sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
BU yazdıgınız pre.... fi grupta paylasması bile cok ayıp senle hep yasıyomus gibi algılanmiştir okuyanlar tarafından bnce gitme pişman olacagın bişi yasama sozlü olmak kesin evlenecen anlaminada gelmiyo unutma canım ayrıyeten vazelin napcakmiş

biz evliyiz marketten alirken yerin dibine girioz kasada bay veya bayan varsa alan kişinin cinsiyetine gore tabiBu gayet utanmadan prezer... yazmiş herkes ne gulmüstur herkes o işi yapmaya gitmiyo sonucta

Bu soğukta benim kıçım donuyor millet kamplarda sevisme planı yapıyor..
Ne diyeyim belki de hayat kurtaran bilgiler donmak için ten tene temas seçeneği olarak düşünmüş olabilirler
Şaka bir yana ne biçim bir konu ya tamamen sallamasyon havası var

nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Prezervatif evet söyleyebilirsin. Onu her alan sevişecek diye bir kural Yok sen kendini bildikten sonra sana ne yapabilir. Veya bana ne yapacak dediğin adamla neden bu yola çıkıyorsun :
Prezervatif ayıp bir kelime değil kullanması ayıp da değil hatta herkes kullansa keşke .
Cahil gibi davranmayın ya . Prezervatif !

ya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??
Yavrucum kızım evladım görünen köy kılavuz ister mi? Listede yok yok e sen kendin de durumun farkındasın, insanlar ne desin bekliyorsun? Prezervatifin ne amaçla kullanıldığı belli, heralde şişirip balon yapıp dilek feneri yapacak hali yok adamın. Git açıkça sor amacın buysa bana uymaz de oldu bitti. Sonrasında oturp ağlayıp çare aramaktansa..

Vazelin fenaymış
Bana ne yapacak diye sorman daha fena
Olmadı prezervatifi balon yapıp oynarsınız

Trollsun ve ergensin.
Anlıyorum hormonlar ama ya bu kadar boş muhabbet yapma git ders çalış eğlen.

Ben olaya farklı bir açıdan bakacağım. Sözlünüz bu kadar özel eşyaları yazdığına göre (kimseye sormasını gerektirmeyen şahsi eşya sonuçta) çocukça bir şekilde ego tatmini yapıyor olabilir. Neden böyle düşündüğüme gelince, eşim arkadaşıyla yol uygulaması yaparken, birini durduruyorlar, adam bunlara o dönemin cinsel aktivite arttırıcı haplardan veriyor. Eşimin arkadaşı alıyor, aradan birkaç ay geçiyor, eşi bana vajinusmus olduğunu söylüyor adam dostlar alışverişte görsün hesabı yapmış açıkçası.

Senden baskasinda kullanmayacaksa sende prazervatif kullanacak birde ilkse vazelin mazelin mi alcak . Aklin varsa gitme. Sozlu olmana guvenme. Babam duydu ya da annem duydu kiyamet koptu dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…