sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

Ya prezervatif hadi diyecem de vazelin çok daha beter adam planlamis resmen neler yapacağını bence de mide bulandırıcı.

Nişanlısı bu p... görünce kampı iptal ediyorum demeliydi.Bir yerde içki ,kamp p.... biraradaysa geriden geleni bilmemek aptallıktır :)
Ne alaka?
Girişte çanta kontrolü mü yapacaklar? Prezervatif yoksa çantalarında almayacaklar mı kampa? Giremezsiniz mi diyecekler?(Prezervatifi neden sansürleyip yazıyorsunuz onuda anlamadım,küfür değil bir korunma yöntemi o)
Liste atılmış,olmazsa olmaz değildir yani,içinden gerekli görünenleri alır,gereksiz bulduklarını almaz yani.

sen bişey yapmmassın içmessin ama yan çadırlardan rahatsız olabilirisn. ben yerinde olsam bu kadar tanımadığım insanla hiçbir yere gitmem içki nin olduğu ve tanımadığın insanların olduğu heryer seni rahatsız edecektir.

kamp mı ne gerek var anlamadım yanı sozlunle ???muhafazakar ailen olmasa bıle herkes yapamaz kamp ortamlarında içkiler muhabbetler ortamı farklı olur bence gıtmedıysenız tavsıye etmem arkadaşlarla olur bellı grup kız ve erkek ama sozlunle bence gıtme...

Hahahah niye böyle gülüyorum bilmiyorum sözlün pekte kampa gitmiyor gibi eğer karlaysan buna gitme deeim

Gülmekten altıma işedim yaa

AY KIZLAR YA HALA CİDDİ CİDDİ YORUM YAPANLAR VAR KONUYA. ARA MESAJLARI BIR OKUYUN NEYMİŞ NE DEĞİLMİŞ. KONU YALAN GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE YALANCI ARKADAŞTA BAMLI.

Ay ne fesatsınızzz sizde... Vazelin belki kampta hanım kızımızın elleri çatlamasın diyedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…