sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

Senden baskasinda kullanmayacaksa sende prazervatif kullanacak birde ilkse vazelin mazelin mi alcak . Aklin varsa gitme. Sozlu olmana guvenme. Babam duydu ya da annem duydu kiyamet koptu dersin.

size sorucak degilim herkes kendi hayatiyla ilgilensin mümkünse size kalmadi sözlümle ilgili böyle yorumlar yapmak siz kendi kocanizla ilgilenin

Amaç belli zaten istemiyosan gitme senin yanında başkasıyla yakınlaşmayı düşünmüyosa sözlün niyeti bozmuş

Kendi için hazırladığı listeyi yanlışlıkla.orada paylaşmış sanırım. Peki gruptan tepki geldi mi ?

size sorucak degilim herkes kendi hayatiyla ilgilensin mümkünse size kalmadi sözlümle ilgili böyle yorumlar yapmak siz kendi kocanizla ilgilenin
Puhahaha o zaman niye soruyosun. Dicem ama sonra troll oldugunu ogrendim. Yakinda banlanirsin. Eglenmene bak hahaha

Ne demek size soracak degilim?
Bize sormussun ki konu acmissin
Niye actin konuyu o zaman?

Ayrica konu gercekse bence sozlunun aklindan suphe et.
Ciddiyim.
Normal degil sozlun

Ne demek size soracak degilim?
Bize sormussun ki konu acmissin
Niye actin konuyu o zaman?

Ayrica konu gercekse bence sozlunun aklindan suphe et.
Ciddiyim.
Normal degil sozlun
Konu gerçek değil arkadaş hepimizin konularına dadanıyor yavaş yavaş benimkinde bile kendince +18 bulmuş. Arkadaş trol şikayet edin

Listede yazdığı gibi neden seni götürmek istediği ortada rahatsız olacaksan gitme. Sen gitmesende herhalde o prezervatif i kullanacak gibi gözüküyor

Baskasina bu yorumu yapiyorsunuz
Ama sozlunuze biri bir sey demedigi halde savunmaya geciyorsunuz. Cok mantikli olmus (!)

bu gurubu bulayım da eşimle gideyim bari değişiklik olur ama bizim o maddeleri yanımıza almamıza gerwk yok neyse işin şakası da

üşenmeyip liste yapmışsın erkek misin diye de düşündüm yani ki öyle bi niyeti olsa listeyi böyle göze sokmazlar hiç inandırıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…