Yani diyoki orman kamp atesi çadır soğuk sen sıcak ben sicak . El ele g.t g.te diz dize biraz şarap biraz dudak biraz bacak , yanan ateşi körükleyek diyo :))) yani her kampa giden sevişmiyor tabiki ama bende eşimle gitmiştim terbiyesiz herif Sabaha kadar çükenk omza durdu :)) öpmekten öte gitmemiştim ben . Ortam müsait yani duygusal romantik dakikalar için ona gore karar verin bu durumanasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Ateşle barut yan yana durmaz canım gitme eğer böyle bir şey istemiyorsanherkese selam arkadaşlar belki biliyorsunuz facebookta kamp grupları var bu gruptanlardan birtanesi kamp yapma etkinliği düzenlemişler bu haftasonu için bizde sözlümle gideceğiz ifade etmem gerekiyor ki ben muhafazakar bi ailenin kiziyim ki zaten kafa olarakta karşıyım evlenmeden yakınlaşmaya falan ondan dolayi gönülsüz yaklasmistim ama baktim bayagi giden bayan arkadas var sozlumunde israriyla nihayetinde kabul ettim neyse sözlümle beraber bu kampa katilacagiz ta gecen haftadan anlastik heyecanla hazırlıklarımızı falan yapıyoruz ikimiz de ilk defa kamp yapacağız dün sozlum bu facebooktaki gruba gitmiş ekte ekledigim ihtiyaç listesini paylaşmış ve kamp grubundaki profesyonel arkadaşlara sormuş merhaba arkadaşlar işte ilk defa kamp yapacağız unuttuğumuz birşey olmasın istiyoruz falan diye sizce birşey eksik mi bakabilirmisiniz diye bu listeyi paylasmislar bende facebookta gördüm ve listedeki bazı maddeler benim midemi bulandırdı doğrusu !!! aşagi tarafta yazanlara bakarsaniz anlarsiniz
sizce ne yapmaya calısıyor amacı ne yani kafasından ne geçiyor sizce bana ne yapıcak kafam çok karışık
bilmemenize sasirdimmmm....Vazelinin erotik kısmı ne anlamadım 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim, vazelini hiç farklı amaçla kullanmadım yani el kuruyunca falan sürülmez mi bu olayı nedir bu kadar abartıldı?
şaka yapıyor olmalısınız.biz burdan yazamayız banlanırız , siz internete yazın birVazelinin erotik kısmı ne anlamadım 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim, vazelini hiç farklı amaçla kullanmadım yani el kuruyunca falan sürülmez mi bu olayı nedir bu kadar abartıldı?
Baktım kayganlaştırıcı niyetine kullanılıyor anladigim kadarıyla ama kadının kendi sıvısı çok çok daha onemli erkekler ön sevişmeyi atlamak için bunu kullanıyorlarsa bence çok bencilce.şaka yapıyor olmalısınız.biz burdan yazamayız banlanırız , siz internete yazın bir
Yok tam olarak o şekilde değil. O kısım için kullanmıyorlar yani.Baktım kayganlaştırıcı niyetine kullanılıyor anladigim kadarıyla ama kadının kendi sıvısı çok çok daha onemli erkekler ön sevişmeyi atlamak için bunu kullanıyorlarsa bence çok bencilce.
Sesli güldümherkese selam arkadaşlar belki biliyorsunuz facebookta kamp grupları var bu gruptanlardan birtanesi kamp yapma etkinliği düzenlemişler bu haftasonu için bizde sözlümle gideceğiz ifade etmem gerekiyor ki ben muhafazakar bi ailenin kiziyim ki zaten kafa olarakta karşıyım evlenmeden yakınlaşmaya falan ondan dolayi gönülsüz yaklasmistim ama baktim bayagi giden bayan arkadas var sozlumunde israriyla nihayetinde kabul ettim neyse sözlümle beraber bu kampa katilacagiz ta gecen haftadan anlastik heyecanla hazırlıklarımızı falan yapıyoruz ikimiz de ilk defa kamp yapacağız dün sozlum bu facebooktaki gruba gitmiş ekte ekledigim ihtiyaç listesini paylaşmış ve kamp grubundaki profesyonel arkadaşlara sormuş merhaba arkadaşlar işte ilk defa kamp yapacağız unuttuğumuz birşey olmasın istiyoruz falan diye sizce birşey eksik mi bakabilirmisiniz diye bu listeyi paylasmislar bende facebookta gördüm ve listedeki bazı maddeler benim midemi bulandırdı doğrusu !!! aşagi tarafta yazanlara bakarsaniz anlarsiniz
sizce ne yapmaya calısıyor amacı ne yani kafasından ne geçiyor sizce bana ne yapıcak kafam çok karışık
Kesinlikle özelliklede alt alta yazmışNeden bana inandırıcı gelmedi
yok o sebepten değil tam olarakBaktım kayganlaştırıcı niyetine kullanılıyor anladigim kadarıyla ama kadının kendi sıvısı çok çok daha onemli erkekler ön sevişmeyi atlamak için bunu kullanıyorlarsa bence çok bencilce.
Allah Allah.... Neyse çok bir kaybım olduğunu düşünmüyorum.yok o sebepten değil tam olarak