Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
- 108
Ya yorumlari okudukca bir gülme geliyor bana gel de yorum yazma simdi :)
Prezervatifle ne yapacak sana? Agaçlara salincaklar falan kurar romantik muzik esliginde salina da salina da gelirsin yine buralara yorum yaparsin hi bir de yazmadan o eli bir güzel vazelinle kampci arkadas :))
Prezervatifle ne yapacak sana? Agaçlara salincaklar falan kurar romantik muzik esliginde salina da salina da gelirsin yine buralara yorum yaparsin hi bir de yazmadan o eli bir güzel vazelinle kampci arkadas :))
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
yuhhhhh ama sozlun degil kamtakilerin listesi ogggghherkese selam arkadaşlar belki biliyorsunuz facebookta kamp grupları var bu gruptanlardan birtanesi kamp yapma etkinliği düzenlemişler bu haftasonu için bizde sözlümle gideceğiz ifade etmem gerekiyor ki ben muhafazakar bi ailenin kiziyim ki zaten kafa olarakta karşıyım evlenmeden yakınlaşmaya falan ondan dolayi gönülsüz yaklasmistim ama baktim bayagi giden bayan arkadas var sozlumunde israriyla nihayetinde kabul ettim neyse sözlümle beraber bu kampa katilacagiz ta gecen haftadan anlastik heyecanla hazırlıklarımızı falan yapıyoruz ikimiz de ilk defa kamp yapacağız dün sozlum bu facebooktaki gruba gitmiş ekte ekledigim ihtiyaç listesini paylaşmış ve kamp grubundaki profesyonel arkadaşlara sormuş merhaba arkadaşlar işte ilk defa kamp yapacağız unuttuğumuz birşey olmasın istiyoruz falan diye sizce birşey eksik mi bakabilirmisiniz diye bu listeyi paylasmislar bende facebookta gördüm ve listedeki bazı maddeler benim midemi bulandırdı doğrusu !!! aşagi tarafta yazanlara bakarsaniz anlarsiniz
sizce ne yapmaya calısıyor amacı ne yani kafasından ne geçiyor sizce bana ne yapıcak kafam çok karışık
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Boyalı su dolduracak, iki grup birbirinize atacaksınız,nasıl anlamadın bununasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Damsız da giremezdiNerde eski troller? Eski troller burda ceketsiz gezemezdi.
- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
Su balonu niyetine yani.İşte insanlar hep kötü düşünüyor sanki prezervatif sadece ilişki de kullanılırBoyalı su dolduracak, iki grup birbirinize atacaksınız,nasıl anlamadın bunu
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Hele kampta bu oyunlar olmadan olur mu,cahil kampçıSu balonu niyetine yani.İşte insanlar hep kötü düşünüyor sanki prezervatif sadece ilişki de kullanılır
- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.877
- 598
- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
Sabah sabah derkenya allah aşkına çıplaklar kampı ihtiyaç listesi bile bu kadar aleni değil sabah sabah başka eğlence bulun kendinize
- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.877
- 598
saat farkı pardon çakma konuyu görünce uykumdan tam ayılamadan yazdımSabah sabah derken
- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 35
- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
O degil de sayfa yuksrisindaki etikette kamp vazelin yaziyor
Guzelim nisanlin mi sozlun mu neyse bunu aleni paylaşıyorsa iyi etmis sana mesaj vermis ayril benden demis. Daha ne duruyorsun??
Kamp havalar buzzz neresiyle yazmis dusunmus bu listeyi. Kafalar oldukca igrenc olmalı.
Guzelim nisanlin mi sozlun mu neyse bunu aleni paylaşıyorsa iyi etmis sana mesaj vermis ayril benden demis. Daha ne duruyorsun??
Kamp havalar buzzz neresiyle yazmis dusunmus bu listeyi. Kafalar oldukca igrenc olmalı.