bir dili bitirmeden birine geçmek. ya ben de dil biliyorum ama bir dili bilmek için what's your name? My name's X. Demek yetmiyor. Yoksa sen tr şartlarında bu kadar dile hakim olamazsın.Tesekkur ederim :)
Teyzemin kocasi ingiliz kucukten beri onunla konusa konuda ogrendim. almanyada yasadim 3 yil onu ordan ogrendim. Fransizcadan kuzenim cok iyi boliyordu ozel ders aldim ondan merakliydim zaten kendisi de fransaya gelin gitti :) ispanyolcaya da kursa gittim ama neyse ki hocam cok iyi cikti sagolsun herseyi ogretti. 3 ay da ispanyaya gittim boyle oldu
Tesekkur ederim :)
Teyzemin kocasi ingiliz kucukten beri onunla konusa konuda ogrendim. almanyada yasadim 3 yil onu ordan ogrendim. Fransizcadan kuzenim cok iyi boliyordu ozel ders aldim ondan merakliydim zaten kendisi de fransaya gelin gitti :) ispanyolcaya da kursa gittim ama neyse ki hocam cok iyi cikti sagolsun herseyi ogretti. 3 ay da ispanyaya gittim boyle oldu
ayy epey fark varmış
2 bin nerdeee 3 bin nerdee :)
şaka bi yana, eşimle benim aramda daha da fazlası var.
başlayacağı işte onun kazancı bin tl kadar, benim ek ödemelerle dört bin civarı.
sorun olmuyor eşim açısından. gurur duyduğunu söylüyor. eh benim açımdan da hava hoş.
Bu biraz benimsemeyle ilgili, evinizin ortak bir geliri olduğunu benimseyebilirseniz sorun çıkmaz. Ve eşinizin de buna ayak uydurması gerekir. Sizin biraz daha farklı bir yaşam standartınız olacak. Eşiniz 2 bin lira kazanıyorum diye düşünemeden hanemizin geliri 6 bin diye benimserse sıkıntı yok. Misal siz yurt dışında balayı yapmak isterseniz, avrupayı gezmek isterseniz bunlara gücümüz yetmez diye düşünmemeli. Bunlara sıcak bakacak mı? Yılbaşına Roma'da girelim, 14 Şubatta Parise gidelim derseniz bunlara ne diyecek. Çünkü belli bir maaş alan bir mühendis olarak çevrenizde bu tip bir yaşam olacak ve siz de bunu isteyebilirsiniz, teknik olarak gücünüz de yetecek ama bu hayata eşiniz ne diyecek?
Oooo ooo ooooooo diyorum. 3000 az o zaman.Bu kadar dili öğrendin ki.
Ya kusura bakma sen bu kadar meziyetliysen eğer hani insanları kesinlikle küçümsemiyorum ama nasıl aynı frekansı yakaladınız siz? Bu kadar entelektüel bir genç kızımızın okul bitmeden sevgilisine sözlüm diye hitap etmesi de ayrıca garip geldi.
Baban ateşe falan mı?
bir dili bitirmeden birine geçmek. ya ben de dil biliyorum ama bir dili bilmek için what's your name? My name's X. Demek yetmiyor. Yoksa sen tr şartlarında bu kadar dile hakim olamazsın.
Seni elinde bir belge olmadan da kuzenden öğrenilen dille işe alma garantisi veren iş verene selamlar olsun
bir dili bitirmeden birine geçmek. ya ben de dil biliyorum ama bir dili bilmek için what's your name? My name's X. Demek yetmiyor. Yoksa sen tr şartlarında bu kadar dile hakim olamazsın.
Seni elinde bir belge olmadan da kuzenden öğrenilen dille işe alma garantisi veren iş verene selamlar olsun
Bu kadar dili ancak babası ateşe olursa öğrenmiş olur. O da hep popüler ülkelerde gezmesi de nasıl bir tesadüf olursa eğer anlamadım ben bu işi..
Maaşallah sana,ne güzel kısa sürelerde öğrenmişsin o kadar dili.
yıllarca Türkiye de yaşayıp hala türkçe konuşamayanlar var,kk da da çok bunlardan
Yani bilmesini geçtim, kendini bu kadar geliştirmeye çalışan ve başarmış biri için, maddiyattan ziyade başka faktörlerde denklik nasıl sağlandı onu anlamadım. Belki ben bu tarz şeyleri çok gözettiğimden anlayamıyorum, bilemedim
aradki farki yardim olaark verrim demen çok komik olmus :) kazanidin emegin akrsiligi parayi sirf bu sebpten nedne verecksinkiii
kizalrda soylemis, sen basina kakmazsan adam daha memnun bile olur :)
Kisa surelerde ogrenmedim 8 9 yasindan beri annemin sayesinde bircok kisiden bircok sey ogrendim ve yurtdisina cikma tecrubelerim de oldu bu sayede yani 14 yillik bir ugras bu.
ben gerçekten tebrik etmiştim seni,yani laf vurmak için söylemedim.zaten huyum değildir iğnelemek :)
4 dil bilmek bana göre çok güzel birşey.
Tesekkur ederim ben sizin niyetinizi anlamistim. Bence de guzel birsey ama heralde kkya uye olurken karne notlarimizi diplomalarimizi sertifikalarimizi da vermek gerekiyor
Bence sözlünüz olgun bir insana benziyor ve yeniliklere açık biri. O bakımdan sorun yaşamazsınız bence.
katılıyorum arkadaşım..Sen 5 o 2 aliyor olmayacak evlenince, biz 7 aliyoruz olacak.
Siz laf sokmazsaniz adamin zoruna gitmez bu durum.
katılıyorum arkadaşım..
ama sanki takacak olan sözlüsü değil de konu sahibi arkadaş gibi geldi bana..
yahu neden sorun etsin ki ortak hayat paylaşacaksınız kimin ne kadar kazandığının ne önemi var?Yo inanin takmiyorum aksam konuyu kendisi bana acinca ben sorun eder mi diye dusundum
yahu neden sorun etsin ki ortak hayat paylaşacaksınız kimin ne kadar kazandığının ne önemi var?