- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
Ama ona nafaka ödemek zorunda çocuklarının annesi sonucta nafaka odemezdir boyle yardim ederdir ayril sen tasiyamazsin bu evliliğiAynen öyle. Geçen ay kadının 7 aydır biriken kredi kartı borcunu ödemiş bir de. Az bir miktar da degil 10bin lira. Ekstresinı almış baktım tamamen kadının kıyafet kozmetik harcamaları. Çocuklarla ilgili bir durum da yok yani. Çıldırcam.
Sozlenirken akliniz nerdeydi?
Daha da onemlisi size soz keserken anne-babanizin akli nerdeydi?
Okul okudugunuza gore sizi 20li yaslarin basinda sayiyorum..
Bu gencecik yasinizda evlenecek baska adam mi kalmadi..
Ustune para verseler evlenilmez..
22 yaşında genç kızın boşanmış 2 çocuklu adamla ne işi var???
Sen boşanmış çocuklu adamla takılıyorsan yakınmaya hakkın yok evladım. Beğenmiyorsan gider yaşıtın sorunsuz biriyle olursun. Para tatlı geliyorsa onu bilemem tabi. Para peşindeysen de yine yakınmaya hakkın yok. Her türlü ses etmeye hakın yok, kırıp dizini oturacaksın.
Budur!Bu arada adamı takdir ettim. Hem çıtırla takılıyor, hem çocuklarının rızkını yedirmiyor.
O kadın kartla çocuklarına alışveriş yapmıştır yazmıştım bu hatunun yine 10000 tl kart borçlu konusuna. Adamın çocuğuna verdiği rızkı kıskanmak nasıl bir zavallılıktır yarabbi? Para için adama yapışıp yiyemeyince konu sahibesinin içinde kalmış yazık her konusu 10000tl kart borcu?@!?
Sana da yazık be kızım, yok pahasına kart herife katlanıyorsun. Başka metresler ev araba aldırıyor sen hala 10000tl derdindesin üzüldüm burda vallahi.
Sen 22lik halinle bu çakalı yemeye gelmişsin ama çok yanlış gelmişsin. Bu adam akıllı sana tek kuruş yedirmez. Baban yaşındaki çakalı sen cidden aptal yerine koyabileceğini mi zannediyorsun? Bu adam senin derdinin para olduğunun farkında değil midir sence???
Canım bak ekstreye falan Bakmışsın ne gerek var bu kıyafet almış makyaj malz. Almış seni ilgilendirmez ki adam ödüyor mu ödüyor adam raziysa sana laf düşmez üzgünüm adam bilmiyormu neyin ne olduğunu bal gibi biliyor yanlış yoldasin yapamazsın AyrilllllCanim sozlum çocukların hic bir şeyini eksik etmiyor. Nafakanin bin kat fazlasını ödüyor çocukların tüm ihtiyaçlarına koşuyor. Diyorum ya kart ekstresine baktım market alışverişi bile yok. Tamamı kadının kıyafet ve kozmetik harcamaları
Sizinle aynı yaştayız ve aklım almıyor iki çocuklu bir adamla sözlenmenizi? Hangi akla hizmet bu? Hayatımın enn güzel dönemlerimde olduğumu düşünüyorum. Yaşım daha çok genç üniversitedeyim mis gibi arkadaş çevrem var geziyorum tozuyorum eğleniyorum baba evinde rahatım yerinde ama sen bunlar yerine gidip 2 çocuklu adamla mı sözlendin? Şaka gibisin. Bu ne acele ya? Ailen nasıl izin verdi anlamadım. Kusura bakma ama benim aklıma sadece iki seçenek geliyor. Ya sözlendiğinizi aileniz bilmiyor kendi aranızda sözlendiniz ya da adamda para çok aileniz ses etmiyor. Onun dışında aklıma bişey gelmedi. Aşk meşk geçin o işleri. Kendi yaşında sevgilinle gezip tozup eğlenmek ve bir şeyleri birlikte keşfetmek varken koca adamla olmak pek akıl karı değil. Ayrıca iki çocuklu biriyle birlikteysen sorumluluğu göze almış olman lazımdı. Ayrıl bence yoksa daha çok ağlarsın. Para herşeyin çözümü değil. Aynı şekilde tek başına "aşk" da öyleKızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kızları zengin bir herif bulmuş onların da canına minnet tabi. Bu zamanda geçinmek zor.
Kadının kozmetik masrafıymış, çocuklara ait bir şey yokmuş. Öyle yazmış.Başka bir nickti o ama konu yine eski eş 10000tl kredi kartı borcu. Pazar pazar aratıp buldurmayın bana :)
Kadının kozmetik masrafıymış, çocuklara ait bir şey yokmuş. Öyle yazmış.
D deniz132
Daha 22 yaşındasın, boşanmış çocuklu adam ne allasen ya? Ben 30 yaşında kadın durup düşünürüm boşanmış çocuklu adamı, siz nasıl bir körlükle dalıyorsunuz böyle mevzulara.
Hiç mi etrafında 20lerinde hoş, sana uygun bir delikanlı yok da gitmişsin bulmuşsun bu adamı. Akıl akıl gel bana takıl yani.
Yani eğer evli barklı olsalardı yorumum farklı olurdu ama şöyle de bir durum var ki bu adam evlilikleri boyunca kadına belli bir hayat standardı sağlamış ve şimdi de sırf kadından boşandı diye 2 çocuğunun annesinin o standardını düşürmek zorunda değil.Para adamın parası istediğine verir.
Madem ortak gelecek var ortada, sizin maddi getiriniz nedir konu sahibesi? Hayatında 1 gün çalışmadan, adamın konacağın parasından eksilen 10000 tlyi hesaplamak neyin kafası????
Boşanan kadının ekstresini incelemek nasıl bir kafa?
Bak konu sahibesi evladım sen kendini akıllı sanıyorsun ama bedava para asla bedavaya gelmez. Gidicem evlenicem ohhh rahat yaşicam paralara konucam sanıyorsun ama öyle olmicağını sen de görmüşsün. Yüksek lisansa başlasan ne, başlamasan ne ekstre hafiyeliği yapacak kadar zavallı duruma düşmüşsün. Sen rahat yaşamak için evleniyorsan kendi işine bakıp adamın sana verdiğiyle yetineceksin bu kadar.
O adamın parasında kadının da ilmek ilmek emeği, yol arkadaşlığı var. Para kolay kazanılmıyor, o adamın geldiği yere gelmesi için kadın da adam da dişleriyle tırnaklarıyla kazımışlardır.
Bu tuttuğun yol yol değil. Git adam gibi yaşıtınla ol. Evet maddi gücü çok iyi olmaz ama beraber çalışır kazanırsınız. Aynen o kadının yaptığı gibi sen de emek koyarsın, yoldaşlık yaparsın. Bedavadan konarım sanma aldanırsın.
Sevgilin gibi adamlardan midem bulanıyor. Kadını kocayınca boşa at, git 20likle takıl??? Böyle bir adamı miden alıyorsa sana da yazıklar olsun.
Hanfendi sözlerinize dikkat edin. Hakaret boyutuna ulaşıyor ki böyle bir hakkınız yok. Benim adamın parasıyla puluyla işim yok. Çocuklarına karşı sorumlu ama boşandığı eşine karşı bir sorumlulugu yok olamaz da. Ayrıca bilmediğiniz konu hakkında yorum yapıp zan ediyorsunuz. Boşanmak isteyen kadın olmuş. Özgür yaşayacağım diyerek. Neyse . Ben neyi anlatmaya çalışıyorum ki. Karşılıklı saygı şart bir diyalog için. Görüyorum ki bu sizde mevcut değil.Para adamın parası istediğine verir.
Madem ortak gelecek var ortada, sizin maddi getiriniz nedir konu sahibesi? Hayatında 1 gün çalışmadan, adamın konacağın parasından eksilen 10000 tlyi hesaplamak neyin kafası????
Boşanan kadının ekstresini incelemek nasıl bir kafa?
Bak konu sahibesi evladım sen kendini akıllı sanıyorsun ama bedava para asla bedavaya gelmez. Gidicem evlenicem ohhh rahat yaşicam paralara konucam sanıyorsun ama öyle olmicağını sen de görmüşsün. Yüksek lisansa başlasan ne, başlamasan ne ekstre hafiyeliği yapacak kadar zavallı duruma düşmüşsün. Sen rahat yaşamak için evleniyorsan kendi işine bakıp adamın sana verdiğiyle yetineceksin bu kadar.
O adamın parasında kadının da ilmek ilmek emeği, yol arkadaşlığı var. Para kolay kazanılmıyor, o adamın geldiği yere gelmesi için kadın da adam da dişleriyle tırnaklarıyla kazımışlardır.
Bu tuttuğun yol yol değil. Git adam gibi yaşıtınla ol. Evet maddi gücü çok iyi olmaz ama beraber çalışır kazanırsınız. Aynen o kadının yaptığı gibi sen de emek koyarsın, yoldaşlık yaparsın. Bedavadan konarım sanma aldanırsın.
Sevgilin gibi adamlardan midem bulanıyor. Kadını kocayınca boşa at, git 20likle takıl??? Böyle bir adamı miden alıyorsa sana da yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?