Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU yazdıgınız pre.... fi grupta paylasması bile cok ayıp senle hep yasıyomus gibi algılanmiştir okuyanlar tarafından bnce gitme pişman olacagın bişi yasama sozlü olmak kesin evlenecen anlaminada gelmiyo unutma canım ayrıyeten vazelin napcakmişnasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Prezervatif evet söyleyebilirsin. Onu her alan sevişecek diye bir kural Yok sen kendini bildikten sonra sana ne yapabilir. Veya bana ne yapacak dediğin adamla neden bu yola çıkıyorsun :nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Yavrucum kızım evladım görünen köy kılavuz ister mi? Listede yok yok e sen kendin de durumun farkındasın, insanlar ne desin bekliyorsun? Prezervatifin ne amaçla kullanıldığı belli, heralde şişirip balon yapıp dilek feneri yapacak hali yok adamın. Git açıkça sor amacın buysa bana uymaz de oldu bitti. Sonrasında oturp ağlayıp çare aramaktansa..ya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??
Ask ihtiras,nefret,olaylar olaylar 200 sayfa konu gotururlerdi ne gunlerdiNerde eski troller? Eski troller burda ceketsiz gezemezdi.
"Erkeğim ben" mesajıPrezarvatif neyse de nrgile nedir yahu