• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlümün eski eşi

Huzursuz bir yaşam seni bekliyor muhtemelen. 2 çocuk babası evlenmiş bir adamla birlikte olmayı kabul ettiysen bu tür durumlara karşı da dirayetli olman lazım. Ben yapamazdım.

Acaba bilrek mi yapıyor bunları eski esi
Çünku bunu bilmeyerek yapacak kadar masum olamaz

Aynen öyle. Geçen ay kadının 7 aydır biriken kredi kartı borcunu ödemiş bir de. Az bir miktar da degil 10bin lira. Ekstresinı almış baktım tamamen kadının kıyafet kozmetik harcamaları. Çocuklarla ilgili bir durum da yok yani. Çıldırcam.
Yuhhh 10 bin mi? Adam boşanmış ama kurtulamamış iyi düşün

Bence hemen bırak. Yarın bir gün sevgi aşk bitecek o zaman ne olacak o çocuklara sen bakacaksın. Çocukların anneside gününü gün edecek.

Anne velayeti vermek istiyor, sözlünüz neden almıyor?

Sanırım ortada hem baba hem anne tarafından istenmeyen çocuklar var...

Ben olsam çocuklu bir adamla evlenmezdim bu arada.
O çocukların sorumluluğu her an size geçebilir.
Ben üstesinden gelemem, ya bana yazık olur veya çocuklara.
Sözlüm çocuklarına çok bağlı ama çocuklar ufak ve anneleri olmadan bakamayacagini düşündüğü için velayeti annede bırakmaktan yana. Yoksa bu zamana kadar gördüğüm en iyi baba diyebilirim.

Konu sahibi daha okuyorum diyorsunuz yasınız kucuk anladığım kadarıyla birkez evlenmiş ve 2 cocugu olan bir Adamla evlenmeyin derim

Konu basit bir şey değil de zamanla yeri gelecek onemli bir şey de olacak ya da size basit gelen başkasına onemli gelebilir,2 cocuk babasıyla bir ilişkiye başlarken her şeyi goze almış olmanız gerekli.O oncelikle baba boyle ilgilenmesi de çok guzel zaten boşanmış da olsa anne kadar sorumlu..belki sonradan babaya geçecek velayet ve o iki cocuğa siz bakacaksınız ..Bunu bile goze almış olmanız gerekiyor boyle bir ilişkiye başlarken kalkıkiş siz ilgilenmesine bile takılıyorsunuz..ayrıca ortada 2 cocuk sozkonusu ,moralinizi bozmak istemem ama sırf bu yuzden yeniden barışıp tekrar eski eşiyle evlenen çiftler var.

Anne babalar boşanıyor, çocuklar anne babayla boşanmıyor.
Siz kıskansanız da hoşlanmasanız da o adam kadın her çağırdığında gidecek.
Doğru ya da yanlış konusu tartışılır.
Ama kadın çalışırken kredi kartını ödemesi, evi güve bastı diye çağırması da enterasan.
Rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyor gibi geldi bana.
Hiç sevmediğim kadın tipi, asalak gibi.
Erkek olmadan yaşayamayan tipler.

Sözlüm çocuklarına çok bağlı ama çocuklar ufak ve anneleri olmadan bakamayacagini düşündüğü için velayeti annede bırakmaktan yana. Yoksa bu zamana kadar gördüğüm en iyi baba diyebilirim.
İyi de kadın istemiyor çocukları.
Yok sen daha iyi bakarsın diye tutturulmaz ki bu durumda.
Hem neden bakamayacak, babaları değil mi.
İyi bir baba yardım alır bir şeyler yapar çocukları istemeyen birinde bırakmaz.
Hem çocuklarıyla da doya doya beraber olur.

Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende boşandım, hatta bu konularda çok çemkiririm amaaa sen haklısın yaa. Pis kadın kendi pisliğini ne demek eski eşe temizletiyor.

Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Çocuklarıyla tabi ki ilgilenmek zorunda da erkekler boşandıktan sonra kullandırtıyor kendini çocuk ayağına. Güve bastı çocuklar kprkuyor ne ya. Güveye de çare bulamıyorsan boşanmasaydın. Erkeksiz güvenin çaresine bakamayıp kredi kartını ödeyemiyorsan git tekrar evlen. Yani kredi kartıyla ne almış kimle yemiş paraları. Hepsi çocukların ihtiyaçları mı? Çocukların nafakasını ödeyip üstüne alışverşe götürüp ihtiyaçlarını da alıyorsa eğer sözlün bu kadının telefonlarını bile açmasın.

Back