• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlümün eski eşi

ya ailesinin haberi yoktur, ya da ailesi çok ilgili değildir. yoksa 22 yaşında bir kızın 2 çocuklu boşanmış adamla sözlenmesine izin verebilecek bir aile aklım almıyor.
Yada konu sahıbı de bekar degıldır .Kolay kolay dedıgın gıbı hıc bır aıle 22yasında kı kızını ıkı cocuk babası bır ınsana vermez.

Ayy evlerden ırak, doğrusu seni pekde akıllı bulamadım ablaciim.. Aklını peynir ekmeklemi yedin sen, eski eş ve iki çocuk ne işin olur böyle bir adamla.. Bul mis gibi bekar bir delikanlı gez toz gençliğini yaşa.. Bak bu günler gelmez bir daha bu kadar sorumluluk almaya, hayatını heba etmeye cokmu meraklısın..
Farzetki evlendin kendi çocuklarınin rizkindan alıp o kadına verir buna katlanabilir misin..imkânsız ötesi..
Ailen onay vermiyordur sanırım, onlar ne diyor

Boşanmış ve üstelik iki çocuklu bir adamla birlikteysen ağzını bile açmaya hakkın yok çünkü evi güve de bassa,karınca da bassa,sel de olsa o adam çocuklar olduğu için oraya gidecek.Ortada çocuklar var ve kadın her seferinde onları bahane edecek belki de..Belli ki adam evlatları konusunda hassas ve bu durumda senin adamın bu hassasiyetine anlayış göstermen lazım ki senin yaşında biri için bu oldukça zor. Kaldı ki bunu olgun kadınlar bile zor başarırken ergenlikten yeni çıkmış bir genç kızın başarabilmesi imkansız. O yüzden yol yakınken dön,kendi ayarında bir genç ile birlikte ol..

22 yaşında genç kızın boşanmış 2 çocuklu adamla ne işi var???

Sen boşanmış çocuklu adamla takılıyorsan yakınmaya hakkın yok evladım. Beğenmiyorsan gider yaşıtın sorunsuz biriyle olursun. Para tatlı geliyorsa onu bilemem tabi. Para peşindeysen de yine yakınmaya hakkın yok. Her türlü ses etmeye hakın yok, kırıp dizini oturacaksın.

Okulunun bitmesine daha 2 sene varmis. Gencecik kizsin tatlim, kendin gibi genc birini bulsan? Dusunsene evlendiniz ve sen hamilesin. Sen ilk kez bebek heyecani yasiyorsun ama o yasamis. Bu heyecanlari hep tuketmis. Bence sonra cok uzulursun, simdiden kendi yolunu ondan ayri cizmelisin.

Aslında tabiki haklısın, ama bu hep böyle olacak sonuçta adam iki çocuk babası,.
Hep şöyle bir şeyi gözönünde bulundurmalısın, en mutlu en güzel en üzgün ne bileyim işte en lerini yaşarken aniden bir telefon gelir ve eşin kalkıp çocuklarının yanında olması gerektiren bir olay olur.
Sen bu durumu kaldırabileceksen, ilişkini sürdür yok edemem dersen boşver bitsin

Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Baglar daha kopamamis. Sözü at desem bana kizmazsin demi.

Ben kiskancligimdan catlardim. Kari ikidebir ariyip cagiriosa ben o kadindan herseyi beklerim.

Gidip evlensin yaa eski kocasini ne diye daha rahatsiz edio. Gidip bakkaldan bi ilac bilemi alamio guvelere sıksın.

Kasten yaptigi ortada. Balik bastan kokar simdiden sözlün taviz verip duruo. Cocuklariyla vakit gecirebilir gezdirebilir baba sonucta ama o kadina bu saatten sonra yardima kosmasi sacma o kadin o kadarmi aciz sanmiyorum. Kizma tekrar soyluyorum ayril bu adamdan.

Boşandılar diye eski eşinin eskide kalacagini saniyorsan yaniliyorsun. Eski sevgili degil bu eski eş, senelerce ayni yataga yatip, ayni evde yiyip icmisler birde cocuklari var. Cocuklarindanda bosanamayacagina gore o kadinla aralarinda bir omur bağ var bu sayede ve birgun o cocuklar babalarina gelirse ki gelirlerse babalari muhtemelen alir, sende oturur bakarsin elin cocuguna. Sizin aileniz yok mu ben anlamiyorum okulunuz bile yeni bitecekmis yasinizda gencecik nasil kendinizi harcamaya boyle hevesli oluyorsunuz anlamiyorum. Basindaki ana babada mi sana akil vermiyor.

Bu arada adamı takdir ettim. Hem çıtırla takılıyor, hem çocuklarının rızkını yedirmiyor.

O kadın kartla çocuklarına alışveriş yapmıştır yazmıştım bu hatunun yine 10000 tl kart borçlu konusuna. Adamın çocuğuna verdiği rızkı kıskanmak nasıl bir zavallılıktır yarabbi? Para için adama yapışıp yiyemeyince konu sahibesinin içinde kalmış yazık her konusu 10000tl kart borcu?@!?

Sana da yazık be kızım, yok pahasına kart herife katlanıyorsun. Başka metresler ev araba aldırıyor sen hala 10000tl derdindesin üzüldüm burda vallahi.

Sen 22lik halinle bu çakalı yemeye gelmişsin ama çok yanlış gelmişsin. Bu adam akıllı sana tek kuruş yedirmez. Baban yaşındaki çakalı sen cidden aptal yerine koyabileceğini mi zannediyorsun? Bu adam senin derdinin para olduğunun farkında değil midir sence???

Son düzenleme:
D deniz132 sözlün kaç yaşında? ayrıca çok mu zengin. çat diye 10 000 liralık kredi kartı borcunu ödeyebilmiş. burada kaç kişi bunu makul bulabilir. çok büyük bir para bu.

Bugun evi guve basar yarin kurt basar karinca basar.arada çocuklar oldugu icin kadin istedigi gibi bagini surdurur eski esiyle ve sen dirdir eden, onun cocuklarini onemsemeyen kiskanc biri durumuna dusersi n adamin gözünde. Bu yuzden cocuksuz birinin cocuklu biriyle yola çıkarken cok cok iyi dusunmesi gerekli. Daha simdiden bu durumu kaldiramiosan evlenince daha kotu hissedersin ki daha cok olacak böyle seyler.adam ayrildiktan sonra ilk defa kıymete binmistr kadinin gozunde su an. Yaşlarınız kac? Ne zaman ve neden bosanmislar?

Bu arada adamı takdir ettim. Hem çıtırla takılıyor, hem çocuklarının rızkını yedirmiyor.

O kadın kartla çocuklarına alışveriş yapmıştır yazmıştım bu hatunun yine 10000 tl kart borçlu konusuna. Adamın çocuğuna verdiği rızkı kıskanmak nasıl bir zavallılıktır yarabbi? Para için adama yapışıp yiyemeyince konu sahibesinin içinde kalmış yazık her konusu 10000tl kart borcu?@!?

Sana da yazık be kızım, yok pahasına kart herife katlanıyorsun. Başka metresler ev araba aldırıtor sen hala 10000tl derdindesin üzüldüm burda vallahi.
7 yıl önce açtığı alakasız bir konu dışında başka konusu gözükmüyor ama konu sahibinin. başka biriyle karıştırmış olmayasın? yoksa ben mi yanlış anladım:110:

7 yıl önce açtığı alakasız bir konu dışında başka konusu gözükmüyor ama konu sahibinin. başka biriyle karıştırmış olmayasın? yoksa ben mi yanlış anladım:110:

Başka bir nickti o ama konu yine eski eş 10000tl kredi kartı borcu. Pazar pazar aratıp buldurmayın bana :)

Yani ben de farkındayım 2 çocuğu olduğunu onlara karşı sorumlulukları olduğunu. Ne bileyim eğitimleri sagliklari vs vs bu konularda tabi ki çocuklarina sahip çıkmalı aksini önce ben istemem. Ama evi güve bastı gel nedir ya?! Kadın resmen kullanıyor adami her konuda çocukları öne sürerek. Ve bu yüzden beni ezip gidebiliyor bizimki de.
Üyenin biri sorunu çöz demiste cozemezsin canım Ömür boyu böyle devam edecek ne isin var bekar kız iki çocuklu adamla belli ki yapi olarak kaldıramayacaksin yazık etme kendine de adama da o iki çocuğa da ayrilll!!

Kadının canına minnet olur velayeti alması bizimkinin canim. Ama ben her şeyin bu kadar başındayken 2 çocuğun sorumluluğunu nasıl alayım? Anneleri keyfine baksın çocuklara ben mi? Allah korusun kadın vefat etmiş olsa hiç gocunmam o cocuklara bakmaya ama böyle bir durumda sırf o kadının keyfi için kendimden ödün vermek Kanıma dokunuyor

Aynen öyle. Geçen ay kadının 7 aydır biriken kredi kartı borcunu ödemiş bir de. Az bir miktar da degil 10bin lira. Ekstresinı almış baktım tamamen kadının kıyafet kozmetik harcamaları. Çocuklarla ilgili bir durum da yok yani. Çıldırcam.

Eger 2 çocuklu adamla yaşamayı kabul ediyorsan bunlara da paşa paşa katlanacaksin. Adam yarın öbür gün çocuklarını da alabilir. O zaman istemem mi diyeceksin?
10 bin liralık borcu bilmen hata. Ekstreye bakmak haddin değil, kendi kazanmadigin paranın hesabını yapmak sana düşmez. Sinir falan da olamazsın.
İster kozmetik ister kıyafet, adam istediğini oder.
Kadın da sütten çıkmış ak kaşık değil.
Ama 22 yaşında okuyan birinin, tutup 2 çocuklu adamla birlikte ne işi olur? Neden kendini ziyan eder?

Back