilerine baktiracaklar. Ben de sunu anlamiyorum. Bu adamin babasi kac yildir hasta? Simdi mi baslari akillarina geldi de birden eve cikma istegi geldi.
2-3 ay önce kriz geçirdi, gayet iyi durumda, hastanede gördüğümde bile çok iyiydi. Ama anlatırken yılların birikimi o kriz bi günde olmadı diyor, sürekli "her yerinden hortumlar çıktı" demesi tuhaf geliyor.

küçümsemek istemiyorum ama babam alzheimer hastası ve aylardır bi kere bile sormadı , hep anlatmama rağmen, bazen dolup telefonda ağlamama rağmen ziyaretine bile gelmedi.

Kriz geçirdiği akşam yaşanlar ayrı tartışma konusu annesi arayıp " yetiş" diye telefonda bağırdı, buda yola çıkıp saatte 150-180 le hız yapıp gitti. Sence doğru mu? ya kaza yapsan dediğimde "evet yine yaparım" demesi bana çok saçma geliyor

Son düzenleme:
Ya ayri misiniz bilmiyorum ama ayrilmadiysaniz bile kesinlikle evlilik konusunu erteleyin.
Bir daha babasinin konusunu acinca da aynen bu yazdiginiz cumleleri direkt yuzune soyleyin. Onun babasi baba da sizinki bostan korkulugumu?
Ay gazlamak gibi olmasin, bize buradan konusmasi kolay da isin icinde siz varsiniz. O yuzden iyi dusunup karar vermelisiniz

Acil youtube dahil her yerden engelleyin, bu adamdan bi de çocuk yapacaksınız, o çocuk 2.sırada bile yer alamayacak babasının gözünde, size zaten varsa ananız ağlasın.

O halde bu adamla evlilik konusunda biraz daha düşünün çünkü ileride mutlaka sizinle yaşamak isteyecekler ve sevgiliniz de hayır diyemeyecektir, öyle bi düzen kurmuşlar çünkü.. Bi ton örneği var forumda

gerçekten merak ediyorum evlenenler nasıl evlenebiliyor? hiç sıkıntı olmuyor mu? herşey nasıl ilerliyor? ben mi şansızım bu kadar

Sizi sömürür ailesiyle birlikte. İleriki zamanlarda zorla aynı evde kalalım diye baskı kurabilir. Bence koşarak uzaklaşın bu kişiden. Karar verdiniz mi ne yapacaksınız?

Yani şimdi ben sana sormak istiyorum. Bu adamdan ayrılmış olman bir hata olabilir mi ? Ah alır misin sence ?

gerçekten merak ediyorum evlenenler nasıl evlenebiliyor? hiç sıkıntı olmuyor mu? herşey nasıl ilerliyor? ben mi şansızım bu kadar
2 evlilik yapmış biri olarak söylüyorum. Boşandığım gereksiz ile böyle sorunlarımız olurdu.
Şimdiki eşimi aileler konusunda 1 kere uyarmam gerekmedi. Hep sen ne istiyorsan nasıl mutluysan o olsun dedi. Ailesine de eşim ne istiyorsa o dedi. Ben bile duruşuna şaşırıyorum bazen, kırma anneni diyorum.
Üstelik eski eşim için yaptığım fedakarlığın çeyreğini yapmadım 2. evliliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…