Hahaha cok iyi yorum ya dunya sevismek uzerine kurulu zaten :)konu fake o kesin de sordugu soru ile egleniyordur bol bol.Bana ne yapacak hahaha sozlune sor detayli anlatirprezervatifi neden sansürlüyorsunuz anlamadım. ayıp bişey mi? sevişme esnasında korunma amaçlı erkeğin penisine takılan lastik parçası alt tarafı. bu kadar korkulacak bi yanı yok.
ayrıca erkek arkadaşın sormuş, tecrübeliler tecrübesini paylaşmış. kamp ortamlarında sevişme vs olduğu malum, belki birbirlerinden prezervatif istemek zorunda kalmışlardır getirmek akıllarına gelmedikleri için. bence listeye ped yazılması kadar normal bişey prezervatif yazılması. siz sevişmiyoruz diye cümle alemi de sevişmiyor sanıyor olabilirsiniz.
Katiliyorum.ayrıca erkek arkadaşın sormuş, tecrübeliler tecrübesini paylaşmış. kamp ortamlarında sevişme vs olduğu malum, belki birbirlerinden prezervatif istemek zorunda kalmışlardır getirmek akıllarına gelmedikleri için. bence listeye ped yazılması kadar normal bişey prezervatif yazılması. siz sevişmiyoruz diye cümle alemi de sevişmiyor sanıyor olabilirsiniz.
KatiliyorumGelelim ben çok namusluyumcu kızlara sözde sözlünü daha tanımıyorsan ne diye kampa gidersin a kızım ?
Sen gittin anan banandan mervelerde kalcam diye mi izin aldın ?
Hadi böyle uğraştın ettin izni aldın listede herşey de gayet normal adamla çadırda kalcaksın karşılıklı 2 el batak atalım demicek herhalde.
Ben herşeyi geçtim ama vazelin bir ilginç
nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Burda soracağıniza sözlünüz e sorsaydınız keşke ne yapacağını.nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Katiliyorum
Vazelini cadirlarin metal aksamlarindaki olasi bir sıkısma durumunda kullaniyoruzgeceleri soguk oluyor malum. Prezervatifle bir arada yazilinca ilginc olmus akla baska seyler geliyor tabii
Jel ateş yakmak için olanından muhtemelen :))prezervatif önermelerini anlarım da vazelin ve jel çok abes geldi.
Dershaneye erken gitmis ablasi vakit gecirecek aaa sendede hic anlayis yokCumartesi sabahı niye erken kalkıyorsun yavrum. Bir de liste hazırlamış pffff.
Ben de grup üyeleri paylaşmış diye düşünmüştüm listeyi anlamamışım :) sözlünüze sorun bu ne diye . Karşı olduğunu ki olmasa bile böyle bir şekilde paylaşılmasının çok çirkin olduğunu belirtya benim kaçırdığım bi yer mi var acaba yoksa benle dalga mı geçiyosunuz pr....zarvatifin neyini anlıyosunuz acaba hadi vazelini soğukta çatlaklarına sürer jelle ateş yakar diyorum da pr....vati ne alaka asil ??