yuhhhhh ama sozlun degil kamtakilerin listesi ogggghherkese selam arkadaşlar belki biliyorsunuz facebookta kamp grupları var bu gruptanlardan birtanesi kamp yapma etkinliği düzenlemişler bu haftasonu için bizde sözlümle gideceğiz ifade etmem gerekiyor ki ben muhafazakar bi ailenin kiziyim ki zaten kafa olarakta karşıyım evlenmeden yakınlaşmaya falan ondan dolayi gönülsüz yaklasmistim ama baktim bayagi giden bayan arkadas var sozlumunde israriyla nihayetinde kabul ettim neyse sözlümle beraber bu kampa katilacagiz ta gecen haftadan anlastik heyecanla hazırlıklarımızı falan yapıyoruz ikimiz de ilk defa kamp yapacağız dün sozlum bu facebooktaki gruba gitmiş ekte ekledigim ihtiyaç listesini paylaşmış ve kamp grubundaki profesyonel arkadaşlara sormuş merhaba arkadaşlar işte ilk defa kamp yapacağız unuttuğumuz birşey olmasın istiyoruz falan diye sizce birşey eksik mi bakabilirmisiniz diye bu listeyi paylasmislar bende facebookta gördüm ve listedeki bazı maddeler benim midemi bulandırdı doğrusu !!! aşagi tarafta yazanlara bakarsaniz anlarsiniz
sizce ne yapmaya calısıyor amacı ne yani kafasından ne geçiyor sizce bana ne yapıcak kafam çok karışık
Boyalı su dolduracak, iki grup birbirinize atacaksınız,nasıl anlamadın bununasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Damsız da giremezdiNerde eski troller? Eski troller burda ceketsiz gezemezdi.
Su balonu niyetine yani.İşte insanlar hep kötü düşünüyor sanki prezervatif sadece ilişki de kullanılırBoyalı su dolduracak, iki grup birbirinize atacaksınız,nasıl anlamadın bunu
Hele kampta bu oyunlar olmadan olur mu,cahil kampçıSu balonu niyetine yani.İşte insanlar hep kötü düşünüyor sanki prezervatif sadece ilişki de kullanılır
Sabah sabah derkenya allah aşkına çıplaklar kampı ihtiyaç listesi bile bu kadar aleni değil sabah sabah başka eğlence bulun kendinize
saat farkı pardonSabah sabah derken