Sözlümün ailesi beni istemiyor

Hediye falan yollamaya ne gerek var anlamadim niye bu kadar yuz veriyorsun ki yok ellerini sicak sudan soguk suya sokturmadim falan ne gerek var bu kadar yalakaliga yasiniz cok kucuk sanki kirk yasinda evde kalmissiniz da zorla seni alsinlar diye herseyi yapmaya gozlerine girmeye calismissiniz bu kadar cabaya gerek yok gencecik bir kizdan
Biraz zaman gecsin at bu sozu yasin olgunlassin elbet birini bulur evlenirsin bu ne acele? Evlenmeden once bu kadar yuz goz olup insanlari tepene cikarmana gerek yok

kısacası kız ailesine yakın olmaya çalışmış oğlan dayısıgille yaşıyormuş kendi ailesi türkiyedeymiş kız kendi ailesini gör falan demiş özetle kendi ailesi istemiyormuş oğlanın dayısı almanyadaymış her iki ailede birbirleri için bu sana bunu dedi falan diye dedikodu ediyormuş kızı ağlatarak göndermişler üzmüşler kısacası oğlan sessiz bu iş olmaz...:mad:

İnat ettim ve okudum :-) Sen ve ailen ne kadar da ezdirmişsiniz kendinizi. Ne bu adam Allah aşkına bulunmaz hint kumaşı falan mı? Emrivaki söz yapmalar, evlerine çağırıp sonra otele göndermeler falan terbiyesizlik diz boyu. Adam kaynananın lafıyla seni bırakmadan siz defedin bunu :KK14:

• Beğen
Reactions: anu
sözlün cok iyi bi insan olabilir ama çok iyi bir eş olabileceğini sanmıyorum. Hic bir konuda yanında olmamış.. pek iyi olmayacak sonu sanki bilemiyorum ama

Uzunluguna aldiris etmeden bende okudum canim. Durumuna uzuldum, ailene yapilan saygisizligi ailen yada sen neden kabul ettiniz? O bavullari toplarken ailen gururlarina nasil yediripte otele gittiler, direk otobusgarina gitmediler? Karman corman bir ailenin ortasina dusmussun, hem sozlumden sogudum diyorsun, hemde gittiginde baska kizlar gosterirlermi diye korkuyorsun.
Sozlun eger adamsa zaten senden baskasini gozu gormez, ailesine karsida bu tavri sergiler. Sayet degilse eger, sende ona gore kararlar alirsin bundan sonrada.

• Beğen
Gururlarina dokundu tabi. Ama annem babam sözlümle aram bozulmasin diye ellerinden geleni yapiyorlar.... benden bu duruma sinirleniyorum :/ ne biliyim ... öffff

sözlün cok iyi bi insan olabilir ama çok iyi bir eş olabileceğini sanmıyorum. Hic bir konuda yanında olmamış.. pek iyi olmayacak sonu sanki bilemiyorum ama

Bende azmettim ve okudum. -Piraye'nin dediğine katılıyorum. İyi bir insan olsa da açıkçası bende iyi bir eş olacağını düşünmüyorum.

İyi bir eş olacak insan sizi ve ailenizi ailesine karşı bu kadar ezdirmez. Sözlün sana yalvarıyor ailenle gelin diye ve sonra otelde kalmanıza göz yumuyor. Tüm olanı biteni anlatmış olmasına rağmen herhangi bir şey demiyor vs.. Ayrıca anlamadığım ablasının düğününe neden sözlün tek gidiyor? Senin de gelinleri olarak orada bulunman gerekmez mi?

Bende azmettim ve okudum. -Piraye'nin dediğine katılıyorum. İyi bir insan olsa da açıkçası bende iyi bir eş olacağını düşünmüyorum.

İyi bir eş olacak insan sizi ve ailenizi ailesine karşı bu kadar ezdirmez. Sözlün sana yalvarıyor ailenle gelin diye ve sonra otelde kalmanıza göz yumuyor. Tüm olanı biteni anlatmış olmasına rağmen herhangi bir şey demiyor vs.. Ayrıca anlamadığım ablasının düğününe neden sözlün tek gidiyor? Senin de gelinleri olarak orada bulunman gerekmez mi?
Evet aynen oraya bende takildim nezaketende olsa davet etmeleri gerekirdi

yani dertsiz başına dert almışsın... sözlün en başta ailemi istemiyorum, dayımlar istesinler seni demiş, sen de tutturmuşsun ailesi istesin diye... ve ailesinin bir yerlerini çok kaldırmışsın. belli ki bu ailesi en baştan beri yabancı birini değil de aileden birini istiyormuş gelin olarak... belli ki sözlün de bunu biliyordu ve o yüzden ailesini bu işe karıştırmak istemiyordu, sen kaşınmışsın bacım... ama sözlüne de sinir oldum burda, madem ailesinin ne mal olduğunu biliyor o zaman neden senin arkanda durmuyor, sanırım bunun nedeni de belli; çünkü eğer seninle evlenirse ailesi maddi anlamda hiçbişey vermeyecek ona, o da bu yüzden susup oturuyor. çok yakında da yeni birini bulurlar sözlüne o da sesini çıkarmaz, evlenir...

• Beğen
sanane ki ailesi ile görüşsün görüşmesin çok iyi olayım aramız iyi olsun derken işler yüzgöze dönmüş.sözlün seni ailesine saydıramıyor sen ona hala ona ailesini saydırma derdindesin.

• Beğen

Davet edilmedim...

sanane ki ailesi ile görüşsün görüşmesin çok iyi olayım aramız iyi olsun derken işler yüzgöze dönmüş.sözlün seni ailesine saydıramıyor sen ona hala ona ailesini saydırma derdindesin.
Yok odertten kurtuldum :KK70: Bilmiyorum, iyi bir gelin olmak istedim... ben onlari ne kadar seviyorsam onlarda beni sevsin istedim. Bunda yanlis ne var ki? Sevsinler istedim sirf. Özendim.

bence ayarlasınlar..kurtar kendini o aileden..daha şimdiden nasıl davranıyorlar hem sana hemde ailene..valla annen baban iyi sabretmiş...afyona gitmeden yüzüğüde ver eline hadi yolun açık olsun de...

bence ayarlasınlar..kurtar kendini o aileden..daha şimdiden nasıl davranıyorlar hem sana hemde ailene..valla annen baban iyi sabretmiş...afyona gitmeden yüzüğüde ver eline hadi yolun açık olsun de...
Sence ama o zaman, ona ablasinin dügününe gitmesini yasak ettigimi düsünmezler mi?

Davet edilmedim...

O zaman bu ilişkiye devam etmeye değip değmeyeceğini bence bir kez daha düşünün. İlişkinizin adını koyduğunuz halde aileden sayılmamayı geçtim, eş dost bile sayılmadığınıza göre devam etseniz de boşa kürek çekersiniz. Onlara yaranacağım diye kendinizi hırpalarken ömrünüzü çürütür gidersiniz.

X