sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Yani diyoki orman kamp atesi çadır soğuk sen sıcak ben sicak . El ele g.t g.te diz dize biraz şarap biraz dudak biraz bacak , yanan ateşi körükleyek diyo :))) yani her kampa giden sevişmiyor tabiki ama bende eşimle gitmiştim terbiyesiz herif Sabaha kadar çükenk omza durdu :)) öpmekten öte gitmemiştim ben . Ortam müsait yani duygusal romantik dakikalar için ona gore karar verin bu duruma

Vazelinin erotik kısmı ne anlamadım 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim, vazelini hiç farklı amaçla kullanmadım yani el kuruyunca falan sürülmez mi bu olayı nedir bu kadar abartıldı?

Ateşle barut yan yana durmaz canım gitme eğer böyle bir şey istemiyorsan

şaka yapıyor olmalısınız.biz burdan yazamayız banlanırız , siz internete yazın bir
Baktım kayganlaştırıcı niyetine kullanılıyor anladigim kadarıyla ama kadının kendi sıvısı çok çok daha onemli erkekler ön sevişmeyi atlamak için bunu kullanıyorlarsa bence çok bencilce.

Sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…