Bahaneye bak.tavsannn cim ben de aynı tepkiyi verdim. Cevap olarak kadın korkuyormus kurttan giremiyormus mutfağa şaka gibi ya. Sinirden başıma ağrı girdi.
Kızlar buraya uzun süredir üyeydim ama pek aktif değildim. Bugün doldum resmen sizinle paylaşmak istedim. Şu an bi ilişki içindeyim 2 yıl sonra okulum bitince evlenmeyi planladigimiz ciddi bir ilişki. Sözlüm boşanmış ve 2 çocuk babası. Çocuklar annede kalıyor ama anne sürekli ben bakamiyorum bu çocuklara velayetleri sende kalsın havalarinda. Ve kendi rahatı için her şeyi herkesi kullanıyor. Kredi kartı borcunu sozlume odetiyor sürekli çocukları bahane ederek para istiyor vs vs. Bu sabah sabrim taştı. Kahvaltıya çıkmıştık sozlumle onun telefonu çaldı arayan eski eşi. "Mutfağı güve kurt basmış çocuklar çok korkuyor mutfaga giremiyoruz gel temizle "diyor. Bizimki de koşa koşa gidiyor. Arkadaşlar sorun bende mi ya? Bu normal bir şey mi? Ben de dayanamadım. "Boşanmis olduğun kadının evine gidemezsin her işine sen kosamazsin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin yoksa bosanmanin ne anlamı var ben kabul edemem bunu"dedim. Çocuklarım mağdur oluyor dedi ve gitti. Şu an sinirden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sözlün de anlamıyor kadının kullandığını. Güve dediğin de bir günde oluşmuyor yani, o da sizin buluştuğumuz güne denk gelmiş!Yani ben de farkındayım 2 çocuğu olduğunu onlara karşı sorumlulukları olduğunu. Ne bileyim eğitimleri sagliklari vs vs bu konularda tabi ki çocuklarina sahip çıkmalı aksini önce ben istemem. Ama evi güve bastı gel nedir ya?! Kadın resmen kullanıyor adami her konuda çocukları öne sürerek. Ve bu yüzden beni ezip gidebiliyor bizimki de.
Kadının canına minnet olur velayeti alması bizimkinin canim. Ama ben her şeyin bu kadar başındayken 2 çocuğun sorumluluğunu nasıl alayım? Anneleri keyfine baksın çocuklara ben mi? Allah korusun kadın vefat etmiş olsa hiç gocunmam o cocuklara bakmaya ama böyle bir durumda sırf o kadının keyfi için kendimden ödün vermek Kanıma dokunuyorVelayeti vermeye de yanaşıyormuş. Alsın velayeti nişanlın.. Mis gibi bahanesi de kalmaz kadının. Çocuklar yokken de gidecek değil ya...
Aılen karsı degıl mi bu ılışkıye ?Kadının canına minnet olur velayeti alması bizimkinin canim. Ama ben her şeyin bu kadar başındayken 2 çocuğun sorumluluğunu nasıl alayım? Anneleri keyfine baksın çocuklara ben mi? Allah korusun kadın vefat etmiş olsa hiç gocunmam o cocuklara bakmaya ama böyle bir durumda sırf o kadının keyfi için kendimden ödün vermek Kanıma dokunuyor
Kac yasında çocuklar?iletişimin Nasıl onlarla? maddi durumunuz Nasıl? Yardımcı alsanız.. Yasın kaç?Kadının canına minnet olur velayeti alması bizimkinin canim. Ama ben her şeyin bu kadar başındayken 2 çocuğun sorumluluğunu nasıl alayım? Anneleri keyfine baksın çocuklara ben mi? Allah korusun kadın vefat etmiş olsa hiç gocunmam o cocuklara bakmaya ama böyle bir durumda sırf o kadının keyfi için kendimden ödün vermek Kanıma dokunuyor
Aynen öyle. Geçen ay kadının 7 aydır biriken kredi kartı borcunu ödemiş bir de. Az bir miktar da degil 10bin lira. Ekstresinı almış baktım tamamen kadının kıyafet kozmetik harcamaları. Çocuklarla ilgili bir durum da yok yani. Çıldırcam.Sözlün de anlamıyor kadının kullandığını. Güve dediğin de bir günde oluşmuyor yani, o da sizin buluştuğumuz güne denk gelmiş!
ya ailesinin haberi yoktur, ya da ailesi çok ilgili değildir. yoksa 22 yaşında bir kızın 2 çocuklu boşanmış adamla sözlenmesine izin verebilecek bir aile aklım almıyor.Aılen karsı degıl mi bu ılışkıye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?