Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?