• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlümün eski eşi

İyi de kadın istemiyor çocukları.
Yok sen daha iyi bakarsın diye tutturulmaz ki bu durumda.
Hem neden bakamayacak, babaları değil mi.
İyi bir baba yardım alır bir şeyler yapar çocukları istemeyen birinde bırakmaz.
Hem çocuklarıyla da doya doya beraber olur.
Bence de bir anne bakamıyorum diyorsa baba iyi babaysa almalı çocuklarını ...
Anne istemiyor, baba almıyor yazık çocuklara da..

çocuklar ufak anne daha iyi bakar diye demişsiniz ama kadın çalışıyormuş .. kim bakıyor çocuklara kadın işteyken..

benim tavsiyem ayrılmanız o çocuklar eninde sonunda baba evine gelecek gibi görünüyor sizinde yaşınız küçük birdenbire kendinizi 2 çocuklu bir kadın olarak bulma ihtimaliniz çok yüksek..
eski eş sizi rahat bırakacak gibi durmuyor.

Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Okuldan bahsettiğine göre daha yaşın çok genç
Bende iki çocuklu biriyle evlendim ama bunu 35 yaşında yaptım
Sana tek söyleyebileceğim şu ki ; dön bu yoldan
Maalesef ki bu tip kadınlar bunu inadına yapıyorlar, asla sonu gelmeyecek inan bana
Bırak gitsin...

Kadının canına minnet olur velayeti alması bizimkinin canim. Ama ben her şeyin bu kadar başındayken 2 çocuğun sorumluluğunu nasıl alayım? Anneleri keyfine baksın çocuklara ben mi? Allah korusun kadın vefat etmiş olsa hiç gocunmam o cocuklara bakmaya ama böyle bir durumda sırf o kadının keyfi için kendimden ödün vermek Kanıma dokunuyor

Velayetin annede olmasi ne kadar normalse babaya gecmeside o kadar normal. Cocuk sadece kadinin degil ki bakimina elbette babasida ortak olacak. Tatillerde belki birkaç ay kalmasi icin bile yollayabilir ki bu cok normal. Cocuklu bir adamla berabersen bunlarida goze alacaksin sirf sen istemiyosun diye gelip uzun sure kalamayacaklar mi yani?

Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Evet canım sorun sende nedenmi gül gibi okulun varken nerden buldun iki çocuklu adamı.O iki çocuğun babası tabiki hep iletişim halinde olucaklar.Belki çocuklarına bir şeyler aldı ödeyemedi nafakayı yettiremiyo olabilir şurda ne kadarki nafakalar.Sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan yada herşeyi olduğu gibi kabullen yeri gelicek o çocuklar sizin evinizede kalmaya gelicek babalarından kopartamazsın.Otur iyice düşün.

Çocuklarıyla tabi ki ilgilenmek zorunda da erkekler boşandıktan sonra kullandırtıyor kendini çocuk ayağına. Güve bastı çocuklar kprkuyor ne ya. Güveye de çare bulamıyorsan boşanmasaydın. Erkeksiz güvenin çaresine bakamayıp kredi kartını ödeyemiyorsan git tekrar evlen. Yani kredi kartıyla ne almış kimle yemiş paraları. Hepsi çocukların ihtiyaçları mı? Çocukların nafakasını ödeyip üstüne alışverşe götürüp ihtiyaçlarını da alıyorsa eğer sözlün bu kadının telefonlarını bile açmasın.
Canim sozlum çocukların hic bir şeyini eksik etmiyor. Nafakanin bin kat fazlasını ödüyor çocukların tüm ihtiyaçlarına koşuyor. Diyorum ya kart ekstresine baktım market alışverişi bile yok. Tamamı kadının kıyafet ve kozmetik harcamaları

İlerde evlendiğini çocuk sahibi olduğunu düşün.. Evinizin o kadar masrafı olcak..Senin ve bebeğin ne kadar sevgiye ilgiye ihtiyacınız olacak.. 10 bin lira birden sizden para istenirse ya da geceyarısı telefon gelip eşin çağırılırsa için rahat edecek mi? Senin ve bebeğin rızkını nerelere gittiğini görünce ah kafam demeyecek misin? Yol yakınken dön..

Canim ne güzel okuyosun adam kitligimi cikti bide iki çocuklu biriyle. Sen evlen bu kadin daha çok ugrasir çocuklara sen bakarsin onlarida öğretir uzerine yollar.sen sinir olup aglamakla gecirirsin hayatini. Kaç uzaklas.git çocuksuz birini bul. Senin durumunda olup ta mutlu olanini ne duydum ne gördüm. Hani evlnirsense yakinma boşuna kendi düşen ağlamaz sonuçta.

Başka adam mi yok. 2 çocuklu adamla ne işin var. Senin yasında seni anlayacak kaygısız bir bir ilişkin olabilecekken neden böylesine sıkıntılı bir durumu kabulleniyorsun.
Seviyorum deme bana.böyle bir ilişkide sadece adamı seçmen yetmez sevmem gereken 2 çocuk ve geçinen gereken bir kadın var.
Ayyy derdimize ne olmuş sizin. Bu kadar sıkıntıyı gore gore nasıl giriyorsunuz bböyle işlere.
Cahillik başka bir şey demiyorum. Canın çok yanacak. Ama sonunda akillanacaksin
İnsallah

Yani ben de farkındayım 2 çocuğu olduğunu onlara karşı sorumlulukları olduğunu. Ne bileyim eğitimleri sagliklari vs vs bu konularda tabi ki çocuklarina sahip çıkmalı aksini önce ben istemem. Ama evi güve bastı gel nedir ya?! Kadın resmen kullanıyor adami her konuda çocukları öne sürerek. Ve bu yüzden beni ezip gidebiliyor bizimki de.
Bncede kadim sacmalsms hakkınızda hayırlısı olsun da bn olsam dayanamazdim çok yıpranirsiniz gibime geliyor

Benim kuzenimde boşanmış bir babayla evlendi ve sen düşün çocukları evli ve ablamdan yaptığı çocuklardan büyük torunları var ve hep enselerinde bu insanlar. Ablam mutlu mu hiç sanmıyorum çünkü o evli barkli kızlar annelerinin doldurusuyla gelip evin huzurunu kaçırıp birde üstüne kavga çıkarıp her seferinde ablama dünyayı zehir ediyorlar. Bence çok iyi düşün böyle ömür geçmez

Back