sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

Maşallah yazarin fantezi dünyasi cidden rengarenkmis :)

kapalı bi grup ama binlerce üyesi var sonuçta yani dediğinizde haklisiniz. ..

Sabah sabah üşenmediniz de bu listeyimi hazirladiniz milletle kafa bulmak icin burdan cok boş görunuyorusnz birazdan burdakiler sizle kafa bulur bu formu mesgul etmeyin baska eglenceler bulun kendinize

Gerçek misin?Gerçek olsan bunu gördüğünde sevgiline sorarsın bu ne demek diye.oda açıklamasını yapar sende istemediğini söylersin by kadar.Adam seni zorla götürmüyor yada arkandan iş çevirmiyor.Önce sen sınırlarını karşı tarafla konuş

prezervatif önermelerini anlarım da vazelin ve jel çok abes geldi.

ya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??

Hiç böyle düzgün yazan bir erkek yazısı görmedim bildiğin bir kız yazmış bunu konu troll sanki

Yani o kadar ard arda gelmis ki muhteşem üçlü gel de iyi niyetli düşün :)
Birbirinden bagimsiz yerlere yazip serpistireydin keşke kampçı arkadaş alenen "Bir güzellik yapsana,gece benle kalsana"demişsin :)

Sizce bana napicak diye bize sordugunuza inanamiyorum

Bu arada biri dalga gecmistir,yok oyle bir sey. Lisede ve universitede dagcilik kulubundeydim hic boyle kamp listesi paylasmadik. Sevisen sevisir de listeye yazmaz yani. İnandirici degilsiniz. Bu arada her muhafazakar sevismez ,her muhafazakar olmayan sevisir diye de bir kural yok. Ortaligi karistirmak icin konu acmayin rica edicem

ya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??
çok muhafazakar ailenin kızıyım kafam yapım o tarz değil diyosunuz ama sözlün nerden buldu ki o ağzı listeye prezervatif yazmış hadi yazdı gitme sende ne var bunda

çok muhafazakar ailenin kızıyım kafam yapım o tarz değil diyosunuz ama sözlün nerden buldu ki o ağzı listeye prezervatif yazmış hadi yazdı gitme sende ne var bunda
Bana ne yapacak diye düşündüğüne göre kızımız çok saf sevgilisine de sormuyor ki saf ayağına gidip demek ki birşeyler yaşamak istiyor.

prezervatifi neden sansürlüyorsunuz anlamadım. ayıp bişey mi? sevişme esnasında korunma amaçlı erkeğin penisine takılan lastik parçası alt tarafı. bu kadar korkulacak bi yanı yok.

ayrıca erkek arkadaşın sormuş, tecrübeliler tecrübesini paylaşmış. kamp ortamlarında sevişme vs olduğu malum, belki birbirlerinden prezervatif istemek zorunda kalmışlardır getirmek akıllarına gelmedikleri için. bence listeye ped yazılması kadar normal bişey prezervatif yazılması. siz sevişmiyoruz diye cümle alemi de sevişmiyor sanıyor olabilirsiniz.

Degil mi? Gercek bile olsa bu liste kimsenin cadirinin onunde seslenmezler herhalde “tamam miiii sevistiniz miiii bitti miiii” diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…