- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- Konu Sahibi HerYerKaranlik
çok tatlısın :)
O snin tatliligin canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlısın :)
sözlün cok iyi bi insan olabilir ama çok iyi bir eş olabileceğini sanmıyorum. Hic bir konuda yanında olmamış.. pek iyi olmayacak sonu sanki bilemiyorum ama
Evet aynen oraya bende takildim nezaketende olsa davet etmeleri gerekirdiBende azmettim ve okudum. -Piraye'nin dediğine katılıyorum. İyi bir insan olsa da açıkçası bende iyi bir eş olacağını düşünmüyorum.
İyi bir eş olacak insan sizi ve ailenizi ailesine karşı bu kadar ezdirmez. Sözlün sana yalvarıyor ailenle gelin diye ve sonra otelde kalmanıza göz yumuyor. Tüm olanı biteni anlatmış olmasına rağmen herhangi bir şey demiyor vs.. Ayrıca anlamadığım ablasının düğününe neden sözlün tek gidiyor? Senin de gelinleri olarak orada bulunman gerekmez mi?
Davet edilmedim...Bende azmettim ve okudum. -Piraye'nin dediğine katılıyorum. İyi bir insan olsa da açıkçası bende iyi bir eş olacağını düşünmüyorum.
İyi bir eş olacak insan sizi ve ailenizi ailesine karşı bu kadar ezdirmez. Sözlün sana yalvarıyor ailenle gelin diye ve sonra otelde kalmanıza göz yumuyor. Tüm olanı biteni anlatmış olmasına rağmen herhangi bir şey demiyor vs.. Ayrıca anlamadığım ablasının düğününe neden sözlün tek gidiyor? Senin de gelinleri olarak orada bulunman gerekmez mi?
Yok odertten kurtuldum Bilmiyorum, iyi bir gelin olmak istedim... ben onlari ne kadar seviyorsam onlarda beni sevsin istedim. Bunda yanlis ne var ki? Sevsinler istedim sirf. Özendim.sanane ki ailesi ile görüşsün görüşmesin çok iyi olayım aramız iyi olsun derken işler yüzgöze dönmüş.sözlün seni ailesine saydıramıyor sen ona hala ona ailesini saydırma derdindesin.
Sence ama o zaman, ona ablasinin dügününe gitmesini yasak ettigimi düsünmezler mi?bence ayarlasınlar..kurtar kendini o aileden..daha şimdiden nasıl davranıyorlar hem sana hemde ailene..valla annen baban iyi sabretmiş...afyona gitmeden yüzüğüde ver eline hadi yolun açık olsun de...
Davet edilmedim...