- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
Maşallah yazarin fantezi dünyasi cidden rengarenkmis :)Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle.
Canım acısın boşver benim için bu bir zevk
Fantezi dünyam rengarenk
Bu daha hiçbir şey
Korkma benden sal kendini
Bebeğim dediğim anda vur banah
Ah ah
Vur bana
Vur
Vur
Vur
Vur
Vur
Gel bana
Korkma benden sal kendini
Bebeğim dediğim anda vur bana
Bunları birçok kişinin göreceği bi grupta paylaşması çok çirkin bence. Profil fotoğrafı vardır muhtemelen ve o insanlar ikinizi kamp alanında gördüğünde direkt akıllarına prezervatif ve vazelin gelicek. Sözlünüz kaç yaşında Allah aşkına? Sizin de gideceğeniz bir etkinlikte böyle bi saçmalığı nasıl yaptı.
prezervatif önermelerini anlarım da vazelin ve jel çok abes geldi.
prezervatif önermelerini anlarım da vazelin ve jel çok abes geldi.
Hiç böyle düzgün yazan bir erkek yazısı görmedim bildiğin bir kız yazmış bunu konu troll sankiherkese selam arkadaşlar belki biliyorsunuz facebookta kamp grupları var bu gruptanlardan birtanesi kamp yapma etkinliği düzenlemişler bu haftasonu için bizde sözlümle gideceğiz ifade etmem gerekiyor ki ben muhafazakar bi ailenin kiziyim ki zaten kafa olarakta karşıyım evlenmeden yakınlaşmaya falan ondan dolayi gönülsüz yaklasmistim ama baktim bayagi giden bayan arkadas var sozlumunde israriyla nihayetinde kabul ettim neyse sözlümle beraber bu kampa katilacagiz ta gecen haftadan anlastik heyecanla hazırlıklarımızı falan yapıyoruz ikimiz de ilk defa kamp yapacağız dün sozlum bu facebooktaki gruba gitmiş ekte ekledigim ihtiyaç listesini paylaşmış ve kamp grubundaki profesyonel arkadaşlara sormuş merhaba arkadaşlar işte ilk defa kamp yapacağız unuttuğumuz birşey olmasın istiyoruz falan diye sizce birşey eksik mi bakabilirmisiniz diye bu listeyi paylasmislar bende facebookta gördüm ve listedeki bazı maddeler benim midemi bulandırdı doğrusu !!! aşagi tarafta yazanlara bakarsaniz anlarsiniz
sizce ne yapmaya calısıyor amacı ne yani kafasından ne geçiyor sizce bana ne yapıcak kafam çok karışık
çok muhafazakar ailenin kızıyım kafam yapım o tarz değil diyosunuz ama sözlün nerden buldu ki o ağzı listeye prezervatif yazmış hadi yazdı gitme sende ne var bundaya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??
Bana ne yapacak diye düşündüğüne göre kızımız çok saf sevgilisine de sormuyor ki saf ayağına gidip demek ki birşeyler yaşamak istiyor.çok muhafazakar ailenin kızıyım kafam yapım o tarz değil diyosunuz ama sözlün nerden buldu ki o ağzı listeye prezervatif yazmış hadi yazdı gitme sende ne var bunda
prezervatifi neden sansürlüyorsunuz anlamadım. ayıp bişey mi? sevişme esnasında korunma amaçlı erkeğin penisine takılan lastik parçası alt tarafı. bu kadar korkulacak bi yanı yok.ya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??
Degil mi? Gercek bile olsa bu liste kimsenin cadirinin onunde seslenmezler herhalde “tamam miiii sevistiniz miiii bitti miiii” diye.prezervatifi neden sansürlüyorsunuz anlamadım. ayıp bişey mi? sevişme esnasında korunma amaçlı erkeğin penisine takılan lastik parçası alt tarafı. bu kadar korkulacak bi yanı yok.
ayrıca erkek arkadaşın sormuş, tecrübeliler tecrübesini paylaşmış. kamp ortamlarında sevişme vs olduğu malum, belki birbirlerinden prezervatif istemek zorunda kalmışlardır getirmek akıllarına gelmedikleri için. bence listeye ped yazılması kadar normal bişey prezervatif yazılması. siz sevişmiyoruz diye cümle alemi de sevişmiyor sanıyor olabilirsiniz.